Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Tectoria RZ

ST9-1219 Κονίαμα με βάση το NHL για φράγμα κατά των αλάτων που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τον μακροπορώδη σοβά Tectoria DF ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Tectoria RZ είναι ένα κονίαμα που χρησιμοποιείται για αντιαλακτικό σοβά, κατασκευασμένο από NHL σε συνδυασμό με αδρανή υλικά μέγιστης περιεκτικότητας 3 mm. Το Tectoria RZ έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε διαλυτά άλατα. Είναι προϊόν με σήμανση CE ως κονίαμα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους GP CS IV σύμφωνα με το 998-1. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - Δημιουργεί ένα φράγμα κατά των αλάτων ικανό να αποφύγει το σχηματισμό εξανθήσεων σε περίπτωση ανερχόμενης υγρασίας. - Χάρη στο χρώμα του είναι πολύ εύκολο να αναγνωριστεί πού έχει εφαρμοστεί το προϊόν. ΧΡΗΣΕΙΣ Σκληροί σοβάδες κατά των αλάτων και συγκολλητική γέφυρα για το κονίαμα Tectoria DF. Συνδυάζοντας το Tectoria RZ και το Tectoria DF λαμβάνουμε ένα σύστημα αποκατάστασης ικανό να επιλύσει προβλήματα με ανερχόμενη υγρασία σε υφιστάμενα κτίρια τόσο σύγχρονα όσο και ιστορικά. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις της WTA, το σύστημα έχει χαμηλό βάρος, υψηλή διαπνοή και είναι πολύ πορώδες, εφαρμόσιμο σε διαφορετικές συνθήκες έκθεσης.    

Tectoria DF

ST9-1219 Κονίαμα με βάση το NHL για αφυγραντικούς, μακροπορώδεις σοβάδες που εφαρμόζεται μετά την αντιαλακτική επίστρωση που δημιουργείται με το Tectoria RZ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Tectoria DF είναι ένα λευκό, έτοιμο προς χρήση κονίαμα με αποχρώσεις φουντουκιού, σχεδιασμένο ειδικά για σοβάτισμα και αποκατάσταση υγρών τοίχων. Χρησιμοποιεί φυσικά, πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά- περιέχει υλικά που θερμαίνονται σε χαμηλές θερμοκρασίες περιορίζοντας έτσι την εκπομπή CO2 στην ατμόσφαιρα και μειώνοντας την ποσότητα ενέργειας που χρησιμοποιείται κατά την παραγωγή. Σε επαφή με το νερό, ο υδραυλικός ασβέστης αντιδρά και σχηματίζει ενυδατωμένα προϊόντα που είναι εξαιρετικά αδιάλυτα και πολύ σταθερά όσον αφορά τη χημική βάση. Έχει πιστοποιηθεί με CE σύμφωνα με τις απαιτήσεις για κονιάματα αποκατάστασης, τύπου R, σύμφωνα με το πρότυπο EN 998-1. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - Εξαιρετικά ελαφρύ, αναπνεύσιμο και πορώδες. - Αποτελεσματικό στην παρουσία θειικών, χλωριούχων και νιτρικών αλάτων και γενικά σε όλες τις περιπτώσεις που περιλαμβάνουν άλατα, ακόμη και στις πιο προβληματικές (παραθαλάσσιες κατασκευές, παλιοί στάβλοι κ.λπ...). - Εφαρμόζεται εύκολα. ΧΡΗΣΕΙΣ Το Tectoria DF χρησιμοποιείται μαζί με το Tectoria RZ για την αποκατάσταση τοιχοποιίας που υπόκειται σε ανερχόμενη υγρασία.    

Limepor FN

Φυσικό υδραυλικό κονίαμα με βάση τον ασβέστη για επιχρίσματα σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες, μέγιστης κοκκομετρίας 1 mm. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Limepor FN είναι ένα κονίαμα για το ξεφλούδισμα παραδοσιακών σοβάδων ή σοβάδων με βάση το Limepor. Το χρώμα του είναι φουντουκί-μπεζ, είναι έτοιμο προς χρήση, με βάση τον υδραυλικό ασβέστη, με φυσικές ποζολάνες και αδρανή, με μέγιστη κοκκομετρία 1 mm. Σε επαφή με το νερό, ο υδραυλικός ασβέστης αντιδρά και σχηματίζει ενυδατωμένα προϊόντα που είναι εξαιρετικά δυσδιάλυτα και πολύ σταθερά από άποψη χημικής βάσης. Είναι προϊόν με σήμανση CE ως κονίαμα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους GP CS III σύμφωνα με το 998-1. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - Χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατοδιαλυτά άλατα. - Εξαιρετικό χρωματικό αποτέλεσμα. - Φυσιλογικά και χημικά συμβατό με τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην αρχαία τοιχοποιία. ΧΡΗΣΕΙΣ Σκονιστικό επίχρισμα για παραδοσιακούς εσωτερικούς/εξωτερικούς σοβάδες Limepor ή Tectoria- σκονιστικό επίχρισμα αφυγραντικών σοβάδων μονο- και πολυπροϊόντων- σκονιστικό επίχρισμα για θερμομονωτικούς σοβάδες (μαζί με το πλέγμα Kimitech 350 ή Kimitech 500).