Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

PC® CRISTAL PATCH’N PLUG

Περιγραφή Τσιμέντο 1 συστατικού ταχείας πήξης για τη στεγανοποίηση διαρροών, οπών και άλλων ατελειών σε κατασκευές από σκυρόδεμα. Εφαρμογές: Εφαρμόζεται για τη σφράγιση ρωγμών και αρμών που παρουσιάζουν διαρροές σε υπόγεια, πισίνες, δεξαμενές κ.λπ. Ιδιότητες: - Απλή ανάμειξη με νερό. - Γρήγορη σκλήρυνση: από 1 λεπτό (πλήρης σκλήρυνση μετά από 4 λεπτά). - Εξαιρετική πρόσφυση στο σκυρόδεμα και σε άλλα ορυκτά δομικά υλικά. - Ο χρόνος σκλήρυνσης ποικίλλει σε συνάρτηση με τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος και τη θερμοκρασία του νερού στο έδαφος. - Χωρίς χλώριο. - Μη τοξικό. - Δεν συρρικνώνεται.

Kimicover UNO

Ελαστικό τσιμεντοκονίαμα ενός συστατικού για στεγανοποίηση ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Kimicover UNO είναι ένα ελαστικό και εύκαμπτο στεγανωτικό κονίαμα ενός συστατικού, με βάση τσιμέντα τροποποιημένα με ειδικά αλκαλι-ανθεκτικά πολυμερή (τεχνολογία HSR). Εφαρμόζεται εύκολα τόσο οριζόντια όσο και κάθετα και χαρακτηρίζεται από εξαιρετική αντοχή στις χημικές επιθέσεις που προκαλούνται από θειικά άλατα, άλατα αποπάγωσης, όξινη βροχή, χλωριούχα άλατα. Πληρεί τις απαιτήσεις του EN 14891 και φέρει σήμανση CE ως προστατευτική επίστρωση σύμφωνα με τις αρχές επέμβασης 1504-2, MC και IR. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - Εκτέλεση: εξαιρετικά χαρακτηριστικά πρόσφυσης και αντοχή στις χημικές επιθέσεις, ιδανικό για μικρές επιφάνειες. - Εύκολο στην εφαρμογή: ενός συστατικού, έτοιμο προς χρήση με προσθήκη πόσιμου νερού.

Kimicover JOINT P

Αυτοκόλλητη ελαστική μεμβράνη, πλάτους 8 cm για την προκαταρκτική επεξεργασία αρμών διαστολής και αρμών αποκατάστασης ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τα Kimicover JOINT και Kimicover JOINT P αποτελούνται από μια ψυχρή αυτοκόλλητη μεμβράνη, η οποία συνδυάζεται στην κορυφή με έναν ελαστικό οπλισμό πολυπροπυλενίου 70 g/ m². Η συγκολλητική πλευρά της μεμβράνης προστατεύεται από ένα χαρτί σιλικόνης που αφαιρείται εύκολα. ΧΡΗΣΕΙΣ Το Kimicover JOINT P χρησιμοποιείται ως σύνδεσμος σε φρεάτια συλλογής νερού, σε αποχετεύσεις ντουζιέρας, σε πλουβιακές καθιζήσεις. Τοποθετήστε τις μεμβράνες, επικαλύψτε πάνω τους το εξαιρετικά ελαστικό πλέγμα πολυπροπυλενίου Kimitech 120 και διαποτίστε το με το επιλεγμένο προϊόν στεγάνωσης (ρητίνη, οσμωτικό ή ελαστικό τσιμεντοκονίαμα).  

Kimicover JOINT

Αυτοκόλλητη ελαστική μεμβράνη, πλάτους 8 cm για την προκαταρκτική επεξεργασία αρμών διαστολής και αρμών αποκατάστασης ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τα Kimicover JOINT και Kimicover JOINT P αποτελούνται από μια ψυχρή αυτοκόλλητη μεμβράνη, η οποία συνδυάζεται στην κορυφή με έναν ελαστικό οπλισμό πολυπροπυλενίου 70 g/ m². Η συγκολλητική πλευρά της μεμβράνης προστατεύεται από ένα χαρτί σιλικόνης που αφαιρείται εύκολα. ΧΡΗΣΕΙΣ Το Kimicover JOINT εφαρμόζεται σε αντιστοιχία αρμών διαστολής και αρμών αποκατάστασης σε όλα τα έργα στεγανοποίησης.  

Kimicover DUO

Ελαστικό στεγανωτικό τσιμεντοειδές κονίαμα δύο συστατικών για μπαλκόνια και βεράντες και για αντι-ανθρακική επίστρωση κτηρίων r.c. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ  Το Kimicover DUO είναι ένα τσιμεντοειδές σύστημα στεγανοποίησης δύο συστατικών, με βάση τσιμέντα τροποποιημένα με ειδικά αλκαλι-ανθεκτικά πολυμερή (τεχνολογία HSR), το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί τόσο οριζόντια όσο και κάθετα, με εξαιρετική αντοχή στη χημική επιθετικότητα από θειικά άλατα, άλατα αποπάγωσης, όξινη βροχή, χλωρίδια. Πληρεί τις απαιτήσεις που ορίζονται στο πρότυπο EN 14891 και φέρει σήμανση CE σύμφωνα με το πρότυπο EN 1504-2. Χρησιμοποιείται για τις αρχές χρήσης PI (προστασία από την είσοδο μέσω της επίστρωσης), MC (προστασία από την υγρασία μέσω της επίστρωσης) και IR (αύξηση της ειδικής αντίστασης). ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - Εκτέλεση: μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και σε υποστρώματα χωρίς αρμούς (επιφάνειες < 25 m2). - Ευέλικτο: αλλάζοντας την αναλογία ανάμιξης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εφαρμογές με συγκεκριμένες ανάγκες. - Εύκολη εφαρμογή: εξαιρετική εργασιμότητα και εύκολη εφαρμογή (χειροκίνητη ή μηχανοποιημένη).