Έγχρωμο, Εποξειδικό σφραγιστικό για πλήρωση αρμών πλακιδίων ή ψηφίδων, σε τοίχους & δάπεδα κολυμβητικών δεξαμενών

Αναλυτικό άρθρο για το εξειδικευμένο υλικό Sintojoint WB της Sintecno. Ενημερωθείτε για το χαρακτηριστικό του γνώρισμα και δείτε γιατί διαφοροποιείται από τους κοινούς λεγόμενους αρμόστοκους; 

Διαβάστε Περισσότερα

2-συστατικών, Εποξειδικά Ενέσιμα Συστήματα για Δομική Αποκατάσταση Ρηγματώσεων σε στοιχεία σκυροδέματος

Για όσους εξετάζουν ή πραγματεύονται με τις επεμβάσεις σε υφιστάμενες δομές από σκυρόδεμα, σχεδιάζουν μεθοδολογίες επισκευής – αποκατάστασης και στην ουσία, αναζητούν δόκιμα για την περίπτωση υλικά, μπορούν αν θέλουν να ανατρέξουν στις λύσεις που προτείνονται και διατίθενται από την εταιρεία SINTECNO SA.  

Διαβάστε Περισσότερα

Αντιμετωπίστε την ανερχόμενη υγρασία αποτελεσματικά, με καινοτόμα προϊόντα και εξειδικευμένες μεθόδους

 «Ανερχόμενη Υγρασία» ή Ανιούσα Υγρασία ή αλλιώς, Τριχοειδής Ανύψωση!  Όπως και να την αποκαλέσει κανείς, αναφέρεται ξεκάθαρα στο ίδιο και το αυτό δυσμενές φαινόμενο. 
 

Διαβάστε Περισσότερα

Υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερων απαιτήσεων, Συστήματα Υδροαπωθητικού Εμποτισμού, σχεδιασμένα για την Προστασία και Εξασφάλιση πορώδους υποστρωμάτων με απορροφητικότητα, από φυσικά αίτια, δράσεις ρύπων και άλλων διαβρωτικών παραγόντων

Ως γνωστό, το Σκυρόδεμα, αποτελεί το βασικό δομικό υλικό στο κομμάτι των Κτηριακών Κατασκευών και των Έργων Υποδομής. Οι κατασκευές από οπλισμένο σκυρόδεμα, είναι ευάλωτες και εκτεθειμένες στο ανεμόβροχο και στις δράσεις διαβρωτικών παραγόντων και άλλων επιβλαβών ρύπων. Πόσο μάλλον όταν οι επιφάνειες αυτές προβλέπεται να παραμείνουν εμφανείς, εκτεθειμένες με τη “γύμνια” τους απέναντι στον χρόνο. Οι δυσμένειες αυτές πλέον ως εξωγενείς παράγοντες, εκμεταλλεύονται την απορροφητικότητα του σκυροδέματος, δρουν μέσω του πορώδους του υποστρώματος που αποτελεί ουσιαστικά τις διόδους μέσα από τις οποίες εισχωρούν, εκμεταλλευόμενα την υγρασία (το νερό) που λειτουργεί ως ηλεκτρολύτης, συντελώντας τα μέγιστα στη διάβρωση των οπλισμών, στη δημιουργία ανθρακικών αλάτων (φαινόμενο ενανθράκωσης) και τοπικών συγκεντρώσεων αλάτων ασβεστούχων ενώσεων (CaO), καθώς και στη προξένηση περαιτέρω βλαβών από πλευράς παθολογίας.

Διαβάστε Περισσότερα

Συστήματα τύπου beton-contact, για σύνδεση μεταξύ Προγενέστερης και Νεότερης Κατάστασης (Μέρος 2o)

 Σε συνέχεια της δημοσίευσης πρόσφατου Δελτίου ενημέρωσης (Ιούλιος 2021, ως Μέρος 1ο) ομοίως και εδώ στο 2ο Μέρος, γίνεται αναφορά σε προϊόντα σύνδεσης κατάλληλα για την ενίσχυση της πρόσφυσης. 

Διαβάστε Περισσότερα

Βλητρώσεις – Αγκυρώσεις για χημικές συνδέσεις μεταξύ προγενέστερης και νεότερης Κατάστασης

Το παρόν άρθρο αναφέρεται συγκεντρωτικά σε προϊόντα κατάλληλα για εργασίες πάκτωσης μεταλλικών στοιχείων τέτοιων όπως π.χ. Αγκύρια, Βλήτρα που λειτουργούν κατ’ ουσία ως συνδετικοί πείροι, Ντίζες με σπείρωμα, κ.α.

Διαβάστε Περισσότερα

Online Webinar - Σεπτέμβριος 2021

Webinar:  Εφαρμογή εμφυτευόμενου αναστολέα διάβρωσης για πρόληψη και προστασία οπλισμών σε κατασκευές από σκυρόδεμα

* (Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα - Θα διεξαχθεί μέσω υπολογιστή - Απογευματινές ώρες)

Διαβάστε Περισσότερα

Αρμοκλείδες εξασφάλισης αρμών και υδρόφιλα, ειδικά τεμάχια εφαρμογής για προάσπιση λεπτομερειών στη φάση σκυροδέτησης

Αντικείμενο του παρόντος άρθρου είναι ο καθορισμός των απαιτήσεων και η αναφορά σε κλασικά παραδείγματα, που αφορούν την εξασφάλιση  περιοχών δυσμένειας κατά τη σκυροδέτηση. Ουσιαστικά, η πρόληψη, η εφαρμογή και τοποθέτηση σε στοιχεία από σκυρόδεμα, διαφόρων ειδικών τεμαχίων, υδρόφιλων ή μη.  Συγκεκριμένα, η ενσωμάτωση ειδικού τύπου διατομών και συστημάτων με εκτόνωση ή άλλων παρεμβυσμάτων, ενεργών ή με αδράνεια, τα οποία διατίθενται σε διάφορες συνθέσεις από πλευράς χημικής σύστασης, μορφές, σχήματα και διαμέτρους.

Διαβάστε Περισσότερα

Σύνδεση μεταξύ Παλαιάς και Νέας Κατάστασης σε επιφάνειες σκυροδέματος με συστήματα τύπου beton-contact

Το άρθρο αυτό αφορά σημαντικές πληροφορίες για την σύνδεση διαφορετικών στρώσεων επιφανειών/πλακών σκυροδέματος με προϊόντα σύνδεσης, κατάλληλα για την ενίσχυση της πρόσφυσης. Τα προϊόντα αυτά λειτουργούν ως συγκολλητικά μέσα που εφαρμόζονται για να εξασφαλίσει κανείς ποιοτικά χαρακτηριστικά όσο αφορά τη δύναμη προσαρμογής ενώ προσδίδουν υψηλή συνάφεια ανάμεσα στη προγενέστερη και στη νεότερη κατάσταση κατά την προσάρτηση των νέων στρώσεων.

Διαβάστε Περισσότερα

Προστασία Οπλισμών έναντι Διάβρωσης από την φάση Σκυροδέτησης

​Είναι φορές που σκέφτεται κανείς ότι, κατά κάποιο τρόπο αφού τα πράγματα είναι σύνθετα, γιατί πρέπει να τα αφήσουμε να γίνουν στο μέλλον πολυσύνθετα; Γιατί θα πρέπει να αφήσουμε τον χρόνο να εκθέσει καταστάσεις; Άλλωστε, αποτελεί αυτοσκοπό η προάσπιση της ιδιοκτησίας, όποιου χαρακτήρα, ιδιωτική ή δημόσια. Ως θέση, ο προβληματισμός ενστερνίζεται την κοινή μαρτυρία, συνάμα και ρήση ή διαπίστευση αν θέλουμε να είμαστε πιο εύστοχοι, που ισχυρίζεται πως “…ο Χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής”!!  Η Έρευνα βέβαια και η Τεκμηρίωση ως κριτές σαφέστατα, ακόμα καλύτεροι…

Διαβάστε Περισσότερα

  • 1
  • 2

Είδατε πρόσφατα...

Εγγραφείτε στο newsletter της εταιρείας μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα προϊόντα μας.

Όροι και Προϋποθέσεις

Σήμανση

Επικοινωνία

Διεύθυνση: SINTECNO Hellas Αναξαγόρα 4 Τ.Θ. 202. Τ.Κ. 19400 Κορωπί Αττικής
Tηλέφωνο: +302106026020
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνεργασίες