Βλέπετε 1–12 από 16 αποτελέσματα

PC ECOCLEAN

Μη τοξικό, οικολογικό καθαριστικό μέσο σε αντικατάσταση των οργανικών – Ειδικός διαλύτης βάσει εστέρων θειούχου οξέως. Kατάλληλος για τον καθαρισμό των εργαλείων και του εξοπλισμού λειτουργίας (αντλίες εφαρμογής συστημάτων 1- ή 2-συστατικών). Τύπος ειδικού σχεδιασμού, που χρησιμοποιείται ιδιαίτερα αν η αντλία φέρει ανοξείδωτο στέλεχος, ενιαίο ή ενσωματωμένα σε επιμέρους τμήματα. Εφαρμόζεται μετά την χρησιμοποίηση συστημάτων ενέσιμης πολυουρεθανικής ρητίνης σφράγισης εισροών και διεισδύσεων νερού (π.χ. σειρές PC Leakinject, PC Leakinject Flex, PC Leakinject 2K Flex και PC Tunnelinject system type resins) υπολείμματα της οποίας, φαίνεται πως δεν έχουν αντιδράσει και παραμένουν μέσα στον εξοπλισμό. Απόχρωση: ελαφρώς υποκίτρινη. Ειδικό βάρος: 1,05 kg/lt. Αποθήκευση: Τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.        

TOLCLEAN

Ειδικός διαλύτης καθαρισμού εργαλείων & εξοπλισμού, μετά τη χρήση ενέσιμης πολυουρεθάνης. Για τον καθαρισμό των εργαλείων και του εξοπλισμού λειτουργίας, μετά την χρησιμοποίηση συστημάτων ενέσιμης πολυουρεθανικής ρητίνης σφράγισης εισροών και διεισδύσεων νερού (π.χ. PC Leakinject, PC Leakinject Flex και PC Tunnelinject system types).

PLASTCLEAN

Ειδικός διαλύτης που χρησιμοποιείται για καθαρισμό υπολειμμάτων σοβάδων, ασβέστη, τσιμεντοπολτού ή τσιμεντόνερων.

OILCLEAN

Ειδικός διαλύτης που χρησιμοποιείται για καθαρισμό επιφανειών από λιπαρές - ελαιώδεις ουσίες όπως ορυκτέλαια, λάδια, λίπη, γράσα κλπ.

KIMIFLOOR-RAINBOW BIANCO

Μίγμα ειδικών χρωστικών σε μορφή πάστας (Kimifloor RAINBOW). Διατίθενται σε (6) διαφορετικές αποχρώσεις από πλευράς χρωματικών επιλογών, κατάλληλο για τον χρωματισμό της μάζας των στρώσεων των εποξειδικών τσιμεντοειδών συστημάτων Kimitech-ECA και Kimitech-ECF, 3-συστατικών, καθώς και των πολυμερικών συστημάτων Kimifloor ECO BASE.

THINNER SINMAST RM 22 RM 32

Ειδικός διαλύτης, αραίωσης στρώσης προστασίας SINMAST RM 22, & RM 32 κυρίως για εφαρμογή του με ανάερο ψεκασμό (airless). Αραίωση ~3–5% κ.ο.

THINNER SINMAST B 237 Solventless

Ειδικός διαλύτης, αραίωσης στρώσης προστασίας Β 237 SOLVENTLESS είτε το προϊόν χρησιμοποιείται με ρολό ή με ψεκασμό.

THINNER SINMAST ACOSIN AC 90

Ειδικά σχεδιασμένο διάλυμα διαλύματος αραίωσης για την αραίωση της προστατευτικής επίστρωσης (αστάρι) Acosin AC 90. Ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η αραίωση επαληθεύει την ευκολότερη εφαρμογή και εργασιμότητα στο δομικό υπόστρωμα. Το αραιωτικό Acosin AC 90 (περίπου 3-5%) συνιστάται όταν η εφαρμογή του πλούσιου σε ψευδάργυρο εποξειδικού ασταριού Acosin AC 90 πρόκειται να γίνει με τεχνική ψεκασμού (ή μερικές φορές με κοντό ρολό, ειδικά το καλοκαίρι). Το υλικό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως καθαριστικό για τα εργαλεία κατά τη διάρκεια/μετά την εφαρμογή.

THINNER SINMAST AC 10

Ειδικός διαλύτης, αραίωσης στρώσης προστασίας SINMAST AC 10 για εφαρμογή του με ανάερο ψεκασμό (airless-spray). Δύναται να χρησιμοποιηθεί και ως καθαριστικό εργαλείων /εξοπλισμού εφαρμογής.

THINNER PU

(Acrylic – PU – Polyaspartic) Ειδικός διαλύτης αραίωσης του Isoplast PU (υγρή επαλειφόμενη, ελαστική μεμβράνη με βάση την πολυουρεθάνη) κατά την εφαρμογή του επάνω σε πρωτογενές, πορώδες υπόστρωμα. Εφαρμόστε την πρώτη στρώση του Isoplast PU αραιωμένη κατά 15% με το ειδικό διαλυτικό Isoplast PU Thinner. Την θερινή περίοδο, σε συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών υπό προϋποθέσεις ομοίως, δύναται να αραιωθεί και η δεύτερη κατά σειρά στρώση ανάπτυξης του Isoplast PU, όμως το πολύ μέχρι 5%. Αποθήκευση: Τουλάχιστον 6 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.

Soluzione P

Χημικό σκεύασμα ρυθμισμένης βάσης-οξέος για τον καθαρισμό τούβλων προσόψεων και βιομηχανικών δαπέδων ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Soluzione P είναι μια έτοιμη προς χρήση φόρμουλα ενός συστατικού με βάση ρυθμιστικά οξέα. Χρησιμοποιείται στο οικοδομικό εμπόριο ως χημική επεξεργασία για την εξάλειψη υπολειμμάτων τσιμεντοκονιάματος. ΧΡΗΣΕΙΣ Το Soluzione P χρησιμοποιείται για την εξάλειψη υπολειμμάτων κονιάματος με βάση το τσιμέντο τόσο για κεραμικά δάπεδα και καλύμματα όσο και για δάπεδα και καλύμματα από τερακότα, για τη χημική τραχύτητα βιομηχανικών δαπέδων που έχουν φινιριστεί με σκόνη χαλαζία στην περίπτωση διαδοχικών χρωματιστών καλυμμάτων και για την εξάλειψη σημάτων αλατιού σε επιφάνειες σκυροδέματος.  

Kimistone C957

Καθαριστικό με βάση το ανθρακικό αμμώνιο για ευαίσθητες πέτρινες επιφάνειες. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Kimistone C 957 είναι ένα καθαριστικό με βάση το ανθρακικό αμμώνιο για ευαίσθητες πέτρινες επιφάνειες, το οποίο έχει συνταχθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του ICR. Το προϊόν (με ειδική σύνθεση για κατεργασίες μνημειακών πέτρινων στοιχείων) διαλύει αργά τους ρύπους και, χάρη στην αλκαλική του δράση, μαλακώνει τις μαύρες κρούστες εξασφαλίζοντας την απομάκρυνσή τους (η συγκεκριμένη σύνθεση επιτρέπει την πολυπλοκότητα του ασβεστίου στις μαύρες κρούστες, φέρνοντάς το σε διάλυμα). Το προϊόν δεν αλλοιώνει την αρχική πατίνα της πέτρας. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - Εκτέλεση: το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απομάκρυνση ιδιαίτερα των μαύρων λεκέδων σε πέτρα ή επιχρισμένες, βαμμένες επιφάνειες.