Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

Kimistone DEFENDER

Ουδέτερο, αναστρέψιμο, ατμοδιαλυτό, θυσιαστικό προστατευτικό προϊόν κατά του γκραφίτι με βάση το νερό ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Προστατευτική επεξεργασία κατά του γκράφιτι με βάση το νερό που αποτελείται από ένα επιλεγμένο μείγμα οργανικών ενώσεων πυριτίου και μικροκρυσταλλικών κεριών σε υδατικό διάλυμα, το οποίο εμποδίζει τα βανδαλιστικά βερνίκια να διεισδύσουν βαθιά στο υλικό, ώστε να είναι δυνατή η αφαίρεση του γκράφιτι με έναν απλό πίδακα ζεστού νερού ή ατμού υπό πίεση (max + 80-90 ° C). Το προϊόν δεν περιέχει διαλύτες, δεν δημιουργεί επιφανειακές μεμβράνες, δεν αλλοιώνει το φυσικό χρώμα των υποστρωμάτων, αντιστέκεται στις ακτίνες UV. Είναι διαπνέον, υδατοαπωθητικό, ουδέτερο και πλήρως αναστρέψιμο. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - Εκτέλεση: καλή υδατοαπωθητική δράση, υψηλή σταθερότητα στις ακτίνες UV, απουσία αλλαγής χρώματος μετά την εφαρμογή. - Ευέλικτο: αποτελεσματικό σε πολλούς τύπους πέτρινων υλικών. - Βιώσιμο: οικολογικό προϊόν χωρίς διαλύτες- αφαιρείται με νερό.  

SINMAST RM 42 AG

Αντιρρυπαντική Βαφή 2-συστατικών, Πολυουρεθανικής βάσης   Το SINMAST RM 42 AG είναι σκληρή και ελαστική βαφή, δύο συστατικών, με διαλύτες, πολυουρεθανικής βάσης, τροποποιημένη με ειδικά πρόσθετα. Μη θυσιαζόμενη, υψηλής στιλπνότητας και αντοχής στο χρόνο, για μόνιμη εφαρμογή και προστασία επιφανειών από βαφές graffiti. Κατάλληλο για βαφή επιφανειών από σκυρόδεμα, επιφανειών τοιχοποιίας, καθώς και μεταλλικών επιφανειών. Χρήση εξωτερική και εσωτερική.

Αποθήκευση

12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής όταν αποθηκεύονται στην αρχική, σφραγισμένη συσκευασία σε ξηρές συνθήκες, σε θερμοκρασίες +5οCμε +35οC, μακριά από υγρασία, θερμαντικές πηγές και άμεση έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία ή παγετό.

Συσκευασίες

4 kg (A+B), 10 kg (A+B) και 20 kg (A+B).