ISOPLAST PU W
1-συστατικού, υγρή, ελαστική, επαλειφόμενη μεμβράνη στεγανοποίησης, με βάση την αλειφατική πολυουρεθάνη, χωρίς διαλύτες υδατικής βάσης.
Καινοτόμο προϊόν, μετά την ωρίμανση δημιουργεί μια ελαστική, ενιαία, ανακλαστική μεμβράνη προστασίας ανεπηρέαστη από απότομες εναλλαγές καιρικών συνθηκών που παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στη γήρανση, δεν κιμωλιάζει, έχει μεγάλη ελαστικότητα και αντοχή ακόμη και σε λιμνάζοντα νερά.
Πρόσθετα ινοπλισμένο με ίνες υάλου με αποτέλεσμα τις υψηλές μηχανικές αντοχές
Ενδεικτικά Έργα του προϊόντος:
ISOPLAST PU W
Photos
Σχετικά προϊόντα
ISOPLAST PU
1-συστατικού, υγρή, ελαστική, επαλειφόμενη μεμβράνη στεγανοποίησης, με βάση την πολυουρεθάνη, με διαλύτες. Μετά την ωρίμανση δημιουργεί μια ελαστική, ενιαία, ανακλαστική μεμβράνη προστασίας κατάλληλη για υγρομόνωση/ στεγανοποίηση οριζόντιων ή/και κεκλιμένων επιφανειών δωμάτων κτηριακών κατασκευών, με υψηλή αντίσταση ακόμα και σε λιμνάζοντα νερά μακροπρόθεσμα. Υψηλή δυνατότητα γεφύρωσης ρωγμών, στεγανοποιεί και προστατεύει τσιμεντοειδή υποστρώματα και επιφάνειες σκυροδέματος, σε κατασκευές όπως για παράδειγμα αρδευτικά κανάλια, δεξαμενών νερού, ζαρντινιέρες, εξώστες, δώματα και ταράτσες μέτριας έως κανονικής βατότητας, όπως επίσης και σε γαλαρίες σήραγγες, γέφυρες, κλπ. Προστατεύει από υγρασία, φθορά, όμβρια ύδατα ακόμα και όξινη βροχή. Παρουσιάζει πολύ καλή πρόσφυση πάνω σε σκυρόδεμα, τσιμεντοκονιάματα, έτοιμα κονιάματα, τουβλοδομές, κεραμίδια, κεραμικά πλακίδια (τύπου cotto), ινοπλισμένες πλάκες, αρκεί το πρώτο χέρι να αραιωθεί κατά 15% κ.β. με του συστήματος τον κατάλληλο, δικό του διαλύτη (Thinner Isoplast PU), καθώς επίσης (χωρίς αραίωση) όμως με την ανάλογη χρήση στρώσης ασταρώματος, ως priming coat (Sinmast S2 WB), δύναται να εφαρμοστεί κι επάνω σε προγενέστερες στρώσεις, όπως ασφαλτικά, ασφαλτόπανα με ψηφίδα ή με αλουμινοεπένδυση, κλπ. Χρησιμοποιείται επίσης ως προστασία μονώσεων αφρού πολυουρεθάνης, αναστραμμένης ή συμβατικής μόνωσης. Σε ειδικές συνθήκες, κατόπιν απαιτήσεων, το υλικό δύναται να επικαλυφθεί/ επιχωθεί κλπ. Για την κάλυψη ρωγμών μεγάλου σχετικά πλάτους, καθώς και σε γυρίσματα του υλικού σε περιμετρικά στηθαία δώματος, οι στρώσεις δύναται να ενισχυθούν/ οπλισθούν μεταξύ τους με μη πεπλεγμένο πλέγμα ενίσχυσης από συνεχείς ίνες συνδυασμένης κατάστασης από πολυαιθυλένιο (PET) και πολυπροπυλένιο (PP) (βάρους: ~100–120 gr/m2). Καλή χημική αντοχή σε ελαφρώς όξινα και αλκαλικά διαλύματα (<10%), ξυλένιο, βενζόλιο, οινόπνευμα, ελαφρά ορυκτέλαια και θαλασσινό νερό. Το προϊόν εφαρμόζεται εύκολα, σε οριζόντιες, κεκλιμένες και κάθετες επιφάνειες, από προσωπικό ακόμα και χωρίς ιδιαίτερη εξειδίκευση και/ή εμπειρία, με ρολό ή με πιστόλι. Διατίθεται σε λευκή απόχρωση. Διατίθεται επίσης και σε γκρι, όμως κατόπιν ειδικής παραγγελίας.
Αποθήκευση:
Τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.
ISOPLAST FC
2- συστατικών ,υγρή, ελαστική, επαλειφόμενη μεμβράνη στεγανοποίησης αλειφατικής πολυουρίας ,υψηλών στερεών, με διαλύτες. Μετά την ωρίμανση δημιουργεί μια ελαστική, ενιαία, ανακλαστική μεμβράνη προστασίας. Ιδανικό για στεγάνωση και προστασία εκτεθειμένων ταρατσών καθώς και όπου υπάρχουν λιμνάζοντα νερά. Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στις τριβές καθώς και τις μηχανικές καταπονήσεις καθώς και την UV ακτινοβολία με αποτέλεσμα να μην κιτρινίζει, να μην παρουσιάζει κιμωλίαση και να διατηρεί τη λευκότητά του. Εύκολο στην εφαρμογή, δεν απαιτεί ειδικό εξοπλισμό.
ISOPLAST Hybrid/E
Υβριδικό(ακρυλικό-πολυουρεθανικό) στεγανωτικό βάσεως νερού για δώματα-στέγες-τοίχους
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το ISOPLAST Hybrid/E, είναι μια 1-συστατικού, υγρή, επαλειφόμενη μεμβράνη στεγανοποίησης, υδατοδιαλυτού στεγανωτικού επαλειφόμενου υλικού με βάση συνδυασμό ακρυλικών και πολυουρεθανικών ρητινών. Είναι ένα προϊόν, το οποίο μετά την ωρίμανση σχηματίζει μια ενιαία, αδιαπέραστη από το νερό (στεγανή) ανακλαστική και ελαστική μεμβράνη με υψηλή ικανότητα γεφύρωσης ρωγμών και μεγάλη αντοχή στη γήρανση λόγω καιρικών ή σκληρών ατμοσφαιρικών συνθηκών.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Το ISOPLAST Hybrid/E είναι βασισμένο σε υψηλής ποιότητας ακρυλικές ρητίνες σε συνδυασμό με υδατοδιαλυτή αλειφατική πολυουρεθάνη. Η εφαρμογή του είναι εύκολη, αντικαθιστά πολλά από τα συνήθη στεγανωτικά υλικά δωμάτων – στεγών. Διατίθεται σε λευκό, ενώ υπάρχει η δυνατότητα χρωματισμού σε πληθώρα αποχρώσεων κατόπιν συννενόησης. Το ISOPLAST Hybrid/E είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, τις επιδράσεις του περιβάλλοντος, το νερό και τον παγετό. Επιπλέον έχει μεγάλη αντοχή στις απότομες μεταβολές καιρικών συνθηκών. Στεγανοποιεί και προστατεύει τσιμεντοειδή υποστρώματα και επιφάνειες σκυροδέματος, τσιμεντοκονιαμάτων κλπ.
Kimitech 120
Προχρωματισμένο, ανθεκτικό στα αλκάλια ύφασμα ενίσχυσης από πολυπροπυλένιο για στεγανοποίηση και προστατευτικούς κύκλους
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Kimitech 120 είναι ένα ελαστικό πλέγμα ενίσχυσης με βάση το πολυπροπυλένιο. Εξαιρετικά ανθεκτικό ακόμη και σε αλκαλικά περιβάλλοντα και διαδικασίες γήρανσης, διατηρώντας ανθεκτικά τα δικά του χαρακτηριστικά όσον αφορά την ελαστικότητα και τη μηχανική αντοχή.
