SINTECNO Packers PU Plastique Hoses
Πλαστικά ακροφύσια, με ενσωμάτωση, εσωτερικά, ανεπίστροφης βαλβίδας για την εφαρμογή ενέσιμης πολυουρεθανικής ρητίνης
(π.χ. PC Leakinject, PC Leakinject Flex και PC Tunnelinject system type resins), για αποκατάσταση ρηγματώσεων – διαδικασία ένεσης σε ρηγματώσεις παρουσίας νερού, κατά την σφράγιση εισροών και διεισδύσεων νερού).
Κατηγορία: Πολυουρεθανικά & ακρυλικά ενέσιμα προϊόντα
Ετικέτα: SINTECNO Packers PU Plastique Hoses
Λεπτομέρειες
Χαρακτηριστικά
Συσκευασία: Σακουλάκια των 100 τεμαχίων
Κατασκευαστής: TRADECC
Παλετοποίηση SINTECNO Packers PU Plastique Hoses
Παλετοποίηση
Τεχνικό Φυλλάδιο (TDS)
Σχετικά προϊόντα
PC® LEAKINJECT UNI 6816 EVL
Ημιευέλικτη ρητίνη έγχυσης υδατοστεγανότητας 1. Περιγραφή Πολύ χαμηλού ιξώδους ρητίνη έγχυσης πολυουρεθάνης με βάση το νερό με αντιδραστική δράση MDI ενός συστατικού. Η PC® Leakinject Uni 6816 EVL αντιδρά με το νερό σχηματίζοντας μια ημιεύκαμπτη υδρόφοβη στεγανοποίηση. 2. Εφαρμογή Σφράγιση με νερό ρωγμών και μεγάλων κενών σε τοίχους, δάπεδα, κατασκευές από σκυρόδεμα, ... που είναι ελαφρώς επιρρεπείς σε ρυθμίσεις και μετακινήσεις. Το PC® Leakinject Uni 6816 EVL χρησιμοποιείται επίσης για την έγχυση ρωγμών που έχουν ήδη σφραγιστεί με αφρό PU, αλλά δεν ήταν υδατοστεγείς.
LEAKINJECT FLEX 6890
Εύκαμπτη ρητίνη έγχυσης σφράγισης διαρροών
Περιγραφή
Πολυουρεθανική ρητίνη έγχυσης μέσου ιξώδους ενός συστατικού με βάση την MDI, που διογκώνεται σε επαφή με το νερό σε έναν εύκαμπτο αφρό χωρίς συρρίκνωση.
Εφαρμογή
Σφράγιση νερού σε ρωγμές και αρμούς σε τοίχους, δάπεδα, κατασκευές από σκυρόδεμα, αποχετεύσεις,...
PC TUNNELINJECT 2K 6822 [ S M F types ] A’ component
Λεπτόρρευστα, ενέσιμα προϊόντα, με βάση την πολυουρεθανική ρητίνη (MDI), 2-συστατικών, χωρίς διαλύτες
Για αντιμετώπιση και μόνιμα αποτελέσματα σταθεροποίησης και σφράγισης, εισροών και διεισδύσεων νερού.
Αντιδρούν με όποια παρουσία νερού, χωρίς όμως να εκτελούν ελεύθερη διόγκωση, επιτυγχάνοντας ως αποτέλεσμα υδρόφοβη σφράγιση (μόνιμη). Συστήματα κατάλληλα για την αντιμετώπιση ρηγματώσεων με ή χωρίς την παρουσία υδάτων (ακόμα και υπό έντονης πίεσης), που ενδείκνυνται δηλαδή και για την εισπίεσή τους σε ξηρές ρωγμές.
Η σειρά των προϊόντων αυτών αναπτύχθηκε για την αντιμετώπιση περιπτώσεων εφαρμογής σε ορυχεία, οδικές σήραγγες και κατασκευές έργων υποδομής (συγκοινωνιακά έργα) από οπλ. σκυρόδεμα, συνδέσεις στοιχείων προκατασκευών, όπως και σε κτηριακά, υπόγειες κατασκευές, σε φράγματα, κανάλια, γενικότερα. Εφαρμόζονται μοναχά με αντλία για υλικά 2-συστατικών (διπλού στελέχους). Αναλόγως του ζητούμενου χρόνου δράσης, η ρητίνη PC Tunnelinject 2K 6822 διατίθεται σε (3) εκδόσεις: για αργή (τύπος S), μέση (τύπος M) ή ταχεία αντίδραση (τύπος F), έτσι ώστε να αποκρίνονται σε κάθε ιδιάζουσα περίπτωση εφαρμογής ακόμα και αυτών με ιδιαιτερότητες. Αναλογία ανάμιξης των 2-συστατικών κάθε συστήματος, 1:1 κατ’ όγκο, χειροκίνητη, πνευματική ή ηλεκτροκίνητη.
Για τον καθαρισμό του εξοπλισμού εφαρμογής (αντλία ενεμάτωσης) μετά από κάθε διακοπή εφαρμογής, χρησιμοποιείστε τον ειδικό διαλύτη TOLCLEAN.
0/5
(0 Reviews)