Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

SINTECNO PU VARNISH W

2-συστατικών αλειφατικό Πολυουρεθανικό βερνίκι, βάσης νερού. Παρουσιάζει ιδιαίτερη αντοχή στο χρόνο. Διακρίνεται για την εξαιρετική του αντοχή σε κρούσεις και τριβές. Ανθεκτικό σε θαλάσσιο περιβάλλον, νερό, και σε ήπια οξέα και βάσεις. Χρησιμοποιείται σαν τελικό βερνίκι για προστασία λίθινων, τσιμεντένιων και ξύλινων επιφανειών, όπου απαιτείται μεγάλη αντοχή της τελικής επίστρωσης προστασίας, συνδυάζοντας παράλληλα διάρκεια για μεγάλο διάστημα. Άχρωμο εντελώς μίγμα που χρησιμοποιείται κυρίως ως διάφανη προστατευτική επίστρωση σφράγισης σε διάφορα υποστρώματα πορώδη και μη. Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία UV. Διατίθεται σε γυαλιστερό (Gloss) και ματ (Mat)

SINTECNO PU VARNISH

2-συστατικών, υψηλής στιλπνότητας, διάφανο, αλειφατικό βερνίκι πολυουρεθανικής βάσης, με διαλύτες. Παρουσιάζει ιδιαίτερη αντοχή στο χρόνο. Διακρίνεται για την εξαιρετική του αντοχή σε κρούσεις και τριβές. Ανθεκτικό σε θαλάσσιο περιβάλλον, νερό, και σε ήπια οξέα. Άχρωμο εντελώς μίγμα που χρησιμοποιείται κυρίως ως διάφανη προστατευτική επίστρωση σφράγισης σε διάφορα υποστρώματα πορώδη και μη. Χρησιμοποιείται σαν τελικό βερνίκι για προστασία ξύλινων αλλά και μεταλλικών επιφανειών, εκτεθειμένων σε ιδιαίτερα διαβρωτικό περιβάλλον, όπου απαιτείται μεγάλη αντοχή της τελικής επίστρωσης προστασίας, συνδυάζοντας παράλληλα διάρκεια για μεγάλο διάστημα στο χρόνο και συνάμα τη διατήρηση υψηλού βαθμού στιλπνότητας. Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία UV. Εφαρμογή με ρολό ή με πιστόλι ανάερου ψεκασμού (airless-spray). Σκληρότητα (Konig): 90. Αναλογίες ανάμιξης (A/B): 5/1, κατά βάρος. Σύστημα άχρωμο, διαυγές. Αποθήκευση: Τουλάχιστον 6 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.

SINMAST ASR

Υψηλής ποιότητας, διάφανο, ακρυλικό βερνίκι βάσεως νερού με ειδικά πρόσθετα που δημιουργεί αντιολισθητική επιφάνεια πάνω σε κάθε υπόστρωμα στο οποίο εφαρμόζεται. Ιδανικό για επιφάνειες που δέχονται καθημερινά διαβροχή όπως η περιοχή γύρω από πισίνες, σκάλες, βατήρες, αυλές αλλά και κάθε περιοχή όπου υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος λόγω της ολισθηρότητας της επιφάνειας για τους πεζούς. Κατάλληλο για φυσικές και τεχνητές επιφάνειες, πορωδών υποστρωμάτων τέτοιων όπως:  πέτρα, σκυρόδεμα, τσιμεντόπλακες, κεραμικά πλακίδια με απορροφητικότητα, κεραμικά πλακίδια τύπου cotto, προϊόντα από terracotta κλπ. Λόγω της σύνθεσής του διεισδύει βαθιά στο υπόστρωμα με αποτέλεσμα να έχει πολύ καλή πρόσφυση ενώ παράλληλα το προστατεύει αφού σφραγίζει αποτελεσματικά τους πόρους. Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και τη φθορά λόγω καιρικών συνθηκών. Εύκολο στην εφαρμογή, κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Ως αντιολισθητική επίστρωση είναι φιλικό προς τον χρήστη καθώς η επιφάνεια που δημιουργεί είναι κατάλληλη για περπάτημα ακόμα και με γυμνό πόδι και διατηρεί πλήρως τις αντιολισθητικές ιδιότητες ακόμη και αν είναι βρεγμένη. Η εφαρμογή του γίνεται με τη χρήση ρολού ή πινέλου. Προτείνεται όπως εφαρμοστεί σε (2) στρώσεις, με σκοπό την πλήρη ανάπτυξη των ιδιοτήτων του και λειτουργία του προϊόντος ως αντιολισθηρό. Προϊόν διάφανο, αν κι εμφανίζεται λευκό γαλακτώδες στο δοχείο. Προσοχή, ανακινήστε καλά και αναδεύστε το υγρό προϊόν πριν την εφαρμογή. Αποθήκευση: Τουλάχιστον 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.