Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Kimitech 550+

Πλέγμα ενίσχυσης από ίνες γυαλιού με επεξεργασία ανθεκτική στα αλκάλια ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Kimitech 550+ είναι ένα πλέγμα οπλισμού με ίνες γυαλιού με επεξεργασία AR, που χρησιμοποιείται για μη δομικές επεμβάσεις με κονιάματα Betonfix. Το προϊόν φέρει σήμανση CE σύμφωνα με την EAD 040016-00- 0404: "Πλέγμα υαλοϊνών για την ενίσχυση επιχρισμάτων με βάση το τσιμέντο". Το σύστημα πληροί τις απαιτήσεις του "Οδηγού RELUIS για την εξυγίανση και αποκατάσταση δομικών στοιχείων, τοίχων πλήρωσης και χωρισμάτων". ΧΡΗΣΕΙΣ Το προϊόν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τα κονιάματα Betonfix, ιδίως με τα Betonfix AQM GG και Betonfix MONOLITE N, για εργασίες ασφαλείας που αφορούν πλάκες και για την αποφυγή μηχανισμών που αφορούν τοίχους πλήρωσης και χωρίσματα. Συχνά χρησιμοποιείται επίσης στην αποκατάσταση τοπικών ζημιών, όπως ρωγμές. ΕΡΓΑΣΙΕΣ - Σύστημα οπλισμού για την αγκύρωση τοίχων πλήρωσης και χωρισμάτων στη δομή RC (SA59)- - Εργασίες ασφαλείας για την κατάρρευση μη δομικών στοιχείων πλακών (SA103)- - Αποκατάσταση εντοπισμένων βλαβών με χρήση πλεγμάτων από υαλονήματα (SA128).

Kimitech 500

Πλέγμα ενίσχυσης από υαλοβάμβακα με 220 g/τ.μ. αντιαλκαλικό αστάρι για την ενίσχυση κονιαμάτων με κονιάματα και ρητίνες ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Kimitech 500 είναι ένα δίχτυ υαλοϊνών με αντιαλκαλικό αστάρι με βάρος ~ 220 g/τ.μ., που χαρακτηρίζεται από τη διατήρηση υψηλής αντοχής ακόμη και μετά τη γήρανση. ΧΡΗΣΕΙΣ Το Kimitech 500 χρησιμοποιείται για πολλές μη δομικές εφαρμογές. Σε αυτές περιλαμβάνονται: τελική απομάκρυνση της θερμομόνωσης σε συστήματα θερμομόνωσης, ενίσχυση των κονιαμάτων Betonfix ή Limepor κατά την απομάκρυνση σοβάδων ή κατασκευών, ενισχυμένη απομάκρυνση θερμικών σοβάδων, ενίσχυση των συστημάτων εποξειδικού τσιμέντου Kimitech ECF και Kimitech ECA κατά την εργασία σε υφιστάμενα κεραμικά δάπεδα που δεν πρόκειται να αφαιρεθούν (μετά από αμμοβολή). Όποια και αν είναι η προβλεπόμενη χρήση, τα διαδοχικά φύλλα του πλέγματος Kimitech 500 πρέπει να επικαλύπτονται κατά τουλάχιστον 10 cm.

Kimitech 350

Πλέγμα οπλισμού από ίνες γυαλιού 160 g/m2 με αντιαλκαλικό αστάρι για την ενίσχυση στρώσεων επιχρίσματος σοβάδων και θερμομονωτικών υλικών ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Kimitech 350 είναι ένα πλέγμα υαλοβάμβακα με αντιαλκαλικό φινίρισμα ~ 160 g/m2, που χαρακτηρίζεται από τη διατήρηση υψηλής αντοχής ακόμη και μετά τη γήρανση. Είναι συμβατό και πιστοποιημένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ETAG004 για πλέγματα ενίσχυσης για συστήματα εξωτερικής μόνωσης. ΧΡΗΣΕΙΣ Το Kimitech 350 χρησιμοποιείται για πολλαπλές μη δομικές επεμβάσεις. Μεταξύ αυτών είναι δυνατόν να συμπεριληφθούν: τελική ισοπέδωση θερμομονωτικών υλικών σε συστήματα εξωτερικής μόνωσης σε πιστοποιημένο σύστημα KIMITHERM- ενίσχυση κονιαμάτων Betonfix ή Limepor στην επικάλυψη σοβάδων ή κατασκευών- επικάλυψη με θερμομονωτικούς σοβάδες- στεγανοποίηση με οσμωτικά τσιμεντοειδή συστήματα (Betonfix 300 αναμεμειγμένο με Kimitech ELASTOFIX), ελαστικά τσιμεντοειδή (Kimicover UNO και Kimicover DUO) και εποξειδικό τσιμέντο (Kimitech ECF, Kimitech ECA). Όποια και αν είναι η προβλεπόμενη χρήση, οι άλλες στρώσεις πλέγματος Kimitech 350 πρέπει να υπερκαλύπτονται από τουλάχιστον 10 cm μεταξύ τους.

Kimitech 120

Προχρωματισμένο, ανθεκτικό στα αλκάλια ύφασμα ενίσχυσης από πολυπροπυλένιο για στεγανοποίηση και προστατευτικούς κύκλους  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Kimitech 120 είναι ένα ελαστικό πλέγμα ενίσχυσης με βάση το πολυπροπυλένιο. Εξαιρετικά ανθεκτικό ακόμη και σε αλκαλικά περιβάλλοντα και διαδικασίες γήρανσης, διατηρώντας ανθεκτικά τα δικά του χαρακτηριστικά όσον αφορά την ελαστικότητα και τη μηχανική αντοχή.  

Kimicover JOINT P

Αυτοκόλλητη ελαστική μεμβράνη, πλάτους 8 cm για την προκαταρκτική επεξεργασία αρμών διαστολής και αρμών αποκατάστασης ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τα Kimicover JOINT και Kimicover JOINT P αποτελούνται από μια ψυχρή αυτοκόλλητη μεμβράνη, η οποία συνδυάζεται στην κορυφή με έναν ελαστικό οπλισμό πολυπροπυλενίου 70 g/ m². Η συγκολλητική πλευρά της μεμβράνης προστατεύεται από ένα χαρτί σιλικόνης που αφαιρείται εύκολα. ΧΡΗΣΕΙΣ Το Kimicover JOINT P χρησιμοποιείται ως σύνδεσμος σε φρεάτια συλλογής νερού, σε αποχετεύσεις ντουζιέρας, σε πλουβιακές καθιζήσεις. Τοποθετήστε τις μεμβράνες, επικαλύψτε πάνω τους το εξαιρετικά ελαστικό πλέγμα πολυπροπυλενίου Kimitech 120 και διαποτίστε το με το επιλεγμένο προϊόν στεγάνωσης (ρητίνη, οσμωτικό ή ελαστικό τσιμεντοκονίαμα).  

Kimicover JOINT

Αυτοκόλλητη ελαστική μεμβράνη, πλάτους 8 cm για την προκαταρκτική επεξεργασία αρμών διαστολής και αρμών αποκατάστασης ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τα Kimicover JOINT και Kimicover JOINT P αποτελούνται από μια ψυχρή αυτοκόλλητη μεμβράνη, η οποία συνδυάζεται στην κορυφή με έναν ελαστικό οπλισμό πολυπροπυλενίου 70 g/ m². Η συγκολλητική πλευρά της μεμβράνης προστατεύεται από ένα χαρτί σιλικόνης που αφαιρείται εύκολα. ΧΡΗΣΕΙΣ Το Kimicover JOINT εφαρμόζεται σε αντιστοιχία αρμών διαστολής και αρμών αποκατάστασης σε όλα τα έργα στεγανοποίησης.