TECNOS 95
Περιγραφή:
Υγρός υπερρευστοποιητής, σκυροδέματος με επιβραδυντική ιδιότητα, με δυνατότητα μείωσης νερού ανάλογα με την δοσολογία προσθήκης, κατάλληλος για την παρασκευή σκυροδεμάτων αυξημένων μηχανικών αντοχών. Βελτιωμένες ιδιότητες άντλησης, για σκυροδετήσεις με αναβαθμισμένο ποιοτικά, αισθητικό αποτέλεσμα. Συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Προτύπου ΕΝ 934-2/Τ11.1–Τ11.2. Συμβατό με τους περισσότερους τύπους τσιμέντου καθώς και με ειδικά πρόσμικτα – αερακτικά. Δεν αντιδρά με τον χάλυβα αυξάνει τις τελικές αντοχές του σκυροδέματος.
Αποθήκευση:
Τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Κωδ. Τιμαρ. ΑΤΟΕ: 530.1.14
Photos
Related products
ANTI-FREEZE
Υγρός Επιταχυντής για Σκυροδετήσεις σε Χαμηλές Θερμοκρασίες
Aντιπαγετικό – Επιταχυντής ανάπτυξης αρχικών αντοχών. Επιταχύνει τη διαδικασία πήξης του τσιμέντου, αυξάνει τη θερμότητα ενυδάτωσης και επιτρέπει τη σκυροδέτηση ακόμα και σε αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες (< +5o C). Χρησιμοποιείται σε εφαρμογές όπου απαιτείται επιτάχυνση του χρόνου πήξης του σκυροδέματος, με παράλληλη βελτίωση στη γρήγορη ανάπτυξη υψηλών πρώιμων αντοχών. Δεν περιέχει χλωριούχες ενώσεις, οπότε δεν προσβάλει τα δομικά πλέγματα και τους σιδηρούς οπλισμούς του σκυροδέματος.
Αποθήκευση:
Τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.
AIRFLOW L
Υγρό πρόσμικτο - Αερακτικό σκυροδέματος, κισσηροδεμάτων, περλιτο-σκυροδεμάτων κ.α.
Υγρό αερακτικό πρόσμικτο σκυροδέματος. Μεγαλώνει την ανθεκτικότητα του σκυροδέματος στον παγετό. Αντικαθιστά επίσης τα μικρομόρια που χάνονται σύμφωνα με DIN 1045, εισάγοντας μικρο-φυσσαλίδες στο μίγμα. Συστήνεται η διεξαγωγή δοκιμών σύνθεσης για τον προσδιορισμό της απαιτούμενης δοσολογίας..
VANDEX AM 10 Crystalline Admixture
ΣΗΜΑΝΣΗ / EN 934-2
Ενδοχημικής δράσης στεγανωτικό μάζας σκυροδέματος σε μορφή σκόνης, ως ειδικό πρόσθετο για μόνιμη προστασία σκυροδέματος, βασιζόμενο στην Τεχνολογία ανάπτυξης κρυστάλλων (Crystal-growth Technology), με βάση ενεργά συστατικά που αντιδρούν χημικά κατά τη διείσδυση και διασπορά τους στο σκυρόδεμα, δημιουργώντας κρυσταλλικούς δεσμούς σε βάθος, για την αντιμετώπιση και σφράγιση πόρων, τριχοειδών και μικρο-ρηγματώσεων ή όποιων εσωτερικών μικρο-διάκενων εστιάζονται στην μάζα του ίδιου του στοιχείου. Συμβατό με τους περισσότερους τύπους τσιμέντου, πλήρης συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Προτύπου EN 934-2, καθώς και ASTM C494 (Type S). Προστιθέμενο στο σκυρόδεμα, δρα στο μικρο-πορώδες και παρεμβάλλεται μεταξύ των κόκκων των αδρανών κάνοντας το σκυρόδεμα αδιαπέρατα έναντι της διείσδυσης του νερού, επιτυγχάνοντας έτσι υδατοστεγάνωση. Σύστημα στεγανοποίησης που δρα παρουσία νερού, με δυνατότητα αντιμετώπισης υψηλής υδροστατικής πίεσης, θετικής ή αρνητικής, που μπλοκάρει ουσιαστικά το νερό, σε νέες κατασκευές. Υψηλή αντίσταση έναντι χημικής προσβολής π.χ. θειικά (έλεγχος κατά ASTM C-1012), παγολυτικά άλατα, κλπ. Παράλληλα βελτιώνει σημαντικά την αντίσταση στη διείσδυση και στις δράσεις χλωριόντων (έλεγχος κατά ASTM C-1202). Κατάλληλο για χώρους υπογείων και θεμελιώσεων, φρεάτια ανελκυστήρων, κελάρια, στρώσεις εξυγίανσης και πλάκες σκυροδέματος επί εδάφους, σε δεξαμενές νερού (πόσιμο, πυρόσβεσης, ποτίσματος, ιχθυοτροφείων, δελφινάρια κλπ.), υδατόπυργους, κολυμβητικές δεξαμενές, οδικές σήραγγες, για πλάκες δαπέδων και χώρους στάθμευσης οχημάτων, οδικά καταστρώματα, και άλλες κατασκευές. Ιδανικό για θεμελιώσεις έργων και για την διαμόρφωση και κατασκευή τοιχίων υπογείων και πλακών επί εδάφους, αναλημματικών τοίχων, φραγμάτων, υδατόπυργων, δεξαμενών πυρόσβεσης, κολυμβητικών δεξαμενών και φρεατίων συγκέντρωσης, καναλιών ροής και/ή περισυλλογής όμβριων υδάτων, όπως και κατασκευές υποδομής που εκτίθενται σε θειικά, κλπ.
Αποθήκευση:
Τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.
TECNOS 72
ΥΠΕΡΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ - ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΓΙΑ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το TECNOS 72 είναι υδατικό διάλυμα τροποποιημένων πολυμερών έτοιμο για χρήση, πολύ μεγάλης απόδοσης τόσο σε ρευστότητα όσο και σε διάρκεια της ρευστότητας.
Πληροί την προδιαγραφή ΕΝ 934-2 πίνακες 3.1, 3.2.
ΧΡΗΣΗΣ
Το TECNOS 72 είναι κατάλληλο πρόσθετο για σκυροδέματα μεγάλων απαιτήσεων όπως π.χ. πολύ χαμηλός λόγος νερού/τσιμέντου. Έχοντας αυτήν την δυνατότητα χρησιμοποιείται ευρέως στην βιομηχανία προκατασκευών και προεντεταμένου σκυροδέματος επιτυγχάνοντας πολύ υψηλές αρχικές και τελικές αντοχές και υψηλές πυκνότητες σκυροδέματος. Στα συνήθη σκυροδέματα προσδίδει ρευστότητα πολύ μεγάλης διάρκειας.
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συσκευασία: Δεξαμενές 1000 kg. Βαρέλια 220 kg. Δοχεία 20 kg.
Αποθήκευση: 6 μήνες στην αρχική κλειστή συσκευασία και σε δροσερό μέρος. Αν παγώσει, το ξεπαγώνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία (30°C) αναδεύοντας και το χρησιμοποιούμε χωρίς πρόβλημα
