Προβολή όλων των 10 αποτελεσμάτων

SINMAST P103 FC

2-συστατικών, υψηλών μηχανικών αντοχών, εποξειδική ρητίνη με θιξοτροπία, δηλαδή σε μορφή πάστας (στόκου), ενισχυμένη πρόσθετα με filler. Προϊόν χωρίς διαλύτες, με κρεμώδη υφή, ταχείας σκλήρυνσης (~7 λεπτά, στους +25ο C και ανάπτυξη του ~90% των τελικών της αντοχών μέσα στα πρώτα ~60 λεπτά), κατάλληλο ως μέσο για ταχύτατες προσαρμογές, για εξωτερική κι εσωτερική χρήση, για άκαμπτες πάντοτε συγκολλήσεις φυσικών και τεχνητών λίθων, μαρμάρων, πλακών γρανίτη και κεραμικών, πάνω σε υφιστάμενες επιφάνειες αλλά και μεταξύ τους. Αποτελεί ιδανική λύση για ταχύτατες εφαρμογές εξωτερικών ορθομαρμαρώσεων (σε συνδυασμό με μηχανική στήριξη), καθώς και για στερέωση πλαστικών ακροφυσίων κι επιφανειακό στοκάρισμα  σε ρωγμές που θα συγκολληθούν και θα αποκατασταθούν (ακόμα και μέσα στην ίδια μέρα) με ενέσιμη εποξειδική ρητίνη, στη φάση επισκευής και αποκατάστασης. Υλικό προσαρμογής και επικόλλησης διαφόρων τύπων υποστρωμάτων μεταξύ τους όπως σκυρόδεμα, μάρμαρα, πέτρα, ξύλο και λοιπά πορώδη υλικά. Αναλογίες ανάμιξης (A/B): 50/50 (%) κατά βάρος. Χρώμα: ανοικτό μπεζ. Αποθήκευση: Τουλάχιστον 24 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.

WATERSTOP

ΠΡΟΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΟΜΕΣ ΒΑΣΕΩΣ PVC ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΟΛΙΚΩΝ ΑΡΜΩΝ Ta WATERSTOP είναι εύκαμπτες υδροφραγές βάσεως  PVC. Είναι προ-διαμορφωμένες για προστασία και σφράγιση κατασκευαστικών/Διαστολικών  αρμών όταν εγκιβωτίζονται στο σκυρόδεμα. όπως σε κατασκευές δεξαμενών νερού, κανάλια, μονάδες επεξεργασίας βιολογικών, πισίνες, φράγματα κ.τ.λ. Για  στεγανές κατασκευές σκυροδέματος πολλών κτιριακών κατασκευών, όπως υπόγειους χώρους στάθμευσης, υπόγεια μεγάλων επιφανειών,  σήραγγες, τοίχους αντιστήριξης σε έργα υπογειοποίησης, κ.τ.λ.
  • Εύκολη θερμοσυγκόλληση επί τόπου στο έργο
  • Υψηλής ποιότητας PVC με για μακροπρόθεσμη ανθεκτικότητα
  • Κατάλληλη για υψηλή πίεση νερού

SINFLEX TPE System

Υψηλών Επιδόσεων Σύστημα Αρμοκάλυψης Διαστολικών και Κατασκευαστικών Αρμών και Γεφύρωσης Ρηγματώσεων ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Sinflex TPE System είναι ένα έτοιμο προς χρήση σύστημα γεφύρωσης ρωγμών και εξασφάλισης στεγανοποίησης σε κατασκευαστικούς αρμούς και αρμούς διαστολής με μικρό ή μεγάλο πλάτος καθώς επίσης, πάνω από ενεργές ρηγματώσεις που υπόκεινται σε δυναμικές - έντονες παραμορφώσεις. Πρόκειται για ένα σύστημα αρμοκάλυψης υψηλών επιδόσεων, που αποτελείται από μια υψηλής ανθεκτικότητας, εύκαμπτη, ελαστική μεμβράνη TPE που συνδυάζεται με εποξειδική ρητίνη 2-συστατικών σε μορφή πάστας, που λειτουργεί ως μέσο προσαρμογής και επικόλλησης της ταινίας επάνω στο υπόστρωμα. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ • Υψηλής ανθεκτικότητας, σύστημα αρμοκάλυψης για δυναμικές ρωγμές με κινητικότητα και αρμούς όπου αναμένονται έντονες διαστολές - παραμορφώσεις. Η εύκαμπτη ταινία σφράγισης Sinflex TPE Strip είναι εξαιρετικά ανθεκτική, σκληρή, ελαστική ταινία τόσο στη διαμήκη όσο και στην πλευρική διεύθυνση, με ιδιαίτερα καλές ιδιότητες από πλευράς εφελκυσμού. • Η εύκαμπτη, ελαστική ταινία Sinflex TPE Strip εφαρμόζεται σε στεγνές ή νοτισμένες επιφάνειες, με χρήση εποξειδικής κόλλας 2-συστ. Sinmast P103. Η εποξειδική πάστα, παρουσιάζει σχετικά γρήγορη ωρίμανση, ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες και κυρίως πολύ υψηλή δύναμη πρόσφυσης στα περισσότερα δομικά υποστρώματα. • Συστήνεται κυρίως για εφαρμογή σε επιφάνειες σκυροδέματος, υπό προϋποθέσεις ακόμα και σε μεταλλικά υποστρώματα, επίσης.

PVC WATERSTOP JOINTS

(προϊόν TECNOCHEM) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τα PVC Waterstop Joints είναι εύκαμπτες, προδιαμορφωμένες θερμοπλαστικές διατομές (αρμοκλείδες) από πρωτογενές PVC. Αποτελούν έτοιμες υδροφραγές σε διατομές διαφόρων σχημάτων και διαστάσεων ανάλογα με την εφαρμογή, για σφράγιση - προστασία αρμών διακοπής σκυροδέτησης αλλά και διαστολικών αρμών, σε κατασκευές σκυροδέματος. Επίσης χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις διαμορφώσεων διαμερισματοποίησης σε στεγανολεκάνες που αντιμετωπίζονται με μεμβράνες PVC. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ • Δυνατότητα αντιμετώπισης υψηλών υδροστατικών πιέσεων • Ευκολία προσαρμογής - εφαρμογής • Ευκαμψία • Στεγανοποίηση • Ανθεκτικότητα προσωρινά σε ανόργανα αλκάλια και όξινα διαλύματα • Ανθεκτικότητα σε υδρογονάνθρακες και ορυκτέλαια • Διατίθενται σε διάφορους τύπους και διαστάσεις, ανάλογα με την εφαρμογή • Πρωτογενές PVC με πλαστικοποιητές, μεγάλης αντοχής σε βάθος χρόνου • Δυνατότητα θερμοσυγκόλλησης εργοταξιακά και διαμόρφωσης στοιχείων ενώσεων, γωνιών και ειδικών τεμαχίων

Kimicover JOINT P

Αυτοκόλλητη ελαστική μεμβράνη, πλάτους 8 cm για την προκαταρκτική επεξεργασία αρμών διαστολής και αρμών αποκατάστασης ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τα Kimicover JOINT και Kimicover JOINT P αποτελούνται από μια ψυχρή αυτοκόλλητη μεμβράνη, η οποία συνδυάζεται στην κορυφή με έναν ελαστικό οπλισμό πολυπροπυλενίου 70 g/ m². Η συγκολλητική πλευρά της μεμβράνης προστατεύεται από ένα χαρτί σιλικόνης που αφαιρείται εύκολα. ΧΡΗΣΕΙΣ Το Kimicover JOINT P χρησιμοποιείται ως σύνδεσμος σε φρεάτια συλλογής νερού, σε αποχετεύσεις ντουζιέρας, σε πλουβιακές καθιζήσεις. Τοποθετήστε τις μεμβράνες, επικαλύψτε πάνω τους το εξαιρετικά ελαστικό πλέγμα πολυπροπυλενίου Kimitech 120 και διαποτίστε το με το επιλεγμένο προϊόν στεγάνωσης (ρητίνη, οσμωτικό ή ελαστικό τσιμεντοκονίαμα).  

Kimicover JOINT

Αυτοκόλλητη ελαστική μεμβράνη, πλάτους 8 cm για την προκαταρκτική επεξεργασία αρμών διαστολής και αρμών αποκατάστασης ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τα Kimicover JOINT και Kimicover JOINT P αποτελούνται από μια ψυχρή αυτοκόλλητη μεμβράνη, η οποία συνδυάζεται στην κορυφή με έναν ελαστικό οπλισμό πολυπροπυλενίου 70 g/ m². Η συγκολλητική πλευρά της μεμβράνης προστατεύεται από ένα χαρτί σιλικόνης που αφαιρείται εύκολα. ΧΡΗΣΕΙΣ Το Kimicover JOINT εφαρμόζεται σε αντιστοιχία αρμών διαστολής και αρμών αποκατάστασης σε όλα τα έργα στεγανοποίησης.  

CLEANER X3

Ειδικός διαλύτης καθαρισμού/ Ενεργοποιητής ελασμάτων από ίνες άνθρακα (π.χ. S&P C-Laminates SM (150/2000), S&P C-Laminates HM (200/2000), καθώς και S&P C-Laminates SM (150/2000) (slot-applied), S&P C-Laminates HM (150/2000) (slot-applied), πριν τη διαδικασία τοποθέτησης αυτών με εποξειδική πάστα Sinmast P103. Συγκεκριμένα, πριν την τοποθέτηση και εφαρμογή των ελασμάτων από ίνες άνθρακα στις θέσεις τους, προηγείται ο καθαρισμός και η ενεργοποίηση των ελασμάτων, με τον ειδικό διαλύτη – ενεργοποιητή Cleaner X3. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα καθαριστικού επάνω σε καθαρό, μαλακό πανί ή στουπί, κι ακολούθως, απλώστε την ομοιόμορφα επάνω στη διατομή του ελάσματος που έχει επιλεγεί. Τηρείτε χρόνο αναμονής 5–15 λεπτών, αφήνοντας τα αναπτύγματα των ελασμάτων στην άκρη, πριν την εφαρμογή της εποξειδικής πάστας Sinmast P103, πάνω στις επιφάνειες των διατομών των ελασμάτων για επικόλληση. Επίσης, ως μέσο για τον καθαρισμό των εργαλείων και του εξοπλισμού εφαρμογής αμέσως μετά τη χρήση εποξειδικών ρητινών και λοιπά. Αποθήκευση: Τουλάχιστον 9 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.

VANDEX FLEXTAPE E

Υψηλών επιδόσεων, σύστημα αρμοκάλυψης, σχεδιασμένο ειδικά για την εξασφάλιση, προστασία και στεγανοποίηση, διαστολικών αρμών, μικρού ή μεγάλου πλάτους, αρμών διακοπής, ψυχρών αρμών και ρηγματώσεων σκυροδέματος. Αποτελείται από εύκαμπτη, θερμοπλαστική, ελαστομερική ταινία πολυολεφίνης TPE/ FPO (Thermoplastic Elastomer/ Flexible Polyolefine Tape), που χρησιμοποιείται για τη γεφύρωση του κενού του αρμού (με πάτημά της και στις δυο πλευρές, εκατέρωθεν ≥50 mm) και από υλικό/ συγκολλητικό προσαρμογής, κατάλληλο για την επικόλληση της ταινίας, εποξειδικής βάσης 2-συστατικών, σε μορφή πάστας. Σύστημα κατάλληλο για τη στεγανοποίηση αρμών ή ρηγματώσεων ως άνω, μεταξύ δύο κτηριακών έργων (ανεξάρτητοι πλαισιωτοί φορείς), σε υπόγεια ή σε δώματα, σε δεξαμενές νερού ή λυμάτων, κολυμβητικές δεξαμενές, σε αντιπλημμυρικά έργα, φράγματα, αρδευτικά κανάλια, υδροηλεκτρικά εργοστάσια, σε προκατασκευασμένα στοιχεία δικτύων σωληνώσεων κλπ. Σύστημα ικανό να αντιμετωπίσει διαφοροποιημένες καθιζήσεις, έντονη κινητικότητα αρμού, ακόμα και υψηλή, θετική υδροστατική πίεση νερού (>4.0 bar, από την ενεργητική πλευρά). Αρνητική υδροστατική πίεση νερού έως ≤ 0.3 bar). Εύκολο στην εφαρμογή, παραμένει εύκαμπτο και στεγανό ανεξάρτητα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες (ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες), προσφέρει μόνιμη αντίσταση εμβαπτισμένο στο νερό (γλυκό, καρτεσιανό, υφάλμυρο ή θαλασσινό), δεν επηρεάζεται από υδρόλυση, υπεριώδη ακτινοβολία και καιρικές επιδράσεις, ανθεκτικό σε ριζικά συστήματα, ριζικά οξέα ή οξέα αστικών λυμάτων, ήπιες συγκεντρώσεις οξέων, μικροοργανισμούς, ασφαλτικά υδατοδιαλυτά γαλακτώματα, καθώς παρουσιάζει καλή χημική αντοχή. Άριστη πρόσφυση σε όλα σχεδόν τα πορώδη υποστρώματα και σε μέταλλα. Επεκτάσεις δύναται να πραγματοποιηθούν με θερμο-συγκόλληση (Leister welder/ με πιστόλι θερμού αέρα) των απολήξεων των ρολών, ανάλογα με το πάχος της ταινίας (+320ο C, για ταινίες πλάτους 1 mm και +350ο C, για ταινίες πλάτους 2 mm, αντίστοιχα). Διατίθεται σε γκρι. Αποθήκευση: Ταινία & Ρητίνη: Τουλάχιστον 24 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.

PC LEAKSEAL

1-συστατικού, υδρόφιλη μαστίχη πολυουρεθανικής βάσης, σε εξελάσιμη μορφής (πάστα, που εφαρμόζεται με κατάλληλο πιστόλι υποδοχής φύσιγγας ή/και σαλαμιών), χωρίς να περιέχει διαλύτες. Προϊόν για μόνιμη συγκόλληση σε συνδυασμό με υψηλή ικανότητα διόγκωσης. Σχεδιασμένη ειδικά για σφράγιση και εξασφάλιση στεγανοποίησης σε κατασκευαστικούς και συστολικούς αρμούς, αρμούς σε προκατασκευασμένα στοιχεία σκυροδέματος, ανθρωποθυρίδες, ενώσεις καλωδίων, αγωγούς δικτύων σωληνώσεων κ.α. Το προϊόν διατίθεται σε συσκευασία φύσιγγας ή σε σαλάμια. Η μαστίχη ωριμάζει με την υγρασία του περιβάλλοντος και διογκώνεται σε επαφή με το νερό, ακόμα και >200%, , ενώ παράλληλα χωρίς παρουσία νερού έχει δυνατότητα επαναφοράς σχεδόν στην αρχική κατάσταση (πολλαπλοί κύκλοι διόγκωσης και επαναφοράς). Ελεύθερο πλέον στην αφή σε διάστημα < 8 ώρες (στους 23°C, 60% Σχετική Υγρασία). Αναλόγως των συνθηκών του έργου, στερεοποιείται εντός 24–36 ωρών. Μετά την ωρίμανση διαμορφώνει εύκαμπτο, ελαστικό κορδόνι που αντιδρά παρουσία νερού. Καλή αντοχή σε χημικά, άλατα, ανθεκτικό σε γράσα, φυτικά έλαια και ορυκτέλαια κλπ. Πολύ καλή πρόσφυση σε σκυρόδεμα, πορώδη υποστρώματα, σκληρό PVC, HDPE, γυαλί, Fiberglass στοιχεία χάλυβα και μέταλλα. Συστήνεται η εφαρμογή του σε απόσταση ≥ 8 cm ώστε να εισέχει, από όποιο ελεύθερο άκρο στοιχείου. Δεν παρατηρείται απόσχιση μετά από πολλαπλούς κύκλους επαναλαμβανόμενης διόγκωσης. Σε περίπτωση που το υπόστρωμα παρουσιάζει υψηλό βαθμό τραχύτητας το PC Leakseal μπορεί να λειτουργήσει ως συγκολλητικό μέσο για την τοποθέτηση υδροδιογκούμενων κορδονιών όπως π.χ. κορδόνια της σειράς PC Elastoswell, PC Bentostrip και Superstop. Διατίθεται σε λευκή απόχρωση. Αποθήκευση: Τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.

PC ELASTOSWELL

Έτοιμη διατομή (profile) σε ρολό, αποτελούμενη από διογκούμενο, υδρόφιλο στέλεχος συστατικής ουσίας ακρυλικού πολυμερούς, πλήρως ενσωματωμένη σε θερμοπλαστικό, ελαστομερές από συμπολυμερή βουτυλενίου, με δυνατότητα διαστολής. Τοποθετείται πριν τη σκυροδέτηση, για την εξασφάλιση στεγάνωσης σε αρμούς διακοπής επαναληπτικών σκυροδετήσεων υπογείων κατασκευών, καθώς και για περιμετρική στεγάνωση αγκυρίων σε τοίχους αντιστήριξης πρανών, διαφραγματικούς τοίχους κλπ. Κατάλληλη για εξασφάλιση στεγανοποίησης σε κατασκευαστικούς αρμούς, ψυχρούς αρμούς, αρμούς σε προκαστασκευασμένα στοιχεία σκυροδέματος, δαχτυλίδια διαμόρφωσης φρεατίων (man-holes), ανθρωποθυρίδες, ενώσεις αγωγών διαμόρφωσης δικτύων σωληνώσεων κ.α. Διογκώνεται με παρουσία νερού. Μέγιστη δυνατότητα (ανάλογα με τον τύπο της διατομής) από 900 έως 1.350%, σε σχέση με τον αρχικό όγκο του προφίλ, ενώ παράλληλα χωρίς παρουσία νερού έχει δυνατότητα επαναφοράς σχεδόν στην αρχική κατάσταση (πολλαπλοί κύκλοι διόγκωσης και επαναφοράς/ επαναλαμβανόμενοι κύκλοι διύγρανσης και ξήρανσης). Παρουσιάζει εξαιρετικές επιδόσεις. Υψηλή αντίσταση σε υδροστατική πίεση ίση με max. 10 bar (100 m, ύψος στήλης νερού). Προσαρμογή με καρφίδες (ανά 20–25 cm). Περιστασιακά, σε περιπτώσεις έντονης αδρότητας υποστρώματος, με καρφίδες σε συνδυασμό με υδροδιογκούμενη μαστίχη PU (π.χ. PC Leakseal, κλπ.). Δεν παρατηρείται απόσχιση μετά από πολλαπλούς κύκλους επαναλαμβανόμενης διόγκωσης. Ανθεκτικό σε θειικά. Διατίθεται σε λευκή/ εκρού απόχρωση. Αποθήκευση: Τουλάχιστον 24 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.