SINTECNO THIXO FACTOR
Περιγραφή:
Ρυθμιστής ιξώδους/ Θιξοτροπικός παράγοντας για έλεγχο βαθμού ρευστότητας εποξειδικών ή πολυουρεθανικών συστημάτων βαφών, αύξηση κολλώδους συμπεριφοράς σε ρητινοκονιάματα σε πάχος με μίγματα με χαλαζιακά, καθώς επίσης, σε ρευστές ρητίνες (κόλλες) εν γένει, καθώς και για τη δημιουργία ανάγλυφης υφής σε αυτο-επιπεδούμενες επιστρώσεις, κλπ.
Αποθήκευση:
Τουλάχιστον 24 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.
Χαρακτηριστικά
Κατανάλωση:
≥0,5–1,5% κατά βάρος σε ελαφρώς κεκλιμένες επιφάνειες.
≥ 2,0–4,0% κατά βάρος σε κατακόρυφες πλευρές, ώστε να μην “ρέει” το υλικό
Συσκευασία: 1kg
Παλετοποίηση SINTECNO THIXO FACTOR
Τεχνικό Φυλλάδιο (TDS)
Related products
SINMAST μηχάνημα ρητινενέσεων ΓΤ
Χαμηλής πίεσης, ειδικό μηχάνημα εφαρμογής ρητινενέσεων (καζανάκι), με ενσωμάτωση μανομέτρου (δείκτης διαδικασίας ελέγχου). Χρησιμοποιείται για την εισπίεση ενέσιμης εποξειδικής ρητίνης σειράς Sinmast (J) type, Sinmast (S2), Sinpast J/A, κλπ., για την αποκατάσταση ρηγματώσεων σε στοιχεία σκυροδέματος / διαδικασία ρητινένεσης. σε φέροντα οργανισμό σκυροδέματος. Υποστήριξη από αεροσυμπιεστή που αποδίδει από 5 έως 9 atm, πίεση (είσοδος). Υποστηρίζει δύο ανεξάρτητες γραμμές παροχέτευσης (έξοδοι). Διακόπτες ελέγχου διακοπής και παροχέτευσης.
Concrete (pH) HYDRION Test Kit
Ειδικός εξοπλισμός για επιτόπιου προσδιορισμού της αλκαλικότητας του σκληρυμένου σκυροδέματος βάσει της προδιαγραφής ASTM F710-5. Αποτελούμενη από μολύβι και χρωματικό δείκτη αλκαλικότητας με βαθμονομημένο δείκτη ελέγχου από 1–13. Επιτρέπει τον εντοπισμό της ενανθράκωσης του σκυροδέματος και της ενδεχόμενης χημικής προσβολής. Προϊόν εύκολο στη χρήση, η διαδικασία ελέγχου και ταυτοποίησης δεν απαιτεί ιδιαίτερη εξειδίκευση. Η τελική μέτρηση δίνεται υπό μορφή μονάδας (pH). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία διαγράμματος αλκαλικότητας σε σχέση με το βάθος επικάλυψης.
Αποθήκευση:
Χωρίς χρονικό περιορισμό.
KIMIFLOOR-RAINBOW BIANCO
Μίγμα ειδικών χρωστικών σε μορφή πάστας (Kimifloor RAINBOW). Διατίθενται σε (6) διαφορετικές αποχρώσεις από πλευράς χρωματικών επιλογών, κατάλληλο για τον χρωματισμό της μάζας των στρώσεων των εποξειδικών τσιμεντοειδών συστημάτων Kimitech-ECA και Kimitech-ECF, 3-συστατικών, καθώς και των πολυμερικών συστημάτων Kimifloor ECO BASE.
SINTECNO PSF & EPOXYFAST Anchor (Mixer 14) spare Mixing-Nozzles
Πρόσθετες μύτες στατικής ανάμιξης (ακροφύσιο), με ενσωματωμένο σπείρωμα ελικοειδούς διαδρομής (εσωτερικά)
Ως είδος αναλώσιμο κατά την εφαρμογή των συστημάτων πάκτωσης αγκυρίων και βλήτρων και αγκύρωσης ντιζών, που διατίθενται σε μονή και διπλή φύσιγγα, Sinmast PSF Anchor και Sinmast Epoxyfast Anchor, αντίστοιχα.
Τυπική διάσταση μήκους ως αυτήν του set. Αποτελεί παρελκόμενο είδος, αναλώσιμο στη χρήση του.
