Βλέπετε 1–12 από 13 αποτελέσματα

SINTOCRETE AntiCorr ST

Ενός συστατικού, τσιμεντοειδούς βάσης κονίαμα αντιδιαβρωτικής προστασίας ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Επαλειφόμενο κονίαμα αντιδιαβρωτικής προστασίας στοιχείων αποκαλυμμένων οπλισμών και ανάκτησης βαθμού αλκαλικότητας σκυροδέματος. Σύστημα ενός συστατικού, με σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη με βάση το τσιμέντο Portland. Πληροί τις απαιτήσεις του προτύπου EN 1504-7 (περί προστασίας οπλισμών από τη διάβρωση). Παράλληλα, λειτουργεί ως στρώση ενίσχυσης πρόσφυσης και αύξησης της συνάφειας μεταξύ του υποστρώματος και του κονιάματος επισκευής της διατομής σκυροδέματος που έχει επιλεγεί και αναμένεται να ακολουθήσει, για την αποκατάσταση της γεωμετρίας του στοιχείου. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ & ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ · Κονίαμα ενός συστατικού, έτοιμο προς χρήση μόνο με την απλή προσθήκη νερού. · Εξαιρετική πρόσφυση στο χαλύβδινο οπλισμό και στο σκυρόδεμα · Αναστέλλει τη διάβρωση μετά το πέρας της επισκευής κι αποκατάστασης της διατομής. · Εξαιρετική προστασία από τη διείσδυση του νερού/ Υψηλή αντοχή σε αλκαλικό περιβάλλον, στο νερό, στις καιρικές συνθήκες και στις δυσμένειες ατμοσφαιρικών ρύπων. XΡΗΣΕΙΣ To SINTOCRETE AntiCorr ST χρησιμοποιείται σε επισκευές διατομών σκυροδέματος για την προστασία των αποκαλυμμένων στοιχείων οπλισμών από τη διάβρωση. Χρησιμοποιείται επίσης ως συνδετική στρώση μεταξύ παλαιού υποστρώματος και της νέας στρώσης κονιάματος σε επισκευές σκυροδέματος ή σε άλλη επισκευαστική εργασία. Προληπτικά δύναται να εφαρμοστεί στον οπλισμό δομικών στοιχείων που βρίσκονται σε υγρό περιβάλλον.  

SINROC/42 SL FLOORING

2-συστ., Έγχρωμο, Αυτο-επιπεδούμενο Ρητινοκονίαμα Υψηλών Αντοχών, χωρίς διαλύτες, για προστασία Δαπέδων Σκυροδέματος ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Sinroc /42 SL Flooring είναι ένα πολλαπλών χρήσεων έγχρωμο πολυουρεθανικό σύστημα προστασίας βιομηχανικών δαπέδων και δαπέδων σκυροδέματος γενικότερα σε εφαρμογές όπου απαιτείται ελαστικότητα (π.χ. δάπεδα που δέχονται ταλαντώσεις ή απότομες μεταβολές θερμοκρασιών). Η κύρια βάση του προϊόντος αποτελείται από χαμηλού ιξώδους, πολυουρεθανική ρητίνη, δύο συστατικών (Α+Β), χωρίς διαλύτες. Σε συνδυασμό της με διαβαθμισμένης κοκκομετρίας χαλαζιακή άμμο που προστίθεται ως τρίτο συστατικό, ως μέρος [ Γ ], δύναται να παραχθεί αυτο-επιπεδούμενο ρητινοκονίαμα με δυνατότητα σχετικού πάχους ανάπτυξης και να αποτελέσει ουσιαστικά μια έγχρωμη επίστρωση για εσωτερική προστασία κυρίως οριζόντιων επιφανειών. Το προϊόν διατίθεται στις εκδόσεις Sinroc /42 SL Flooring 1–2 mm και/ή Sinroc /42 SL Flooring 3–4 mm. Σύστημα ιδιαίτερα ανθεκτικό σε μηχανικές καταπονήσεις, ιδανικό για κάλυψη και προστασία δαπέδων σκυροδέματος, τσιμεντοειδούς βάσης στρώσεων εξομάλυνσης δαπέδων, όπως και στρώσεων πολυμερικών κονιαμάτων κλπ., σε εφαρμογές πολύ υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερων απαιτήσεων ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ – ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Ιδιαίτερα υψηλές μηχανικές αντοχές – Πολύ καλή αντοχή σε χημικά(*). Προϊόν με εξαίρετη καλυπτικότητα και υψηλή πλήρωση. Απεριόριστες χρωματικές επιλογές (RAL αποχρώσεις). Ενιαία πολυουρεθανική επίστρωση χωρίς αρμούς κι ενώσεις, αδιαπέρατη από υγρά. Μεγάλη ελαστικότητα- Αντοχή σε ταλαντώσεις. Επίστρωση με υψηλή ευκαμψία, μόνιμη ελαστικότητα, μαλακό στο πάτημα, περιορίζει τους κτυπογενείς ήχους.

SINBITUM SEAL

Στεγανωτική Ασφαλτική Μαστίχη Ενός Συστατικού, Βάσης Διαλύτου ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: H Ασφαλτική Μαστίχη SINBITUM SEAL, είναι ένα σφραγιστικό στεγανωτικό υλικό ενός συστατικού, βάσης διαλύτου. Η επιλεγμένη σύνθεση ασφάλτου και προσθέτων με την κατάλληλη επεξεργασία, δίνει στο προϊόν την ιδιότητα να παραμείνει πλαστικό ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (-20oC). ΧΡΗΣΕΙΣ: Το SINBITUM SEAL χρησιμοποιείται για τη σφράγιση αρμών, σε οριζόντιες και κάθετες επιφάνειες, τριχοειδών ρωγμών, καθώς και σαν συμπληρωματικό σφραγιστικό υλικό σε δύσκολα σημεία επικόλλησης ασφαλτοπάνων (π.χ. υδρορροές, εξαεριστικά κ.λπ). Έχει άριστη πρόσφυση σε όλες τις δομικές επιφάνειες όπως σκυρόδεμα, μέταλλο, ξύλο, προϊόντα αμιαντοτσιμέντου, και άλλα. Δεν προσβάλλεται από αραιά όξινα και αλκαλικά διαλύματα και από άλατα του υπεδάφους, επηρεάζεται όμως από οργανικούς διαλύτες και λάδια. Δεν είναι συμβατό με πολυστερίνη.

SINBITUM PB 1K

Πολυουρεθανική-πισσούχος επαλειφόμενη μεμβράνη ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το SINBITUM PB 1K είναι μία 1-συστατικού, υγρή πολυουρεθανική επίστρωση τροποποιημένη με πίσσα, η οποία πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας για να σχηματίσει μία ισχυρή, ελαστική και αδιαπέραστη σε νερό, μεμβράνη. ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Χρησιμοποιείται γενικά για στεγανοποίηση επιφανειών. Λόγω της υψηλής υδροφοβικής απόδοσης της σκληρυμένης μεμβράνης, το SINBITUM-PB-1K είναι κατάλληλο για στεγανοποίηση επιφανειών με στάσιμα νερά, θεμέλια, υπόγεια, δεξαμενές, μπαλκόνια, βεράντες, παρτέρια, σήραγγες cut&cover, γέφυρες, καταστρώματα στάθμευσης,μπάνια ή κουζίνες (κάτω από πλακάκι) κ.λπ. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - Εύκολη εφαρμογή με πινέλο, ρολό ή ψεκασμό χωρίς αέρα(airless spray). - Γρήγορη σκλήρυνση. - Αδιαβροχοποίηση και προστασία μεγάλης διάρκειας. - Εξαιρετικά ανθεκτικό στα στάσιμα νερά. Δεν ξεφλουδίζει. - Σχηματίζει μια ενιαία μεμβράνη χωρίς αρμούς η οποία είναι 100% συνδεδεμένη με το υπόστρωμα. Ακόμη και όταν καταστραφεί, το νερό δεν εξαπλώνεται σε ολόκληρη την επιφάνεια του υποστρώματος και η μεμβράνη μπορεί εύκολα να επισκευαστεί τοπικά. -Εξαιρετικές ελαστικές ιδιότητες ακόμα και σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία (-40OC). -Άριστες μηχανικές ιδιότητες. Υψηλή αντοχή στην τριβή. -Υψηλή ελαστικότητα. Εξαιρετικές ιδιότητες γεφύρωσης ρωγμών. -Εξαιρετική θερμική αντοχή. Η μεμβράνη δεν γίνεται μαλακή ή κολλώδης ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες (+80 OC). -Εξαιρετική πρόσφυση σε πολλά υποστρώματα χωρίς χρήση ασταριού. -Διατίθενται αστάρια για την κάλυψη σχεδόν όλων των τύπων υποστρωμάτων. -Δεν απελευθερώνει επικίνδυνες ουσίες αφού ωριμάσει πλήρως. -Οικονομικά αποδοτική.

ShotCrete XSC-20N

Έτοιμο Ξηρό Μείγμα για Εκτοξευόμενο Σκυρόδεμα Yψηλής Aνθεκτικότητας ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Κονίαμα τσιμεντοειδούς βάσης ενισχυμένο με πυριτική παιπάλη, για την επισκευή και ενίσχυση των κατασκευών με τη μέθοδο της ξηρής ή υγρής εκτόξευσης. Ικανοποιεί τις απαιτήσεις σχεδιασμού της Ελληνικής Τεχνικής Προδιαγραφής ΕΛΟΤ ΤΠ 1501-14-01-14-00 για την ενίσχυση/αποκατάσταση κατασκευών από σκυρόδεμα με μανδύα εκτοξευόμενου σκυροδέματος και της EFNARC - European Specification for Sprayed Concrete, ως εκτοξευόμενο σκυρόδεμα κατηγορίας C 32/40. Διατίθεται σε δύο τύπους αναλόγως της μέγιστης διαμέτρου αδρανών:4mm και 8mm. Κατατάσσεται ως τσιμεντοειδές κονίαμα για δομικές επισκευές κατασκευών από σκυρόδεμα κατηγορίας CC R3, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 1504-3. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ & ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ • Κονίαμα ενός συστατικού, έτοιμο προς χρήση μόνο με την προσθήκη νερού. • Κατάλληλο για εφαρμογή τόσο με την ξηρή όσο και την υγρή μέθοδο εκτόξευσης] • Μείωση έως και κατά 60% του ποσοστού ανακλώμενου υλικού κατά τον ψεκασμό • Ταχεία ανάπτυξη αντοχών χωρίς τη χρήση επιταχυντών • Υψηλές μηχανικές αντοχές.

SINTECNO RELEASE AGENT

Αντικολλητικός παράγοντας για χρήση σε συστήματα διακοσμητικών ρητινοκονιαμάτων ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Αντικολλητικός παράγοντας για χρήση σε συστήματα διακοσμητικών ρητινοκονιαμάτων για αύξηση της ολίσθησης και βελτίωση της εργασιμότητας με μεταλλική σπάτουλα. ΧΡΗΣΗ Το προϊόν δύναται να χρησιμοποιηθεί είτε ως επάλειψη στην μεταλλική σπάτουλα είτε ως πρόσμικτο στο σύστημα ρητίνης (binder) και αδρανών. Στην πρώτη περίπτωση η εφαρμογή γίνεται με τη χρήση νοτισμένου καθαρού πανιού και επάλειψη του υλικού στη σπάτουλα, με επανάληψη κατά τη διάρκεια της εφαρμογής μόλις η σπάτουλα αρχίσει να κολλάει. Στη δεύτερη περίπτωση, το υλικό προστίθεται μέσα στο μίγμα ρητίνης και αδρανών και αναδεύεται σε αναλογία 5 έως 10% κατά βάρος επί της ρητίνης που χρησιμοποιήθηκε. (50 έως 100 γραμμάρια RELEASE AGENT αντιστοιχούν σε 1 κιλό ρητίνης)  

SINTECNO PU FLEX CARPET

2-συστ. Αλειφατική Πολυουρεθανική Ρητίνη

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το SINTECNO PU FLEX CARPET είναι ένα σύστημα αλειφατικής , πολυουρεθανικής ρητίνης δύο συστατικών , το οποίο παρουσιάζει εξαιρετικές μηχανικές αντοχές, πολύ καλή πρόσφυση σε διάφορα υποστρώματα, αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία και είναι κατάλληλο για παραγωγή ρητινοκονιαμάτων. ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ • Κατασκευή διακοσμητικών ρητινοκονιαμάτων. • Διάφανη προστατευτική επίστρωση σε επιφάνειες τις οποίες επιθυμούμε να αναδείξουμε. • Διακόσμηση επιφανειών από ξύλο, πέτρα, μέταλλο κτλ. • Εφαρμογή σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, σε επιφάνειες από μπετό, πέτρα, πλακάκι, τσιμεντοκονία, μέταλλο, μωσαϊκό, τσιμεντοσανίδα και άλλα δομικά υλικά. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Μετά την ανάμιξη των 2-συστ., το προϊόν παρουσιάζει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά και ιδιότητες : • Χαμηλό ιξώδες με εξαιρετική αυτοεπιπεδούμενη ικανότητα. • Υψηλή δυνατότητα διείσδυσης σε κενά και πορώδεις επιφάνειες • Υψηλές μηχανικές αλλά και χημικές αντοχές. • Εύκολο στη χρήση προϊόν μετά την ανάμιξη των δύο συστατικών. • Εξαίρετη πρόσφυση σε μπετό, μέταλλα και ξύλο. • Προϊόν χωρίς συρρικνώσεις μετά την σκλήρυνση. • Αδιαπέραστο από υγρά μετά την ωρίμανση. • Φιλικό προς τον χρήστη καθώς δεν περιέχει διαλύτες.

SINTECNO MULTITAPE

ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΥΝΑΡΜΟΓΩΝ 12cm(7cm)X50m ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ειδικά τεμάχια κατασκευασμένα από ελαστομερές θερμοπλαστικό υλικό για στεγάνωση υγρών χώρων με αντοχή στα αλκάλια. Ταινία στεγανοποίησης με πίλημα με μία ελαστική ζώνη διαστολής στο μέσο για τσιμεντοειδή συστήματα στεγάνωσης και υγρές στεγνωτικές μεμβράνες. Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Το προϊόν χρησιμοποιείται σε στεγάνωση γωνιών μεταξύ τοίχων και μεταξύ τοίχων και δαπέδων πριν την στεγάνωσή τους, σε εύκαμπτη στεγάνωση αρμών διαστολής σε ταράτσες και μπαλκόνια κ.λπ., σε σφράγιση σωλήνων και απορροών σε μπάνια, ντουζιέρες και κουζίνες. Ακόμη, σε σφράγιση αρμών διαστολής σε προκατασκευασμένες πλάκες  

ISOPLAST PU/D

Πολυουρεθανικό στεγανωτικό βάσεως νερού για δώματα-στέγες-τοίχους ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το ISOPLAST PU/D για δώματα και στέγες, είναι μια 1-συστατικού, υγρή, επαλειφόμενη μεμβράνη στεγανοποίησης, με βάση την υδατική διασπορά αλειφατικής πολυουρεθάνης. Είναι ένα καινοτόμο προϊόν, το οποίο μετά την ωρίμανση σχηματίζει μια αδιαπέραστη από το νερό (στεγανή) ελαστική μεμβράνη με υψηλή ικανότητα γεφύρωσης ρωγμών, που δεν επηρεάζεται από τις καιρικές ή σκληρές ατμοσφαιρικές συνθήκες. ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Το ISOPLAST PU/D είναι βασισμένο σε μια αλειφατική πολυουρεθάνη σε υδατικό διάλυμα. Η εφαρμογή του είναι εύκολη, αντικαθιστά πολλά από τα συνήθη στεγανωτικά υλικά δωμάτων - στεγών και συνάμα είναι μια από τις οικονομικότερες λύσεις σε περίπτωση αποτυχίας (στεγάνωσης) με άλλα παρεμφερή (στεγανωτικά) υλικά. Διατίθεται σε λευκό, ενώ υπάρχει η δυνατότητα χρωματισμού σε πληθώρα αποχρώσεων κατόπιν συννενόησης. Το ISOPLAST PU/D είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, το νερό και τον παγετό. Ταυτόχρονα έχει μεγάλη αντοχή στις απότομες μεταβολές καιρικών συνθηκών.

ISOPLAST Hybrid/E

Υβριδικό(ακρυλικό-πολυουρεθανικό) στεγανωτικό βάσεως νερού για δώματα-στέγες-τοίχους ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το ISOPLAST Hybrid/E, είναι μια 1-συστατικού, υγρή, επαλειφόμενη μεμβράνη στεγανοποίησης, υδατοδιαλυτού στεγανωτικού επαλειφόμενου υλικού με βάση συνδυασμό ακρυλικών και πολυουρεθανικών ρητινών. Είναι ένα προϊόν, το οποίο μετά την ωρίμανση σχηματίζει μια ενιαία, αδιαπέραστη από το νερό (στεγανή) ανακλαστική και ελαστική μεμβράνη με υψηλή ικανότητα γεφύρωσης ρωγμών και μεγάλη αντοχή στη γήρανση λόγω καιρικών ή σκληρών ατμοσφαιρικών συνθηκών. ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Το ISOPLAST Hybrid/E είναι βασισμένο σε υψηλής ποιότητας ακρυλικές ρητίνες σε συνδυασμό με υδατοδιαλυτή αλειφατική πολυουρεθάνη. Η εφαρμογή του είναι εύκολη, αντικαθιστά πολλά από τα συνήθη στεγανωτικά υλικά δωμάτων – στεγών. Διατίθεται σε λευκό, ενώ υπάρχει η δυνατότητα χρωματισμού σε πληθώρα αποχρώσεων κατόπιν συννενόησης. Το ISOPLAST Hybrid/E είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, τις επιδράσεις του περιβάλλοντος, το νερό και τον παγετό. Επιπλέον έχει μεγάλη αντοχή στις απότομες μεταβολές καιρικών συνθηκών. Στεγανοποιεί και προστατεύει τσιμεντοειδή υποστρώματα και επιφάνειες σκυροδέματος, τσιμεντοκονιαμάτων κλπ.

ISOPLAST FC/A

2-Συστατικών, υγρή επαλειφόμενη μεμβράνη πολυουρίας ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το ISOPLAST FCείναι 2-συστατικών έγχρωμη ,υγρή ,επαλειφόμενη μεμβράνη στεγανοποίησης πολυουρίας υψηλών στερεών, με διαλύτες. Είναι ιδανικό για στεγάνωση και προστασία ταρατσών και δωμάτων. Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή σε τριβές και μηχανικές καταπονήσεις καθώς και έναντι έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία, με αποτέλεσμα να διατηρεί μακροχρόνια τις ιδιότητές του. Η τελική ελαστική μεμβράνη που σχηματίζεται μετά την ωρίμανση είναι βατή. ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Εφαρμογή ως μεμβράνη στεγάνωσης σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, φυσικές ή τεχνητές πέτρες , μέταλλο ,πλακάκι , παλαιότερες μεμβράνες υγρομόνωσης καθώς και ασφαλτόπανα/ασφαλτικά γαλακτώματα, πάντα με τη χρήση κατάλληλου ασταριού. Επιπλέον, ως στρώση προστασίας πάνω σε ψεκαζόμενη αρωματική πολυουρία και σε αφρό πολυουρεθάνης.

ISOPLAST 117W

Ακρυλικό στεγανωτικό βάσεως νερού για δώματα-στέγες-τοίχους ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το ISOPLAST 117 W, είναι μια 1-συστατικού, υγρή, επαλειφόμενη μεμβράνη στεγανοποίησης, υδατοδιαλυτού στεγανωτικού επαλειφόμενου υλικού με βάση ακρυλικές ρητίνες. Είναι ένα προϊόν, το οποίο μετά την ωρίμανση σχηματίζει μια ενιαία, αδιαπέραστη από το νερό (στεγανή) ανακλαστική και ελαστική μεμβράνη με υψηλή ικανότητα γεφύρωσης ρωγμών, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές ή σκληρές ατμοσφαιρικές συνθήκες. ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Το ISOPLAST 117 W είναι βασισμένο σε υψηλής ποιότητας ακρυλικές ρητίνες. Η εφαρμογή του είναι εύκολη, αντικαθιστά πολλά από τα συνήθη στεγανωτικά υλικά δωμάτων – στεγών. Διατίθεται σε λευκό, ενώ υπάρχει η δυνατότητα χρωματισμού σε πληθώρα αποχρώσεων κατόπιν συννενόησης. Το ISOPLAST 117 W είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, το νερό και τον παγετό. Επιπλέον έχει μεγάλη αντοχή στις απότομες μεταβολές καιρικών συνθηκών. Στεγανοποιεί και προστατεύει τσιμεντοειδή υποστρώματα και επιφάνειες σκυροδέματος, τσιμεντοκονιαμάτων κλπ.