SINTECNO Injection Nipples
Πλαστικά ακροφύσια, για την εφαρμογή ενέσιμης εποξειδικής ρητίνης σειράς Sinmast (J) type, Sinmast (S2), Sinpast J/A, κλπ., για την αποκατάσταση ρηγματώσεων σε στοιχεία σκυροδέματος / διαδικασία ρητινένεσης. Κάθε ακροφύσιο συνοδεύεται από την αντίστοιχη πλαστική επίσης τάπα (πώμα), μπλε απόχρωσης που συμπληρώνει ουσιαστικά το σετ.
Χαρακτηριστικά
Κατανάλωση:
~6–7 τεμ / m μήκους ρωγμής
Συσκευασία: 500 τεμάχια
Παλετοποίηση SINTECNO Injection Nipples
Τεχνικό Φυλλάδιο (TDS)
Related products
SINMAST μηχάνημα ρητινενέσεων ΓΤ
Χαμηλής πίεσης, ειδικό μηχάνημα εφαρμογής ρητινενέσεων (καζανάκι), με ενσωμάτωση μανομέτρου (δείκτης διαδικασίας ελέγχου). Χρησιμοποιείται για την εισπίεση ενέσιμης εποξειδικής ρητίνης σειράς Sinmast (J) type, Sinmast (S2), Sinpast J/A, κλπ., για την αποκατάσταση ρηγματώσεων σε στοιχεία σκυροδέματος / διαδικασία ρητινένεσης. σε φέροντα οργανισμό σκυροδέματος. Υποστήριξη από αεροσυμπιεστή που αποδίδει από 5 έως 9 atm, πίεση (είσοδος). Υποστηρίζει δύο ανεξάρτητες γραμμές παροχέτευσης (έξοδοι). Διακόπτες ελέγχου διακοπής και παροχέτευσης.
KIMIFLOOR-RAINBOW BIANCO
Μίγμα ειδικών χρωστικών σε μορφή πάστας (Kimifloor RAINBOW). Διατίθενται σε (6) διαφορετικές αποχρώσεις από πλευράς χρωματικών επιλογών, κατάλληλο για τον χρωματισμό της μάζας των στρώσεων των εποξειδικών τσιμεντοειδών συστημάτων Kimitech-ECA και Kimitech-ECF, 3-συστατικών, καθώς και των πολυμερικών συστημάτων Kimifloor ECO BASE.
SINTECNO Cleaning-pump for drilled holes
Ειδική αντλία μορφής tube (φυσητήρας) με χειροκίνητο έμβολο.
Για την εισπίεση αέρα στο εσωτερικό της οπής, με σκοπό τον καθαρισμό οπών διατρημάτων διανοιγμένων σε στοιχεία σκυροδέματος, τοιχοποιίας κλπ., για την απομάκρυνση σκόνης, υπολειμμάτων και λοιπών χαλαρών στοιχείων που προέκυψαν μετά τη διάνοιξη και παραμένουν.
