ISOPLAST PU/D
Πολυουρεθανικό στεγανωτικό βάσεως νερού για δώματα-στέγες-τοίχους
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το ISOPLAST PU/D για δώματα και στέγες, είναι μια 1-συστατικού, υγρή, επαλειφόμενη μεμβράνη στεγανοποίησης, με βάση την υδατική διασπορά αλειφατικής πολυουρεθάνης. Είναι ένα καινοτόμο προϊόν, το οποίο μετά την ωρίμανση σχηματίζει μια αδιαπέραστη από το νερό (στεγανή) ελαστική μεμβράνη με υψηλή ικανότητα γεφύρωσης ρωγμών, που δεν επηρεάζεται από τις καιρικές ή σκληρές ατμοσφαιρικές συνθήκες.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Το ISOPLAST PU/D είναι βασισμένο σε μια αλειφατική πολυουρεθάνη σε υδατικό διάλυμα. Η εφαρμογή του είναι εύκολη, αντικαθιστά πολλά από τα συνήθη στεγανωτικά υλικά δωμάτων – στεγών και συνάμα είναι μια από τις οικονομικότερες λύσεις σε περίπτωση αποτυχίας (στεγάνωσης) με άλλα παρεμφερή (στεγανωτικά) υλικά. Διατίθεται σε λευκό, ενώ υπάρχει η δυνατότητα χρωματισμού σε πληθώρα αποχρώσεων κατόπιν συννενόησης. Το ISOPLAST PU/D είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, το νερό και τον παγετό. Ταυτόχρονα έχει μεγάλη αντοχή στις απότομες μεταβολές καιρικών συνθηκών.
Ενδεικτικά Έργα του προϊόντος:
ISOPLAST PU/D
Photos
Related products
MULTIPRIMER PU
Ειδικά σχεδιασμένο σύστημα προπολυμερισμένης πολυουρεθανικής ρητίνης υψηλών επιδόσεων, συνδετικό προϊόν σχεδιασμένο για διάφορες χρήσεις. Αποτελεί στρώση ενίσχυσης πρόσφυσης (ειδικό αστάρι), πριν την εφαρμογή άλλων συστημάτων που αναμένεται να ακολουθήσουν σε οριζόντιες ή/και κατακόρυφες επιφάνειες, πάνω σε πορώδη κυρίως υποστρώματα, καθώς επίσης πάνω σε προγενέστερες στρώσεις που έχουν προηγηθεί επί αυτών. Δύναται να αποτελέσει ουσιαστικά το συνδετικό μέσο μεταξύ παλαιότερων και νεότερων συστημάτων, ως στρώση χημικού διαχωρισμού για προστασία από πτητικά συστατικά μεταξύ τους και αστάρι, πριν την εφαρμογή υγρών, επαλειφόμενων, ελαστικών μεμβρανών, νέων υγρομονωτικών στρώσεων (με βάση την πολυουρεθανική ρητίνη). Χρησιμοποιείται κυρίως ως στρώση ασταρώματος (priming coat) πριν την ανάπτυξη και εφαρμογή εποξειδικών ή πολυουρεθανικών στρώσεων ή/και συστημάτων συνδυασμένης κατάστασης προστασίας βιομηχανικών δαπέδων, δαπέδων και επιφανειών σκυροδέματος, γενικότερα.
KIMITECH TNT
Μη πεπλεγμένο πλέγμα ενίσχυσης από συνεχείς ίνες συνδυασμένης κατάστασης από πολυαιθυλένιο (PET) και πολυπροπυλένιο (PP). Βάρος: 100 gr/ m2 και πάχους 0,7 mm. Χρησιμοποιείται ως πρόσθετη ενισχυτική διάταξη σε συστήματα στεγανοποίησης της σειράς Kimicover ( π.χ. –GUAINA, -DUO κλπ.), Isoplast PU κ.α. Προσδίδει εξαίρετη αντοχή έναντι των επιδράσεων που οφείλονται σε δυσμένειες περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα αυξάνει την αντίσταση του συστήματος που εξετάζεται έναντι της γήρανσης. Εφαρμόζεται μέσω των συστημάτων στεγανοποίησης για την εξασφάλιση κρίσιμων σημείων όπως είναι κατασκευαστικοί αρμοί, ψυχροί αρμοί και ψευδο-αρμοί, σημεία συναρμογής (γραμμικά μήκη), σε δώματα, χώρους υπογείων, καθώς και ως όπλιση όταν εφαρμόζονται καθολικά σε δώματα, κεκλιμένες στέγες, εξώστες και βεράντες, ταράτσες μικρές και/ή μεγάλες, σε στηθαία, κλπ. Διατίθεται σε γκρίζα απόχρωση.
Αποθήκευση:
Χωρίς χρονικό περιορισμό.
SINTECNO PU FLEX CARPET
2-συστ. Αλειφατική Πολυουρεθανική Ρητίνη
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το SINTECNO PU FLEX CARPET είναι ένα σύστημα αλειφατικής , πολυουρεθανικής ρητίνης δύο συστατικών , το οποίο παρουσιάζει εξαιρετικές μηχανικές αντοχές, πολύ καλή πρόσφυση σε διάφορα υποστρώματα, αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία και είναι κατάλληλο για παραγωγή ρητινοκονιαμάτων.
ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
• Κατασκευή διακοσμητικών ρητινοκονιαμάτων. • Διάφανη προστατευτική επίστρωση σε επιφάνειες τις οποίες επιθυμούμε να αναδείξουμε. • Διακόσμηση επιφανειών από ξύλο, πέτρα, μέταλλο κτλ. • Εφαρμογή σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, σε επιφάνειες από μπετό, πέτρα, πλακάκι, τσιμεντοκονία, μέταλλο, μωσαϊκό, τσιμεντοσανίδα και άλλα δομικά υλικά.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Μετά την ανάμιξη των 2-συστ., το προϊόν παρουσιάζει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά και ιδιότητες : • Χαμηλό ιξώδες με εξαιρετική αυτοεπιπεδούμενη ικανότητα. • Υψηλή δυνατότητα διείσδυσης σε κενά και πορώδεις επιφάνειες • Υψηλές μηχανικές αλλά και χημικές αντοχές. • Εύκολο στη χρήση προϊόν μετά την ανάμιξη των δύο συστατικών. • Εξαίρετη πρόσφυση σε μπετό, μέταλλα και ξύλο. • Προϊόν χωρίς συρρικνώσεις μετά την σκλήρυνση. • Αδιαπέραστο από υγρά μετά την ωρίμανση. • Φιλικό προς τον χρήστη καθώς δεν περιέχει διαλύτες.
SINTECNO RELEASE AGENT
Αντικολλητικός παράγοντας για χρήση σε συστήματα διακοσμητικών ρητινοκονιαμάτων
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Αντικολλητικός παράγοντας για χρήση σε συστήματα διακοσμητικών ρητινοκονιαμάτων για αύξηση της ολίσθησης και βελτίωση της εργασιμότητας με μεταλλική σπάτουλα.
ΧΡΗΣΗ Το προϊόν δύναται να χρησιμοποιηθεί είτε ως επάλειψη στην μεταλλική σπάτουλα είτε ως πρόσμικτο στο σύστημα ρητίνης (binder) και αδρανών. Στην πρώτη περίπτωση η εφαρμογή γίνεται με τη χρήση νοτισμένου καθαρού πανιού και επάλειψη του υλικού στη σπάτουλα, με επανάληψη κατά τη διάρκεια της εφαρμογής μόλις η σπάτουλα αρχίσει να κολλάει. Στη δεύτερη περίπτωση, το υλικό προστίθεται μέσα στο μίγμα ρητίνης και αδρανών και αναδεύεται σε αναλογία 5 έως 10% κατά βάρος επί της ρητίνης που χρησιμοποιήθηκε. (50 έως 100 γραμμάρια RELEASE AGENT αντιστοιχούν σε 1 κιλό ρητίνης)
