Βλητρώσεις – Αγκυρώσεις για χημικές συνδέσεις μεταξύ προγενέστερης και νεότερης Κατάστασης

Το παρόν άρθρο αναφέρεται συγκεντρωτικά σε προϊόντα κατάλληλα για εργασίες πάκτωσης μεταλλικών στοιχείων τέτοιων όπως π.χ. Αγκύρια, Βλήτρα που λειτουργούν κατ’ ουσία ως συνδετικοί πείροι, Ντίζες με σπείρωμα, κ.α.

Διαβάστε Περισσότερα

Online Webinar - Σεπτέμβριος 2021

Webinar:  Εφαρμογή εμφυτευόμενου αναστολέα διάβρωσης για πρόληψη και προστασία οπλισμών σε κατασκευές από σκυρόδεμα

* (Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα - Θα διεξαχθεί μέσω υπολογιστή - Απογευματινές ώρες)

Διαβάστε Περισσότερα

Αρμοκλείδες εξασφάλισης αρμών και υδρόφιλα, ειδικά τεμάχια εφαρμογής για προάσπιση λεπτομερειών στη φάση σκυροδέτησης

Αντικείμενο του παρόντος άρθρου είναι ο καθορισμός των απαιτήσεων και η αναφορά σε κλασικά παραδείγματα, που αφορούν την εξασφάλιση  περιοχών δυσμένειας κατά τη σκυροδέτηση. Ουσιαστικά, η πρόληψη, η εφαρμογή και τοποθέτηση σε στοιχεία από σκυρόδεμα, διαφόρων ειδικών τεμαχίων, υδρόφιλων ή μη.  Συγκεκριμένα, η ενσωμάτωση ειδικού τύπου διατομών και συστημάτων με εκτόνωση ή άλλων παρεμβυσμάτων, ενεργών ή με αδράνεια, τα οποία διατίθενται σε διάφορες συνθέσεις από πλευράς χημικής σύστασης, μορφές, σχήματα και διαμέτρους.

Διαβάστε Περισσότερα

Σύνδεση μεταξύ Παλαιάς και Νέας Κατάστασης σε επιφάνειες σκυροδέματος με συστήματα τύπου beton-contact

Το άρθρο αυτό αφορά σημαντικές πληροφορίες για την σύνδεση διαφορετικών στρώσεων επιφανειών/πλακών σκυροδέματος με προϊόντα σύνδεσης, κατάλληλα για την ενίσχυση της πρόσφυσης. Τα προϊόντα αυτά λειτουργούν ως συγκολλητικά μέσα που εφαρμόζονται για να εξασφαλίσει κανείς ποιοτικά χαρακτηριστικά όσο αφορά τη δύναμη προσαρμογής ενώ προσδίδουν υψηλή συνάφεια ανάμεσα στη προγενέστερη και στη νεότερη κατάσταση κατά την προσάρτηση των νέων στρώσεων.

Διαβάστε Περισσότερα

Προστασία Οπλισμών έναντι Διάβρωσης από την φάση Σκυροδέτησης

​Είναι φορές που σκέφτεται κανείς ότι, κατά κάποιο τρόπο αφού τα πράγματα είναι σύνθετα, γιατί πρέπει να τα αφήσουμε να γίνουν στο μέλλον πολυσύνθετα; Γιατί θα πρέπει να αφήσουμε τον χρόνο να εκθέσει καταστάσεις; Άλλωστε, αποτελεί αυτοσκοπό η προάσπιση της ιδιοκτησίας, όποιου χαρακτήρα, ιδιωτική ή δημόσια. Ως θέση, ο προβληματισμός ενστερνίζεται την κοινή μαρτυρία, συνάμα και ρήση ή διαπίστευση αν θέλουμε να είμαστε πιο εύστοχοι, που ισχυρίζεται πως “…ο Χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής”!!  Η Έρευνα βέβαια και η Τεκμηρίωση ως κριτές σαφέστατα, ακόμα καλύτεροι…

Διαβάστε Περισσότερα

Υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερων απαιτήσεων, έγχρωμη, αντιρρυπαντική βαφή προστασίας KIMICOVER-BLINDO

Όσοι σχεδιάζουν κατασκευές με ειδικές απαιτήσεις και υψηλές προδιαγραφές, επιθυμούν την εφαρμογή μέγιστου επιπέδου προστασίας έναντι ρύπανσης και ενανθράκωσης και αναζητούν τα κατάλληλα υλικά, αρκεί να δοκιμάσουν το Kimicover-Blindo από την εταιρεία Sintecno. Διαβάστε παρακάτω τα βασικά πλεονεκτήματα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του καινοτόμου αυτού υλικού.

Διαβάστε Περισσότερα

Διαχεόμενος Αναστολέας Διάβρωσης αέριας δράσης σε μορφή κάψουλας από την Sintecno - Πρόληψη & προστασία Κατασκευών οπλισμένου σκυροδέματος

 

Το σύστημα QED Margel-580 VPi της εταιρείας *SINTECNO, επίσημο διανομέα των προϊόντων της QED Chemicals, βασίζεται σε μία καινοτόμο μέθοδο εμφυτευόμενων αναστολέων διάβρωσης σε μορφή ειδικής κάψουλας των 10 ml (φιλοσοφίας κυψέλης) με δυνατότητα αέριο διάχυσης μορίων, που λειτουργεί ως αντιδιαβρωτική προστασία στοιχείων μη αποκαλυμμένων σιδηροπλισμών, με δυνατότητα αναβάθμισης δεικτών pH στην διεπιφάνεια των οπλισμών (σημείο συνάφειας του χάλυβα με το σκυρόδεμα) και ταυτόχρονης αναβάθμισης δεικτών αλκαλικότητας με δράση στην μάζα του στοιχείου σκυροδέματος. 
 
 

Είδατε πρόσφατα...

Εγγραφείτε στο newsletter της εταιρείας μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα προϊόντα μας.

Όροι και Προϋποθέσεις

Σήμανση

Επικοινωνία

Διεύθυνση: SINTECNO Hellas Αναξαγόρα 4 Τ.Θ. 202. Τ.Κ. 19400 Κορωπί Αττικής
Tηλέφωνο: +302106026020
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνεργασίες