Η SINTECNO Hellas ABETE εδώ και χρόνια, διατηρεί μακρόχρονες συνεργασίες, αντιπροσωπεύοντας (9) Οίκους/ Εταιρείες από το εξωτερικό, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Αθροίζοντας λοιπόν τα προϊόντα Παραγωγής της σε συνδυασμό με τα προϊόντα Εισαγωγής, διαθέτει ολοκληρωμένη γκάμα συστημάτων εφοδιάζοντας με λύσεις την Ελληνική αγορά και όχι μόνο, καλύπτοντας τις ανάγκες των έργων Υποδομής, των Κατασκευών και έργων Πολιτικού Μηχανικού και Αρχιτέκτονα. Συστήματα και προϊόντα με καινοτομία, σχεδιασμένα ειδικά για Νέες αλλά και Υφιστάμενες κατασκευές, που απευθύνονται σε πεδία εφαρμογής τέτοια όπως η Πάκτωση, Αγκύρωση και Συγκόλληση στοιχείων, η Στεγανοποίηση και περαιτέρω Υγρομόνωση επιφανειών, η Δομική Αποκατάσταση ρωγμών Σκυροδέματος, η Επισκευή – Αποκατάσταση Παθολογίας Σκυροδέματος και Τοιχοποιίας, η Προστασία στοιχείων δομικού χάλυβα και η Αναστολή της Διάβρωσης σιδηρού οπλισμού, η Ενίσχυση δομικών μελών φερόντων στοιχείων, η Εξασφάλιση και Προστασία πορωδών υποστρωμάτων και στοιχείων διαμόρφωσης μεταλλικών κατασκευών και πολλά ακόμη.

kimia

KIMIA SpA

νας Ιταλικός Οίκος που ιδρύθηκε το 1979, ως εταιρεία ειδικευμένη στην έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή υλικών υψηλής απόδοσης που απευθύνονται στον Τομέα της Αποκατάστασης κατασκευών από σκυρόδεμα και τοιχοποιία. Η απόφαση στο να επικεντρωθεί αποκλειστικά στον συγκεκριμένο τομέα της Ανακαίνισης και η ισχυρή εξειδίκευση των τεχνικών λύσεων που υιοθετήθηκαν μέσα στα τόσα συναπτά έτη εμπειρίας, επέτρεψαν στην Εταιρεία να διαμορφώσει μια θέση αναφοράς στην Ιταλική αλλά και Ευρωπαϊκή αγορά. Μία από τις πρώτες Εταιρείες που υιοθέτησαν και χρησιμοποίησαν την Τεχνολογία των σύνθετων υλικών ΙΟΠ/ FRPs για την Ενίσχυση των κτηρίων, όπως και μεταξύ των πρώτων εταιρειών στον κόσμο για την ανάπτυξη εξειδικευμένων συστημάτων από πλευράς συμβατότητας, με σειρά προϊόντων αποτελούμενα από φυσικά συστατικά σχεδιασμένων ειδικά για εργασίες επεμβάσεων, όσον αφορά την αποκατάσταση ιστορικών κτηρίων, μνημείων και λοιπών κατασκευών Πολιτιστικής κληρονομιάς. Η εταιρεία μεταξύ των άλλων προσφέρει επίσης ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του κλάδου των κατασκευών με σειρές ποιοτικών υλικών, κατάλληλων για την επίλυση θεμάτων που άπτονται στην αποκατάσταση κατασκευών σκυροδέματος και τοιχοποιίας, που περιλαμβάνουν αναστολείς διάβρωσης, κονιάματα επισκευής κι αποκατάστασης, ειδικά ενέματα, υψηλών επιδόσεων συστήματα Προστασίας επιφανειών από δυσμένειες περιβάλλοντος. Η σειρές της καλύπτουν σήμερα όλες τις ανάγκες των κατασκευών σε οικιστικής ανάπτυξης, της βιομηχανίας και των έργων υποδομής, με ολοένα και πιο ανταγωνιστικά υλικά και εξελιγμένης Τεχνολογίας προϊόντα.

qed

QED Chemicals Ltd

Μια Βρετανική Εταιρεία με κύριο και βασικό της αντικείμενο, τα τελευταία 30 χρόνια, την Έρευνα, Ανάπτυξη, Παρασκευή και Προμήθεια προϊόντων Αντιδιαβρωτικής Προστασίας. Προϊόντα που απευθύνονται, στην Κατασκευή, σε επεμβάσεις που αφορούν την Προστασία του χαλυβδοπλισμού κατά την Επισκευή του Σκυροδέματος, σε Κτηριακές Εγκαταστάσεις και σε έργα Υποδομής, στην ευρύτερη Βιομηχανία, καθώς και σε κατασκευές που αφορούν αποκλειστικά το Πετρέλαιο και το Αέριο, τη Συντήρηση Αγωγών, σε Λιμενικές εγκαταστάσεις, στη Συντήρηση των Πλοίων, στην Αυτοκινητο-βιομηχανία και όπου αλλού μπορεί να προκύψει πρόβλημα διάβρωσης. Εφευρέτρια και Παραγωγός της επιτυχημένης σειράς προϊόντων Τεχνολογίας Margel. Οίκος που ανήκει στον ευρύτερο Όμιλο της X-CALIBUR Construction Chemistry.

s p

S&P Clever Reinforcement AG

Μία Ελβετική Εταιρεία, που προέκυψε μετά τη συγχώνευση των Οίκων Scherer & Partner Bau-systeme, το 1995. Κύρια και βασική δραστηριότητά της, η έρευνα, η παραγωγή και προώθηση προϊόντων που αφορούν την Ενίσχυση και αναβάθμιση της φέρουσας ικανότητας των έργων υποδομής και κτηριακών κατασκευών. Πρωτοπόρος εταιρεία, που επικεντρώνεται αποκλειστικά στην έρευνα και ανάπτυξη λύσεων Στατικής Ενίσχυσης προσφέροντας, μεταξύ άλλων, συστήματα βασισμένα στην Τεχνολογία των Ινοπλισμένων Πολυμερών (ΙΟΠ) ή αλλιώς FRPs όπως έχουν καθιερωθεί Παγκοσμίως κι έχουν γίνει ευρέως γνωστά. Η Εταιρεία προσφέρει επίσης λογισμικά/ προγράμματα, για το Σχεδιασμό και Διαστασιολόγηση των συστημάτων επίλυσης των στατικών μοντέλων που αφορούν την ενίσχυση των φερόντων στοιχείων και δομικών μελών που εξετάζονται. Εκτός από την Ελβετία, η S&P διατηρεί εργοστάσια παραγωγής σε Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία, Κάτω Χώρες, Πολωνία, Πορτογαλία και Δανία, παρέχοντας κορυφαία Τεχνολογικά προϊόντα, υπηρεσίες και καινοτόμες λύσεις με υψηλή προστιθέμενη αξία, για επαγγελματίες στους τομείς των κατασκευών. Από το 2012, η S&P είναι πλέον μέλος του ευρύτερου Αμερικάνικου Ομίλου SIMPSON Manufacturing Co., Inc., μέσω της θυγατρικής της SIMPSON Strong-Tie Company Inc., Παγκόσμιου ηγέτη και κορυφαίο Όμιλο παραγωγής κατασκευαστικών προϊόντων, υλικών και συστημάτων Ενίσχυσης και Στερέωσης, γενικότερα.

rpm

RPM Belgium Group & RPM International Inc.

Ένας Βέλγικος Όμιλος Εταιρειών, από τους κορυφαίους στον κόσμο Κατασκευαστές και διανομείς βιομηχανικών συστημάτων που απευθύνονται στους τομείς των κατασκευών, των έργων υποδομής και έργων πολιτικού μηχανικού, γενικότερα. Ο νέος σχηματισμός RPM Belgium VANDEX συγκροτήθηκε με τη συμμετοχή δύο κορυφαίων ομίλων που αναπτύσσουν, παράγουν και προωθούν υψηλής απόδοσης πολυμερή και προϊόντα με βάση το τσιμέντο. Συνδυάζοντας τις δυνάμεις του, μέσω της συνεχιζόμενης ανάπτυξης, στα πλαίσια της εξέλιξης της Τεχνολογίας, ο Νέος πλέον Όμιλος RPM Belgium VANDEX Group έχει γίνει Παγκόσμιος ηγέτης και προμηθευτής προϊόντων που ενισχύουν τις επιδόσεις, αυξάνουν την απόδοση από πλευράς ανθεκτικότητας και τη διάρκεια ζωής των κατασκευών από σκυρόδεμα και τοιχοποιία. Γκάμα προϊόντων και λύσεις εφαρμογής που χαρακτηρίζονται από προηγμένα συστήματα με ιδιαίτερη καινοτομία, υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία που βασίζονται στην έρευνα, στην ανάπτυξη, προσθέτοντας έτσι σημαντική αξία στις βασικές ιδιότητες και στα οφέλη των λύσεων και των προϊόντων προσφοράς.

tradecc

TRADECC

Ένας ακόμα Βέλγικος Οίκος, με κορυφαίας Τεχνολογίας, καινοτόμα προϊόντα, μεγάλη δυναμική που, εδώ και 48 χρόνια τώρα, εξειδικεύεται σε όλα τα συστήματα και λύσεις που αφορούν τη διασφάλιση των κατασκευών σκυροδέματος, τη στεγανοποίηση και προάσπισή τους από εισροές, διεισδύσεις και δράσεις νερού. Μέσα στα τόσα συναπτά έτη, η Εταιρεία, έχει αναπτύξει ευρείας κλίμακας, ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων σφράγισης, βασισμένα σε πολυουρεθανικά και ακρυλικής βάσης ενέσιμα συστήματα ρητινών που αντιδρούν παρουσίας νερού. Η εταιρεία μεταξύ των άλλων προσφέρει επίσης, συστήματα Πολυουρίας (hot-sprays), υψηλών επιδόσεων επιχρίσματα στεγανοποίησης βασισμένα στην Τεχνολογία ανάπτυξης ενεργών κρυστάλλων (crystal-growth) στην μάζα του σκυροδέματος, ειδικά ενέματα σταθεροποίησης εδάφους από φαινόμενα διάβρωσης, γεωμεμβράνες σε φύλλα που αφορούν αποκλειστικά το Πετρέλαιο, για ταμιευτήρες περισυλλογής ομβρίων και όχι μόνο, αρμοκλείδες/ υδροφραγές, αποτελούμενες από υδρο-διογκούμενες διατομές εξασφάλισης αρμών στη φάση σκυροδέτησης και διάφορα άλλα εξειδικευμένα προϊόντα.

tecnochem

TECNOCHEM Italiana SpA

Μία ακόμα Ιταλική Εταιρεία, με κορυφαίας Τεχνολογίας, καινοτόμα προϊόντα και μεγάλη δυναμική που, πάνω από 40 χρόνια τώρα, εξειδικεύεται σε συστήματα και λύσεις που αφορούν την διασφάλιση παλαιών και νέων κατασκευών. Η εταιρεία μεταξύ των άλλων προσφέρει ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του κλάδου των κατασκευών με σειρές ποιοτικών υλικών, κατάλληλων για την επίλυση θεμάτων που άπτονται για τη βιομηχανία κατασκευών σκυροδέματος και τοιχοποιίας. Μια Εταιρεία που σχεδιάζει, παράγει και προωθεί ειδικά πρόσμικα και πρόσθετα σκυροδέματος, ίνες, γεωμεμβράνες σε φύλλα, αρμοκλείδες/ υδροφραγές, αποτελούμενες από υδρο-διογκούμενες διατομές εξασφάλισης αρμών στη φάση σκυροδέτησης, συστήματα βαφών προστασίας, υδρο-απωθητικών εμποτισμών κι επικάλυψης επιφανειών όψεων, αναστολείς διάβρωσης, κονιάματα επισκευής κι αποκατάστασης, ειδικά ενέματα, και συγκολλητικά μέσα και προϊόντα Ενίσχυσης για την αναβάθμιση της φέρουσας ικανότητας, προϊόντα σφράγισης αρμών, λοιπά συστήματα και ολοκληρωμένες λύσεις εφαρμογής και διάφορα άλλα εξειδικευμένα προϊόντα.

The EUCLID Chemical Company (EUCO)

The EUCLID Chemical Company (EUCO): Για περισσότερο από έναν αιώνα, η Αμερικάνικη Εταιρεία EUCLID Chemicals, εξυπηρετεί την Παγκόσμια Αγορά με πλήρη σειρά ποιοτικών δομικών προϊόντων για τη βιομηχανία κατασκευής σκυροδέματος και τοιχοποιίας. Μια Εταιρεία που σχεδιάζει, παράγει και προωθεί ειδικά πρόσμικα και ίνες σκυροδέματος, συστήματα σκλήρυνσης, επικάλυψης και σφράγισης δαπέδων, ειδικά ενέματα, και συγκολλητικά μέσα, προϊόντα επισκευής σκυροδέματος, θυσιαζόμενα ανόδια γαλβανικής προστασίας, προϊόντα σφράγισης αρμών, λοιπά συστήματα και βιομηχανικές κι αρχιτεκτονικές λύσεις, μια ολοκληρωμένη δηλαδή επιλογή δομικών υλικών και συστημάτων αποκατάστασης, προσφέροντας έτσι πλήρη γκάμα προϊόντων για τις νέες αλλά και τις υφιστάμενες κατασκευές. Εκτός από τα προϊόντα ανωτέρω, η EUCLID Chemicals παρέχει ευρύ φάσμα υπηρεσιών που αφορούν κυρίως την τεχνική υποστήριξη και επιμόρφωση, βασισμένων στο σχεδιασμό, στην έρευνα και ανάπτυξη κορυφαίων Τεχνολογικά δομικών προϊόντων και λύσεων με υψηλό βαθμό αξιοπιστίας. Σήμερα, ο ευρύτερος Όμιλος αποτελεί μια επιχειρηματική ομάδα που αποτελείται από βασικές μονάδες σε ΗΠΑ, Καναδά, Μεξικό, Κολομβία, Χιλή και Βραζιλία, καθώς και σε όλη σχεδόν τη Λατινική Αμερική. Η EUCLID Chemical Company, είναι μέλος και ανήκει εξ ολοκλήρου στον ευρύτερο Όμιλο και Παγκόσμιο ηγέτη RPM International, Inc.

tamms

TAMMS

Μία Αμερικάνικη Εταιρεία, η γκάμα της οποίας προσφέρει πλήρη σειρά ποιοτικών προϊόντων που απευθύνονται στους τομείς των κατασκευών, των έργων υποδομής και έργων πολιτικού μηχανικού, γενικότερα. Η φήμη της συνυφασμένη και ταυτόσημη με δομικά υλικά και συστήματα που αφορούν την Επισκευή και αποκατάσταση, Στεγανοποίηση και Προστασία δομικών στοιχείων από σκυρόδεμα και τοιχοποιία. Άλλωστε, οι εγνωσμένης αξίας κωδικοί προϊόντων της σειράς TAMMOSEAL και SPEED CRETE, με πολλούς θιασώτες, είναι ευρέως διαδεδομένοι συνάμα και στην Ελληνική αγορά, εφαρμοσμένοι σε αναρίθμητα έργα μικρής, μέσης και υψηλής σπουδαιότητας. Από το 2005 η TAMMS, αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέλος της EUCLID Chemicals μιας κι έχει ενταχθεί πλήρως σε αυτήν, Εταιρείες που και οι δυο με της σειρά τους ανήκουν εξ ολοκλήρου στην «ομπρέλα» του ευρύτερου Ομίλου και Παγκόσμιου ηγέτη RPM International, Inc.

pagel

PAGEL SPEZIAL-BETON GmbH:

Ένας Γερμανικός Όμιλος, με καινοτόμα προϊόντα κορυφαίας Τεχνολογίας και συνεχώς αυξανόμενη δυναμική. Για περισσότερα από 35 χρόνια η PAGEL SPEZIAL-BETON GmbH με έδρα το Έσσεν στην Γερμανία και με ταυτόχρονη παρουσία και εκπροσώπηση σε πολλές ακόμα χώρες στον κόσμο, ως Όμιλος με Τεχνογνωσία και εξειδίκευση, έχει καθιερωθεί στην αγορά και συνάμα, έχει συμβάλει διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στον Τομέα ανάπτυξης Κονιαμάτων επισκευής και αποκατάστασης βλαβών. Εταιρεία με πολλαπλές επιλογές από τη συνεχώς εξελίξιμη γκάμα προϊόντων της, βασισμένη σε διάφορες σειρές ειδικών συστημάτων, χυτού τύπου (special grouting mortars), για πακτώσεις ακριβείας και Αγκύρωση, ακόμα και σε για εξεζητημένες εφαρμογές που απαιτούν εξειδίκευση. Περί ου ο λόγος, οι σειρές PAGEL grouting-systems and mortars, πλέον, έχουν γίνει Παγκοσμίως αναγνωρισμένα συστήματα πάκτωσης και εφαρμογής, συγκεκριμένα κονιάματα όπως τα V1/50, V1/160, V2/40 και V1/30HF & V1/60HF με βάση πλέον την τρέχουσα βιβλιογραφία, είναι συνώνυμα με τον “όρο” προϊόντα αντισταθμιζόμενης συρρίκνωσης, ως έχει καθιερωθεί πλέον τα τελευταία χρόνια, ιδιότητα γνωστή ως προϊόντα μη συρρικνούμενα, όπως αποκαλούνταν παλαιότερα, την προηγούμενη (10)ετία.

Η PAGEL αναπτύσσει, παράγει, εμπορεύεται και εξάγει συστήματα ειδικού σκοπού, χυτών κονιαμάτων για μηχανήματα ακριβείας, σειρές εγκεκριμένων κονιαμάτων ειδικά σχεδιασμένων για ανεμογεννήτριες, προϊόντα για εργασίες αγκύρωσης και ενεμάτωσης, συστήματα επισκευής και αποκατάστασης σκυροδέματος, για εφαρμογές αντιμετώπισης δεξαμενών πόσιμου νερού, οδεύσεις καναλιών ομβρίων και δικτύων μεταφοράς αστικών λυμάτων, επισκευής και προστασίας φρεατίων αποχέτευσης καθώς επίσης, επισκευής και αποκατάστασης βιομηχανικών δαπέδων και ζωνών με κυκλοφορία. Αυτή η ευρεία γκάμα συστημάτων, η διατήρηση σταθερά της τόσο υψηλής ποιότητας και η υψηλή αξιοπιστία των προϊόντων της, όσο και η προσανατολισμένη στην κατάσταση συμβουλών προς τους πελάτες, έχουν δώσει στη PAGEL SPEZIAL-BETON GmbH τη σταθερή Φήμη και την Αξία που απολαμβάνει ο Όμιλος, παγκοσμίως. Η ικανοποίηση των πελατών παραμένει συνεχώς, ο κεντρικός στόχος των δραστηριοτήτων της. Σε τελική ανάλυση, όλοι στην PAGEL SPEZIAL-BETON GmbH πιστεύουν ακράδαντα ότι, οι πελάτες της Εταιρείας, οι διεθνείς σχέσεις και συνεργασίες με υγιείς Ομίλους, είναι μια γερή βάση πάνω στην οποία μπορεί κανείς να οικοδομήσει με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια.