Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Kimicover K80

Πολυμερές λατέξ χαμηλού ιξώδους, με βιοκτόνο δράση, για ενθυλάκωση για την απομάκρυνση της αεροδιασποράς των ινών αμιάντου κατά τη διάρκεια επεξεργασιών απομάκρυνσης ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Kimicover K80 είναι μια ακρυλική ρητίνη σε υδατική διασπορά ειδική για επιχρίσματα εμποτισμού και παγίδευσης του τύπου D "βοηθητικό για την αφαίρεση" σύμφωνα με το D.M. 20 Αυγούστου 1999. Το προϊόν έχει βιοκτόνο δράση και παγιώνει εμποτίζοντας σε βάθος τα προϊόντα που περιέχουν αμίαντο για να υποστηρίξει τις εργασίες απομάκρυνσης και διάθεσης. ΧΡΗΣΕΙΣ Το Kimicover K80 χρησιμοποιείται ως βοηθητικό επίχρισμα ενθυλάκωσης τύπου D για την παρεμπόδιση της διασποράς των ελεύθερων ινών αμιάντου. Πρέπει να ψεκάζεται με αντλία airless. Σκληραίνει γρήγορα σχηματίζοντας ένα φιλμ αξιοσημείωτου αδιάβροχου μπλε πάχους. Το προϊόν εμποδίζει την αποκόλληση των ινών εξασφαλίζοντας στους χειριστές την απαραίτητη ασφάλεια που απαιτεί ο νόμος κατά τη διάρκεια όλων των εργασιών απομάκρυνσης.

Kimicover FIX

Δύο συστατικών εποξειδική ρητίνη με βάση το νερό ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Kimicover FIX είναι μια εποξειδική ρητίνη δύο συστατικών για την εξυγίανση πορωδών και εύθρυπτων υποστρωμάτων από σκυρόδεμα, ασβέστη, γύψο, ψημένο και για να κάνει τις επιφάνειες συμπαγείς, ανθεκτικές στη σκόνη, ιδανικές για μια καλή αγκύρωση των επιχρισμάτων. Έχει βάση το νερό, είναι άοσμο, χωρίς διαλύτες, είναι ιδανικό για χρήση σε κλειστούς χώρους, με κακό εξαερισμό ή με επεξεργασία τροφίμων. Το Kimicover FIX παρέχεται σε δύο προ-δοσομετρικά δοχεία (Α, ρητίνη + Β, σκληρυντής). Έχει σήμανση CE ως προστατευτικό επίχρισμα σύμφωνα με το 1504-2 για τις αρχές παρέμβασης MC και IR. Το προϊόν αποτελεί μέρος των συστημάτων Kimia, τα οποία έλαβαν το πιστοποιητικό τεχνικής καταλληλότητας (CIT) αρ. 392. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - Εκτέλεση: δεν περιέχει διαλύτες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιβάλλοντα που προορίζονται για την επεξεργασία τροφίμων. - Ευέλικτο: εξαιρετικά ευέλικτο. - Εύκολο στην εφαρμογή: μπορεί να εφαρμοστεί με ρολό, πινέλο ή ψεκασμό με τη χρήση αερόστρωμνης αντλίας.  

SINMAST S2 WB

2-συστατικών, υψηλών επιδόσεων, εποξειδική ρητίνη υδατικής βάσης, χωρίς διαλύτες. Χαμηλού ιξώδους, άοσμο σύστημα ειδικής σχεδίασης, φιλικό στο χρήστη και στο περιβάλλον, που λειτουργεί ως αστάρι ενίσχυσης πρόσφυσης, γενικής χρήσης. Αστάρι με ωσμωτική συμπεριφορά ενδείκνυται πριν την εφαρμογή άλλων συστημάτων που αναμένεται να ακολουθήσουν σε οριζόντιες ή κατακόρυφες επιφάνειες, κυρίως σε πορώδη υποστρώματα, καθώς επίσης πάνω σε προγενέστερες στρώσεις που έχουν προηγηθεί επί αυτών. Αστάρι προεπάλειψης/ priming coat, πριν την εφαρμογή εποξειδικών συστημάτων (π.χ. της σειράς Sinmast RM/ Sinroc 22/ Flooring) ή πολυουρεθανικών στρώσεων ή/και συστημάτων συνδυασμένης κατάστασης προστασίας βιομηχανικών δαπέδων και επιφανειών σκυροδέματος, γενικότερα. Αστάρι επίσης, πριν την εφαρμογή υγρών, επαλειφόμενων, ελαστικών μεμβρανών, νέων υγρομονωτικών στρώσεων με βάση την ακρυλική ή την πολυουρεθανική ρητίνη (π.χ. Isoplast 116W ή Isoplast PU, αντίστοιχα) και/ή μικτής σύνθεσης (υβριδικές στρώσεις) για την στεγανοποίηση δωμάτων. Λόγω σύνθεσης είναι προϊόν κατάλληλο για χρήση σε χώρους με απαιτήσεις διασφαλισμένης ποιότητας ατμόσφαιρα (clean-rooms), καθώς και σε περιορισμένους χώρους, με ανεπάρκεια αερισμού ή έλλειψη εξαερισμού. Καλή πρόσφυση σε πορώδη υποστρώματα όπως, σκυρόδεμα, γαρμπιλοδέματα, πολυμερικά κονιάματα, μωσαϊκά δάπεδα, ξύλο κ.α., καθώς και σε μη πορώδη όπως, ατσάλι, σιδηρός χάλυβας, αλουμίνιο και λοιπά μέταλλα, καθώς και προϋπάρχουσες στρώσεις κλπ.). Ιδανικό ως προστασία anti-dust για σφράγιση δαπέδων ή/και πριν από την εφαρμογή στηριγμάτων για συστήματα υπερυψωμένων δαπέδων, περιστασιακά δύναται να χρησιμοποιηθεί και ως προσωρινό φράγμα υγρασίας (ανάπτυξη σε τρεις στρώσεις κατά περίσταση). Τύπος κατάλληλος για εφαρμογή κατά τη θερινή ή τη χειμερινή περίοδο. Αναλογίες ανάμιξης (A/B): 24/76 (%) κατά βάρος. Σε περίπτωση που απαιτηθεί, το προϊόν δύναται να αραιωθεί σε ποσοστό (κατά βάρος) 10–20% με νερό. Εφαρμογή με ρολό ή με πιστόλι ανάερου ψεκασμού (airless-spray). Ως σύστημα υδατοδιαλυτό το προϊόν συνεισφέρει σε πόντους LEED/ Leadership in Energy & Environmental Design. Χρώμα: διαυγές. Αποθήκευση: Τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.