ISOPLAST FC/A
2-Συστατικών, υγρή επαλειφόμενη μεμβράνη πολυουρίας
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το ISOPLAST FC/Α είναι 2-συστατικών έγχρωμη ,υγρή ,επαλειφόμενη μεμβράνη στεγανοποίησης πολυουρίας υψηλών στερεών, με διαλύτες. Είναι ιδανικό για στεγάνωση και προστασία ταρατσών και δωμάτων. Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή σε τριβές και μηχανικές καταπονήσεις καθώς και έναντι έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία, με αποτέλεσμα να διατηρεί μακροχρόνια τις ιδιότητές του. Η τελική ελαστική μεμβράνη που σχηματίζεται μετά την ωρίμανση είναι βατή.
ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Εφαρμογή ως μεμβράνη στεγάνωσης σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, φυσικές ή τεχνητές πέτρες , μέταλλο ,πλακάκι , παλαιότερες μεμβράνες υγρομόνωσης καθώς και ασφαλτόπανα/ασφαλτικά γαλακτώματα, πάντα με τη χρήση κατάλληλου ασταριού. Επιπλέον, ως στρώση προστασίας πάνω σε ψεκαζόμενη αρωματική πολυουρία και σε αφρό πολυουρεθάνης.
Ενδεικτικά Έργα του προϊόντος:
ISOPLAST FC/A
Related products
MULTIPRIMER PU
Ειδικά σχεδιασμένο σύστημα προπολυμερισμένης πολυουρεθανικής ρητίνης υψηλών επιδόσεων, συνδετικό προϊόν σχεδιασμένο για διάφορες χρήσεις. Αποτελεί στρώση ενίσχυσης πρόσφυσης (ειδικό αστάρι), πριν την εφαρμογή άλλων συστημάτων που αναμένεται να ακολουθήσουν σε οριζόντιες ή/και κατακόρυφες επιφάνειες, πάνω σε πορώδη κυρίως υποστρώματα, καθώς επίσης πάνω σε προγενέστερες στρώσεις που έχουν προηγηθεί επί αυτών. Δύναται να αποτελέσει ουσιαστικά το συνδετικό μέσο μεταξύ παλαιότερων και νεότερων συστημάτων, ως στρώση χημικού διαχωρισμού για προστασία από πτητικά συστατικά μεταξύ τους και αστάρι, πριν την εφαρμογή υγρών, επαλειφόμενων, ελαστικών μεμβρανών, νέων υγρομονωτικών στρώσεων (με βάση την πολυουρεθανική ρητίνη). Χρησιμοποιείται κυρίως ως στρώση ασταρώματος (priming coat) πριν την ανάπτυξη και εφαρμογή εποξειδικών ή πολυουρεθανικών στρώσεων ή/και συστημάτων συνδυασμένης κατάστασης προστασίας βιομηχανικών δαπέδων, δαπέδων και επιφανειών σκυροδέματος, γενικότερα.
SINTECNO GRASP PRIMER (Χαλαζιακό Αστάρι)
1 συστατικού, αστάρι βάσης νερού, συνθετικών ακρυλικών ρητινών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το SINTECNO GRASP PRIMER είναι, ενός συστατικού, αστάρι βάσης νερού, συνθετικών ακρυλικών ρητινών, με ειδικά επιλεγμένα χαλαζιακά αδρανή. Χρησιμοποιείται ως αστάρι ενίσχυσης- δημιουργίας πρόσφυσης σε υποστρώματα που παρουσιάζουν χαμηλή απορροφητικότητα ή έχουν λεία επιφάνεια σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, σε οριζόντιες και κάθετες επιφάνειες. Δημιουργεί μια τραχιά επιφάνεια πρόσφυσης που είναι ιδανική για σοβάδες, επιπεδωτικά και εξομαλυντικά κονιάματα, πατητές τσιμεντοκονίες κλπ., εξασφαλίζοντας εξαιρετική πρόσφυση σε λεία ή ελάχιστα απορροφητικά υποστρώματα, ενώ μειώνει την απορρόφηση νερού των απορροφητικών επιφανειών.
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ – ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ • Ευκολία εφαρμογής – Προϊόν έτοιμο προς χρήση. • Βάσης νερού, φιλικό στο χρήστη και το περιβάλλον. • Εξαιρετική πρόσφυση σε επιφάνειες λείες και μη απορροφητικές όπως π.χ. εμφανή μπετά, μωσαϊκά, παλιές στρώσεις μαρμάρων, βαμμένες επιφάνειες τοιχοποιίας, πλακάκια, θερμομονωτικές πλάκες πολυστερίνης. • Εξαιρετική πρόσφυση σε παλιές και νέες επιφάνειες από σοβά, τούβλα, σκυρόδεμα, γυψοσανίδα, τσιμεντοσανίδα. • Αντοχή σε αλκαλικό περιβάλλον. • Αντοχή σε νερό. • Δυνατότητα επαναβαφής-επικάλυψης ακόμη και μετά την πάροδο αρκετών ημερών μετά την εφαρμογή του.
ISOPLAST Hybrid/E
Υβριδικό(ακρυλικό-πολυουρεθανικό) στεγανωτικό βάσεως νερού για δώματα-στέγες-τοίχους
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το ISOPLAST Hybrid/E, είναι μια 1-συστατικού, υγρή, επαλειφόμενη μεμβράνη στεγανοποίησης, υδατοδιαλυτού στεγανωτικού επαλειφόμενου υλικού με βάση συνδυασμό ακρυλικών και πολυουρεθανικών ρητινών. Είναι ένα προϊόν, το οποίο μετά την ωρίμανση σχηματίζει μια ενιαία, αδιαπέραστη από το νερό (στεγανή) ανακλαστική και ελαστική μεμβράνη με υψηλή ικανότητα γεφύρωσης ρωγμών και μεγάλη αντοχή στη γήρανση λόγω καιρικών ή σκληρών ατμοσφαιρικών συνθηκών.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Το ISOPLAST Hybrid/E είναι βασισμένο σε υψηλής ποιότητας ακρυλικές ρητίνες σε συνδυασμό με υδατοδιαλυτή αλειφατική πολυουρεθάνη. Η εφαρμογή του είναι εύκολη, αντικαθιστά πολλά από τα συνήθη στεγανωτικά υλικά δωμάτων – στεγών. Διατίθεται σε λευκό, ενώ υπάρχει η δυνατότητα χρωματισμού σε πληθώρα αποχρώσεων κατόπιν συννενόησης. Το ISOPLAST Hybrid/E είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, τις επιδράσεις του περιβάλλοντος, το νερό και τον παγετό. Επιπλέον έχει μεγάλη αντοχή στις απότομες μεταβολές καιρικών συνθηκών. Στεγανοποιεί και προστατεύει τσιμεντοειδή υποστρώματα και επιφάνειες σκυροδέματος, τσιμεντοκονιαμάτων κλπ.
SINTECNO RELEASE AGENT
Αντικολλητικός παράγοντας για χρήση σε συστήματα διακοσμητικών ρητινοκονιαμάτων
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Αντικολλητικός παράγοντας για χρήση σε συστήματα διακοσμητικών ρητινοκονιαμάτων για αύξηση της ολίσθησης και βελτίωση της εργασιμότητας με μεταλλική σπάτουλα.
ΧΡΗΣΗ Το προϊόν δύναται να χρησιμοποιηθεί είτε ως επάλειψη στην μεταλλική σπάτουλα είτε ως πρόσμικτο στο σύστημα ρητίνης (binder) και αδρανών. Στην πρώτη περίπτωση η εφαρμογή γίνεται με τη χρήση νοτισμένου καθαρού πανιού και επάλειψη του υλικού στη σπάτουλα, με επανάληψη κατά τη διάρκεια της εφαρμογής μόλις η σπάτουλα αρχίσει να κολλάει. Στη δεύτερη περίπτωση, το υλικό προστίθεται μέσα στο μίγμα ρητίνης και αδρανών και αναδεύεται σε αναλογία 5 έως 10% κατά βάρος επί της ρητίνης που χρησιμοποιήθηκε. (50 έως 100 γραμμάρια RELEASE AGENT αντιστοιχούν σε 1 κιλό ρητίνης)
