Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

PC® 4840 PUREA

Περιγραφή Το PC® 4840 PUREA είναι ένα ψεκαστικό επίστρωμα πολυουρίας 2 συστατικών. Πρόκειται για επίστρωση ψεκασμού χωρίς διαλύτες με γρήγορο χρόνο σκλήρυνσης. 2. Εφαρμογές Το σύστημα επίστρωσης PC® 4840 PUREA είναι ένα ψεκαστικό αδιάβροχο στρώμα προστασίας στις ακόλουθες περιπτώσεις: εσωτερικοί χώροι κολυμβητικών δεξαμενών, προστασία σωλήνων, επιστρώσεις για (επισκευή) σωλήνες εδάφους, σωλήνες αποχέτευσης, αποχετευτικά κανάλια, δεξαμενές, βιομηχανικά δάπεδα, επιστρώσεις στεγών, χώροι στάθμευσης, μεταφορικές ταινίες, πεζοδρόμια, λίμνες συγκράτησης, γέφυρες, ... 3. Ιδιότητες Οι επικαλύψεις πολυουρίας συνδυάζουν υψηλή ελαστικότητα με υψηλή σκληρότητα. Το σύστημα επικάλυψης PC® PUREA είναι η καλύτερη λύση όταν το στρώμα προστασίας πρέπει να ανταποκρίνεται στις ακόλουθες απαιτήσεις: - Γρήγορη σκλήρυνση - Δυνατότητα εφαρμογής σε υψηλή υγρασία ή/και χαμηλές θερμοκρασίες - Ακραία αντοχή στην τριβή - Αδιαπέραστες μεμβράνες - Δυνατότητα μεγάλου πάχους στρώματος - Υψηλή χημική αντοχή Επιπλέον είναι ένα σύστημα επίστρωσης χωρίς ραφή.

Kimistone GRAFIX MOOVE S

Καθαριστικό χρωμάτων και γκράφιτι σε πέτρα, μέταλλο και γυαλί ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Καθαριστικό για την αφαίρεση γκράφιτι. Διαλύει τους λεκέδες που οφείλονται σε σπρέι, μελάνια και μαρκαδόρους, δεν καταστρέφει την επιφάνεια της πέτρας και τα αντικείμενα. Το προϊόν είναι επίσης σε θέση να αφαιρέσει κολλώδη υπολείμματα από κολλητικές ταινίες και να εξαλείψει γκράφιτι από γυαλί και πλάκα. Η σύνθεσή του είναι ουδέτερη. Χωρίς χλωριωμένους διαλύτες, είναι ένα ουδέτερο προϊόν, με πυκνή εμφάνιση και θιξοτροπικό χαρακτήρα, που παρασκευάζεται με μείγμα συστατικών που δεν περιέχουν χλωριωμένους διαλύτες. Χάρη σε μια ισορροπημένη και επιθετική σύνθεση, το προϊόν είναι σε θέση να αφαιρέσει εύκολα και γρήγορα ακόμη και παλαιωμένα βερνίκια και σμάλτα σε οποιαδήποτε επιφάνεια (ξύλο, μέταλλο, τοιχοποιία), με εξαίρεση τα πλαστικά και το fiberglass. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - Εκτέλεση: αφαιρεί τα γκράφιτι ακόμη και σε πλάκες και γυαλί- δεν καταστρέφει την επιφάνεια των αντικειμένων,

Kimistone DEFENDER

Ουδέτερο, αναστρέψιμο, ατμοδιαλυτό, θυσιαστικό προστατευτικό προϊόν κατά του γκραφίτι με βάση το νερό ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Προστατευτική επεξεργασία κατά του γκράφιτι με βάση το νερό που αποτελείται από ένα επιλεγμένο μείγμα οργανικών ενώσεων πυριτίου και μικροκρυσταλλικών κεριών σε υδατικό διάλυμα, το οποίο εμποδίζει τα βανδαλιστικά βερνίκια να διεισδύσουν βαθιά στο υλικό, ώστε να είναι δυνατή η αφαίρεση του γκράφιτι με έναν απλό πίδακα ζεστού νερού ή ατμού υπό πίεση (max + 80-90 ° C). Το προϊόν δεν περιέχει διαλύτες, δεν δημιουργεί επιφανειακές μεμβράνες, δεν αλλοιώνει το φυσικό χρώμα των υποστρωμάτων, αντιστέκεται στις ακτίνες UV. Είναι διαπνέον, υδατοαπωθητικό, ουδέτερο και πλήρως αναστρέψιμο. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - Εκτέλεση: καλή υδατοαπωθητική δράση, υψηλή σταθερότητα στις ακτίνες UV, απουσία αλλαγής χρώματος μετά την εφαρμογή. - Ευέλικτο: αποτελεσματικό σε πολλούς τύπους πέτρινων υλικών. - Βιώσιμο: οικολογικό προϊόν χωρίς διαλύτες- αφαιρείται με νερό.