ShotCrete XSC-20N
Έτοιμο Ξηρό Μείγμα για Εκτοξευόμενο Σκυρόδεμα Yψηλής Aνθεκτικότητας
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Κονίαμα τσιμεντοειδούς βάσης ενισχυμένο με πυριτική παιπάλη, για την επισκευή και ενίσχυση των κατασκευών με τη μέθοδο της ξηρής ή υγρής εκτόξευσης. Ικανοποιεί τις απαιτήσεις σχεδιασμού της Ελληνικής Τεχνικής Προδιαγραφής ΕΛΟΤ ΤΠ 1501-14-01-14-00 για την ενίσχυση/αποκατάσταση κατασκευών από σκυρόδεμα με μανδύα εκτοξευόμενου σκυροδέματος και της EFNARC – European Specification for Sprayed Concrete, ως εκτοξευόμενο σκυρόδεμα κατηγορίας C 32/40. Διατίθεται σε δύο τύπους αναλόγως της μέγιστης διαμέτρου αδρανών:4mm και 8mm. Κατατάσσεται ως τσιμεντοειδές κονίαμα για δομικές επισκευές κατασκευών από σκυρόδεμα κατηγορίας CC R3, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 1504-3.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ & ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ • Κονίαμα ενός συστατικού, έτοιμο προς χρήση μόνο με την προσθήκη νερού. • Κατάλληλο για εφαρμογή τόσο με την ξηρή όσο και την υγρή μέθοδο εκτόξευσης] • Μείωση έως και κατά 60% του ποσοστού ανακλώμενου υλικού κατά τον ψεκασμό • Ταχεία ανάπτυξη αντοχών χωρίς τη χρήση επιταχυντών • Υψηλές μηχανικές αντοχές.
Related products
ISOPLAST FC/A
2-Συστατικών, υγρή επαλειφόμενη μεμβράνη πολυουρίας
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το ISOPLAST FC/Α είναι 2-συστατικών έγχρωμη ,υγρή ,επαλειφόμενη μεμβράνη στεγανοποίησης πολυουρίας υψηλών στερεών, με διαλύτες. Είναι ιδανικό για στεγάνωση και προστασία ταρατσών και δωμάτων. Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή σε τριβές και μηχανικές καταπονήσεις καθώς και έναντι έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία, με αποτέλεσμα να διατηρεί μακροχρόνια τις ιδιότητές του. Η τελική ελαστική μεμβράνη που σχηματίζεται μετά την ωρίμανση είναι βατή.
ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Εφαρμογή ως μεμβράνη στεγάνωσης σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, φυσικές ή τεχνητές πέτρες , μέταλλο ,πλακάκι , παλαιότερες μεμβράνες υγρομόνωσης καθώς και ασφαλτόπανα/ασφαλτικά γαλακτώματα, πάντα με τη χρήση κατάλληλου ασταριού. Επιπλέον, ως στρώση προστασίας πάνω σε ψεκαζόμενη αρωματική πολυουρία και σε αφρό πολυουρεθάνης.
ISOPLAST PU/D
Πολυουρεθανικό στεγανωτικό βάσεως νερού για δώματα-στέγες-τοίχους
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το ISOPLAST PU/D για δώματα και στέγες, είναι μια 1-συστατικού, υγρή, επαλειφόμενη μεμβράνη στεγανοποίησης, με βάση την υδατική διασπορά αλειφατικής πολυουρεθάνης. Είναι ένα καινοτόμο προϊόν, το οποίο μετά την ωρίμανση σχηματίζει μια αδιαπέραστη από το νερό (στεγανή) ελαστική μεμβράνη με υψηλή ικανότητα γεφύρωσης ρωγμών, που δεν επηρεάζεται από τις καιρικές ή σκληρές ατμοσφαιρικές συνθήκες.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Το ISOPLAST PU/D είναι βασισμένο σε μια αλειφατική πολυουρεθάνη σε υδατικό διάλυμα. Η εφαρμογή του είναι εύκολη, αντικαθιστά πολλά από τα συνήθη στεγανωτικά υλικά δωμάτων - στεγών και συνάμα είναι μια από τις οικονομικότερες λύσεις σε περίπτωση αποτυχίας (στεγάνωσης) με άλλα παρεμφερή (στεγανωτικά) υλικά. Διατίθεται σε λευκό, ενώ υπάρχει η δυνατότητα χρωματισμού σε πληθώρα αποχρώσεων κατόπιν συννενόησης. Το ISOPLAST PU/D είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, το νερό και τον παγετό. Ταυτόχρονα έχει μεγάλη αντοχή στις απότομες μεταβολές καιρικών συνθηκών.
SINBITUM SEAL
Στεγανωτική Ασφαλτική Μαστίχη Ενός Συστατικού, Βάσης Διαλύτου
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: H Ασφαλτική Μαστίχη SINBITUM SEAL, είναι ένα σφραγιστικό στεγανωτικό υλικό ενός συστατικού, βάσης διαλύτου. Η επιλεγμένη σύνθεση ασφάλτου και προσθέτων με την κατάλληλη επεξεργασία, δίνει στο προϊόν την ιδιότητα να παραμείνει πλαστικό ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (-20oC).
ΧΡΗΣΕΙΣ: Το SINBITUM SEAL χρησιμοποιείται για τη σφράγιση αρμών, σε οριζόντιες και κάθετες επιφάνειες, τριχοειδών ρωγμών, καθώς και σαν συμπληρωματικό σφραγιστικό υλικό σε δύσκολα σημεία επικόλλησης ασφαλτοπάνων (π.χ. υδρορροές, εξαεριστικά κ.λπ). Έχει άριστη πρόσφυση σε όλες τις δομικές επιφάνειες όπως σκυρόδεμα, μέταλλο, ξύλο, προϊόντα αμιαντοτσιμέντου, και άλλα. Δεν προσβάλλεται από αραιά όξινα και αλκαλικά διαλύματα και από άλατα του υπεδάφους, επηρεάζεται όμως από οργανικούς διαλύτες και λάδια. Δεν είναι συμβατό με πολυστερίνη.
SINROC 42 SL FLOORING
2-συστ., Έγχρωμο, Αυτο-επιπεδούμενο Ρητινοκονίαμα Υψηλών Αντοχών, χωρίς διαλύτες, για προστασία Δαπέδων Σκυροδέματος
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Sinroc /42 SL Flooring είναι ένα πολλαπλών χρήσεων έγχρωμο πολυουρεθανικό σύστημα προστασίας βιομηχανικών δαπέδων και δαπέδων σκυροδέματος γενικότερα σε εφαρμογές όπου απαιτείται ελαστικότητα (π.χ. δάπεδα που δέχονται ταλαντώσεις ή απότομες μεταβολές θερμοκρασιών). Η κύρια βάση του προϊόντος αποτελείται από χαμηλού ιξώδους, πολυουρεθανική ρητίνη, δύο συστατικών (Α+Β), χωρίς διαλύτες. Σε συνδυασμό της με διαβαθμισμένης κοκκομετρίας χαλαζιακή άμμο που προστίθεται ως τρίτο συστατικό, ως μέρος [ Γ ], δύναται να παραχθεί αυτο-επιπεδούμενο ρητινοκονίαμα με δυνατότητα σχετικού πάχους ανάπτυξης και να αποτελέσει ουσιαστικά μια έγχρωμη επίστρωση για εσωτερική προστασία κυρίως οριζόντιων επιφανειών. Το προϊόν διατίθεται στις εκδόσεις Sinroc /42 SL Flooring 1–2 mm και/ή Sinroc /42 SL Flooring 3–4 mm. Σύστημα ιδιαίτερα ανθεκτικό σε μηχανικές καταπονήσεις, ιδανικό για κάλυψη και προστασία δαπέδων σκυροδέματος, τσιμεντοειδούς βάσης στρώσεων εξομάλυνσης δαπέδων, όπως και στρώσεων πολυμερικών κονιαμάτων κλπ., σε εφαρμογές πολύ υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερων απαιτήσεων
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ – ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Ιδιαίτερα υψηλές μηχανικές αντοχές – Πολύ καλή αντοχή σε χημικά(*). Προϊόν με εξαίρετη καλυπτικότητα και υψηλή πλήρωση. Απεριόριστες χρωματικές επιλογές (RAL αποχρώσεις). Ενιαία πολυουρεθανική επίστρωση χωρίς αρμούς κι ενώσεις, αδιαπέρατη από υγρά. Μεγάλη ελαστικότητα- Αντοχή σε ταλαντώσεις. Επίστρωση με υψηλή ευκαμψία, μόνιμη ελαστικότητα, μαλακό στο πάτημα, περιορίζει τους κτυπογενείς ήχους.
