Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

SINMAST P103 FC

2-συστατικών, υψηλών μηχανικών αντοχών, εποξειδική ρητίνη με θιξοτροπία, δηλαδή σε μορφή πάστας (στόκου), ενισχυμένη πρόσθετα με filler. Προϊόν χωρίς διαλύτες, με κρεμώδη υφή, ταχείας σκλήρυνσης (~7 λεπτά, στους +25ο C και ανάπτυξη του ~90% των τελικών της αντοχών μέσα στα πρώτα ~60 λεπτά), κατάλληλο ως μέσο για ταχύτατες προσαρμογές, για εξωτερική κι εσωτερική χρήση, για άκαμπτες πάντοτε συγκολλήσεις φυσικών και τεχνητών λίθων, μαρμάρων, πλακών γρανίτη και κεραμικών, πάνω σε υφιστάμενες επιφάνειες αλλά και μεταξύ τους. Αποτελεί ιδανική λύση για ταχύτατες εφαρμογές εξωτερικών ορθομαρμαρώσεων (σε συνδυασμό με μηχανική στήριξη), καθώς και για στερέωση πλαστικών ακροφυσίων κι επιφανειακό στοκάρισμα  σε ρωγμές που θα συγκολληθούν και θα αποκατασταθούν (ακόμα και μέσα στην ίδια μέρα) με ενέσιμη εποξειδική ρητίνη, στη φάση επισκευής και αποκατάστασης. Υλικό προσαρμογής και επικόλλησης διαφόρων τύπων υποστρωμάτων μεταξύ τους όπως σκυρόδεμα, μάρμαρα, πέτρα, ξύλο και λοιπά πορώδη υλικά. Αναλογίες ανάμιξης (A/B): 50/50 (%) κατά βάρος. Χρώμα: ανοικτό μπεζ. Αποθήκευση: Τουλάχιστον 24 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.

SINMAST P103 NC

2-συστατικών, υψηλών μηχανικών αντοχών, εποξειδική ρητίνη με θιξοτροπία, δηλαδή σε μορφή πάστας (στόκου), ενισχυμένη πρόσθετα με filler. Προϊόν χωρίς διαλύτες, με κρεμώδη υφή και κανονικό χρόνο πήξης (~45 λεπτά, στους +25οC), κατάλληλο ως μέσο συγκόλλησης, για εξωτερική κι εσωτερική χρήση, για άκαμπτες πάντοτε συγκολλήσεις φυσικών και τεχνητών λίθων, μαρμάρων, πλακών γρανίτη, κεραμικών, πάνω σε υφιστάμενες επιφάνειες αλλά και μεταξύ τους. Αποτελεί ιδανική λύση για εφαρμογές εξωτερικών ορθομαρμαρώσεων καθώς και για στερέωση πλαστικών ακροφυσίων κι επιφανειακό στοκάρισμα σε ρωγμές που θα συγκολληθούν και θα αποκατασταθούν με ενέσιμη εποξειδική ρητίνη, στη φάση επισκευής και αποκατάστασης.

SINTOSUB

2-συστατικών, μεγάλης θιξοτροπίας και υψηλού χρόνου εργασιμότητας, εποξειδική ρητίνη συγκόλλησης, σε μορφή πάστας, ενισχυμένο πρόσθετα με λεπτόκοκκο (filler), χωρίς διαλύτες. Προϊόν με πλούσια περιεκτικότητα σε στερεά (~100%). Κατάλληλη για επισκευή σκυροδέματος και αποκατάσταση μεταλλικών στοιχείων, υποβρυχίως. Ανθεκτικό στις δύσκολες περιβαλλοντολογικές συνθήκες και τους επιθετικούς παράγοντες που εστιάζονται σε ποταμούς, χείμαρρους, αγωγούς, κανάλια απορροής και/ή μεταφοράς νερού και  φυσικά σε λιμενικά έργα. Για καταδυτικές εφαρμογές  υποβρυχίως και κάτω από την επιφάνεια του νερού γενικότερα, για αποκαταστάσεις βλαβών σε τμήματα caisson (blocks σκυροδέματος), κρηπιδωμάτων, ραμπών σκυροδέματος, σε στοιχεία στήριξης γεφυρών, σε αποβάθρες, μέσα στη θάλασσα και σε ποτάμια. Ομοίως, για επικάλυψη μεταλλικών στοιχείων, για πλήρωση διάκενων περιορισμένου εύρους σε κυματοθραύστες, στοκάρισμα οπών και αρμών σε προκατασκευασμένα στοιχεία και κατασκευές σκυροδέματος (δίκτυα και αγωγοί, κανάλια, δεξαμενές κλπ.), μόνιμα εμβαπτισμένες σε νερό και/ή θάλασσα, για μικρο-επισκευές σε δεξαμενές με νερό, επισκευές σε μεταλλικά στοιχεία στήριξης διαμορφώσεων εξεδρών, διαμορφώσεις προσκρουστήρων, για προσαρμογή και για στοκάρισμα αρμών σε κατασκευές τύπου μεταλλικών jackets κλπ. Εφαρμογή με σπάτουλα, με τη φιλοσοφία ανάπτυξης κατά ζώνες μεγίστου πάχους 10 mm τη φορά. Αναλογίες ανάμιξης (A/B): 100/100 κατ’ όγκο. Χρώμα: ανοικτό πράσινο. Αποθήκευση: Τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής. Ειδικό βάρος: ~1,7 kg/lt