Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Soluzione P

Χημικό σκεύασμα ρυθμισμένης βάσης-οξέος για τον καθαρισμό τούβλων προσόψεων και βιομηχανικών δαπέδων ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Soluzione P είναι μια έτοιμη προς χρήση φόρμουλα ενός συστατικού με βάση ρυθμιστικά οξέα. Χρησιμοποιείται στο οικοδομικό εμπόριο ως χημική επεξεργασία για την εξάλειψη υπολειμμάτων τσιμεντοκονιάματος. ΧΡΗΣΕΙΣ Το Soluzione P χρησιμοποιείται για την εξάλειψη υπολειμμάτων κονιάματος με βάση το τσιμέντο τόσο για κεραμικά δάπεδα και καλύμματα όσο και για δάπεδα και καλύμματα από τερακότα, για τη χημική τραχύτητα βιομηχανικών δαπέδων που έχουν φινιριστεί με σκόνη χαλαζία στην περίπτωση διαδοχικών χρωματιστών καλυμμάτων και για την εξάλειψη σημάτων αλατιού σε επιφάνειες σκυροδέματος.  

Kimistone C957

Καθαριστικό με βάση το ανθρακικό αμμώνιο για ευαίσθητες πέτρινες επιφάνειες. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Kimistone C 957 είναι ένα καθαριστικό με βάση το ανθρακικό αμμώνιο για ευαίσθητες πέτρινες επιφάνειες, το οποίο έχει συνταχθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του ICR. Το προϊόν (με ειδική σύνθεση για κατεργασίες μνημειακών πέτρινων στοιχείων) διαλύει αργά τους ρύπους και, χάρη στην αλκαλική του δράση, μαλακώνει τις μαύρες κρούστες εξασφαλίζοντας την απομάκρυνσή τους (η συγκεκριμένη σύνθεση επιτρέπει την πολυπλοκότητα του ασβεστίου στις μαύρες κρούστες, φέρνοντάς το σε διάλυμα). Το προϊόν δεν αλλοιώνει την αρχική πατίνα της πέτρας. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - Εκτέλεση: το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απομάκρυνση ιδιαίτερα των μαύρων λεκέδων σε πέτρα ή επιχρισμένες, βαμμένες επιφάνειες.

KIMISTONE – C10.10

Ισχυρό αλκαλικό καθαριστικό για συμπαγείς, ανθρακικές πέτρες ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Kimistone C10.10 είναι ένα ισχυρό αλκαλικό καθαριστικό με βάση τα αλκαλικά για πέτρες συμπαγείς, ανθρακικές, για την αφαίρεση επιφανειακών επιστρώσεων των ανθρακικών υλικών μήτρας που προκαλούνται από τη ρύπανση. Διαλύει λιπαρές και ελαιώδεις ουσίες και είναι αποτελεσματικό ακόμη και σε πολύ πορώδεις επιφάνειες, όπως πέτρες που έχουν πληγεί από προβλήματα διάβρωσης ή διάβρωσης ή τραβερτίνη που δεν έχει επιχριστεί (σε τέτοιες περιπτώσεις εξουδετερώνει το pH με πολύ Kimistone C957). ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - Εκτέλεση: το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση της επιφανειακής πατίνας που προκαλείται από τη ρύπανση σε υλικά με ανθρακική μήτρα. Το προϊόν διαλύει τα λίπη και είναι επίσης αποτελεσματικό σε κυτταρικές, βυθιζόμενες πέτρες, όπως ο "άψητος" τραβερτίνης.