Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

MIOSIN

Άχρωμο, Υγρό κατά της Ανάπτυξης Μυκήτων και Βακτηριδίων ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Miosin είναι ένα άχρωμο υγρό που εξουδετερώνει τους μύκητες (μαυρίλες) και τις βακτηριακές κοινότητες που υφίστανται και αναπτύσσονται κυρίως λόγω φαινομένων συμπυκνώσεων, σε επιφάνειες επιχρισμάτων – σοβάδων και λοιπών τσιμεντοκονιαμάτων. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ • Προϊόν ειδικής σύνθεσης με βακτηριοκτόνο. • Ευκολία εφαρμογής – Δεν απαιτείται ιδιαίτερη εξειδίκευση. • Καλή πρόσφυση επί των περισσοτέρων δομικών υποστρωμάτων. • Οικονομικό προϊόν. • Με δυνατότητα να επιδεχθεί χρωματισμούς. • Υγρό, μη τοξικό.

KIMISTONE – C10.10

Ισχυρό αλκαλικό καθαριστικό για συμπαγείς, ανθρακικές πέτρες ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Kimistone C10.10 είναι ένα ισχυρό αλκαλικό καθαριστικό με βάση τα αλκαλικά για πέτρες συμπαγείς, ανθρακικές, για την αφαίρεση επιφανειακών επιστρώσεων των ανθρακικών υλικών μήτρας που προκαλούνται από τη ρύπανση. Διαλύει λιπαρές και ελαιώδεις ουσίες και είναι αποτελεσματικό ακόμη και σε πολύ πορώδεις επιφάνειες, όπως πέτρες που έχουν πληγεί από προβλήματα διάβρωσης ή διάβρωσης ή τραβερτίνη που δεν έχει επιχριστεί (σε τέτοιες περιπτώσεις εξουδετερώνει το pH με πολύ Kimistone C957). ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - Εκτέλεση: το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση της επιφανειακής πατίνας που προκαλείται από τη ρύπανση σε υλικά με ανθρακική μήτρα. Το προϊόν διαλύει τα λίπη και είναι επίσης αποτελεσματικό σε κυτταρικές, βυθιζόμενες πέτρες, όπως ο "άψητος" τραβερτίνης.    

Kimistone BIOCIDA

Βιοκτόνο κατάλληλο για την εξάλειψη της μικροχλωρίδας και των μούχλας ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Kimistone BIOCIDA είναι ένα βιοκτόνο από άλατα τεταρτοταγούς αμμωνίου με ευρύ φάσμα. Δεν δημιουργεί επιφανειακές μεμβράνες ή χρωματικές αλλοιώσεις. Χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση φυκών, λειχήνων, μούχλας, ζυμομυκήτων, βρύων, μυκήτων που μπορεί να οδηγήσουν σε μόνιμες φυσικές και χρωματικές αλλοιώσεις (aspergillus niger, aeureobasidum pullulans, candida albicans, chaertomium globosum, fusarium oxysporum, penicillum funiculosum, saccharomyces cerevisiae) και βακτηρίων (χρησιμοποιείται σε εσωτερικά περιβάλλοντα, αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό πολλών βακτηριακών ειδών: Chromobacter parvulus, alcaligenes faecalis, bacillus cereus, escherichia coli, flavobacterum suaveolens, proteus vulgaris, pseudomonas aeruginosa). ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - Εκτέλεση: ισχυρή βιοκτόνος δράση για την εξάλειψη της μούχλας, των φυκών, των βακτηρίων- δεν αλλάζει το χρώμα μετά την εφαρμογή- δεν δημιουργεί επιφανειακές μεμβράνες- δεν αλλοιώνει το υπόστρωμα