Προβολή όλων των 9 αποτελεσμάτων

Kimistone KSF

Ισχυρό στερεωτικό με βάση το πυριτικό αιθύλιο για πυριτικά υλικά πέτρας ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ισχυρό στερεωτικό με βάση αιθυλεστέρες πυριτικού οξέος σε αλκοολικό διαλύτη. Υπό κανονικές περιβαλλοντικές συνθήκες (+ 20 ° C, 50% UR) ο τελικός βαθμός παγίωσης επιτυγχάνεται μετά από περίπου 2 εβδομάδες. Το στερεωτικό αποτέλεσμα εξασφαλίζεται με την υδρόλυση των άμορφων αιθυλοπυριτικών αλάτων πυριτίου, που εξασφαλίζεται με τη χρήση κατάλληλων καταλυτών ικανών να καθορίσουν το ρυθμό της αντίδρασης. Δεν οδηγεί σε μείωση της χρωματικότητας, της μεμβράνης, της διαπερατότητας. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - Υψηλή παγιωτική ικανότητα - Περιεκτικότητα σε αιθυλοπυριτικά μεγαλύτερου του 75% - Υψηλή ικανότητα διείσδυσης λόγω του τύπου του διαλύτη που χρησιμοποιείται - Χρήση διαλύτη χαμηλής τοξικότητας - Παρουσία καταλυτών που ρυθμίζουν την κινητική της αντίδρασης - Καμία χρωματική αλλαγή μετά την εφαρμογή - Δεν σχηματίζει φιλμ - Χαμηλή μείωση της διαπερατότητας από τους ατμούς  

Kimistone K55

Στερεωτικό και προστατευτικό προϊόν από αιθυλεστέρες πυριτικού οξέος και σύνθετες ενώσεις σιλανίου-σιλοξάνης σε διαλύτη αλκοόλης ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Λεπτό στερεωτικό προϊόν με προστατευτική λειτουργία με βάση αιθυλεστέρες πυριτικού οξέος και ενώσεις σιλάνης/σιλοξάνης σε διαλύτη αλκοόλης. Σε συνήθεις συνθήκες περιβάλλοντος (+20°C- 50% RH) ο τελικός βαθμός σταθεροποίησης επιτυγχάνεται μετά από περίπου 2 εβδομάδες. Χάρη στην παρουσία ενώσεων σιλανίου/σιλοξάνης, το Kimistone K55 ασκεί επίσης προστατευτική λειτουργία, εξασφαλίζοντας την υδροφοβίωση του φορέα. Το αποτέλεσμα της ενδυνάμωσης εξασφαλίζεται από την υδρόλυση του πυριτικού αιθυλεστέρα στο άμορφο διοξείδιο του πυριτίου. Δεν δημιουργεί χρωματικές αλλαγές. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - Εκτέλεση: ισχυρή υδατοαπωθητική δράση για την προστασία των υποστρωμάτων, βαθιά διείσδυση χάρη στον τύπο του διαλύτη με πολύ χαμηλή τοξικότητα, καμία χρωματική τροποποίηση της αρχικής επιφάνειας, πολύ χαμηλή μείωση της διαπερατότητας από τους υδρατμούς, καμία διαμόρφωση φιλμ.

Kimistone K10

Συμπληρωματικό και προστατευτικό προϊόν από συμπολυμερή ακρυλσιλοξάνης σε διάλυμα με βάση το διαλύτη ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Προστατευτικό, στερεωτικό προϊόν με βάση συμπολυμερή ακρυλ-σιλοξάνης. Το προϊόν προστατεύει τα υλικά περιορίζοντας την απορρόφηση νερού και βελτιώνει επίσης την επιφανειακή συνοχή της πέτρας χάρη στο πρόσθετο αποτέλεσμα παγίωσης. Αυτό καθιστά τα πέτρινα υλικά πιο ανθεκτικά στον παγετό, στην έκθεση σε παράκτιες/θαλάσσιες περιοχές και σε όλες τις διαδικασίες φθοράς στις οποίες το νερό είναι ο κύριος καταλύτης. Η ειδική σύνθεση παρέχει επίσης έναν μικρό βαθμό παγίωσης που μπορεί να αντιμετωπίσει τυχόν επιφανειακή σκόνη. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - Εκτέλεση: ισχυρή υδατοαπωθητική δράση για την προστασία των υποστρωμάτων, βαθιά διείσδυση χάρη στον τύπο του διαλύτη με πολύ χαμηλή τοξικότητα, καμία χρωματική τροποποίηση της αρχικής επιφάνειας, πολύ χαμηλή μείωση της διαπερατότητας από τους υδρατμούς, καμία διαμόρφωση φιλμ.

Kimistone IDROREP

Υδατοαπωθητικό προστατευτικό σιλοξάνης υψηλής διείσδυσης, εξαιρετικά διαπνέον, ουδέτερο και αναστρέψιμο. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Προστατευτική, υδρόφοβη επίστρωση σε αλκοολικό διάλυμα, η Kimistone IDROREP μειώνει την απορρόφηση του νερού, την έκθεση σε παράκτιες/θαλάσσιες περιοχές και όλες τις διαδικασίες φθοράς στις οποίες το νερό είναι ο κύριος καταλύτης. Το προϊόν εμποδίζει επίσης τους παράγοντες βιολογικής φθοράς, όπως τα βρύα και οι λειχήνες, να αναπτύξουν ρίζες, είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό μέσο προστασίας από την όξινη βροχή και άλλους ρύπους και εμποδίζει τα πορώδη υλικά να παγιδεύουν ρύπους διατηρώντας έτσι την επιφάνεια καθαρή. Το προϊόν είναι αναπνεύσιμο και αναστρέψιμο, δεν αλλοιώνει την εμφάνιση του υποστρώματος και δεν σχηματίζει φιλμ. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - Εκτέλεση: χρήση διαλύτη χαμηλής τοξικότητας, υψηλή υδατοαπωθητική δράση, υψηλή ικανότητα διείσδυσης, δεν σχηματίζει επιφανειακές μεμβράνες, δεν μετατοπίζει το χρώμα μετά την εφαρμογή, χαμηλή μείωση της διαπερατότητας από υδρατμούς.

Kimistone IBASIL

Υδατοαπωθητικό προϊόν πολυσιλοξάνης με βάση το νερό. Είναι εξαιρετικά διαπνέον, ουδέτερο και αναστρέψιμο. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Προστατευτικό προϊόν πολυσιλοξάνης με βάση το νερό, υδατοαπωθητικό, με βιοκτόνο με βάση τεταρτοταγή άλατα αμμωνίου. Το Kimistone IBASIL προστατεύει τα υλικά από το πάγωμα, το αλμυρό νερό, την υγρασία συμπύκνωσης. Προστατεύει τις επιφάνειες μειώνοντας την αποτελεσματικότητα δέσμευσης των ατμοσφαιρικών σωματιδίων στις εξωτερικές επιφάνειες. Δεν επηρεάζει την εμφάνιση του υποστρώματος, δεν μειώνει τη διαπερατότητα των υλικών στα οποία εφαρμόζεται, είναι πλήρως αναστρέψιμο, οικολογικό και χωρίς διαλύτες. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - Εκτέλεση: μειώνει την απόδοση δέσμευσης των ατμοσφαιρικών σωματιδίων στις εξωτερικές επιφάνειες, δεν επηρεάζει την εμφάνιση του υποστρώματος, δεν μειώνει τη διαπερατότητα των υλικών. - Βιώσιμο: οικολογικό προϊόν χωρίς διαλύτες- αφαιρείται μόνο με νερό που εφαρμόζεται με πλυντήριο πίεσης.

Kimistone ANTISMOG

Προστατευτικό υδρο-ολεο-απωθητικό σε υδατικό μείγμα για πέτρες και πέτρινα τεχνουργήματα ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ  Υδατοαπωθητικό φιλικό προς το περιβάλλον προστατευτικό μέσο από ακρυλικά φθοριωμένα συμπολυμερή σε υδατικό διαλύτη και πρόσθετα που εγγυώνται μια ευρέως φάσματος βιοκτόνο λειτουργία. Καθιστά τα υδροαπωθητικά υλικά χωρίς να σχηματίζει φιλμ ή να προκαλεί χρωματικές αλλαγές του υποστρώματος και αποτρέπει την ανάπτυξη μούχλας ή/και λειχήνων στην επιφάνεια του υποστρώματος στο οποίο εφαρμόζεται. Χάρη στη σύνθεσή του, το προϊόν εγγυάται υψηλή σταθερότητα στη θερμική δράση και στην οξείδωση που προκαλούν οι υπεριώδεις ακτίνες. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - Εκτέλεση: ισχυρή υδροαπορροφητική δράση για την προστασία των υποστρωμάτων από ατμοσφαιρικούς παράγοντες, όξινες βροχές, αλμύρα, για τη μείωση της συσσώρευσης ατμοσφαιρικών σωματιδίων στις εξωτερικές επιφάνειες, πολύ χαμηλή μείωση της διαπερατότητας από υδρατμούς, προϊόν χωρίς διαλύτες, υψηλή αντιστρεψιμότητα.

DAMP STOP Cream

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Damp Stop Cream είναι ένα εξαίρετων επιδόσεων, υψηλής πυκνότητας, προϊόν υδρο- απωθητικού εμποτισμού, κρεμώδους υφής (με θιξοτροπία), με βάση τα σιλάνια (ως βασικό ενεργό συστατικό σε ποσοστό περιεκτικότητας 80%), σε συνδυασμό με σιλοξάνες, ελεύθερο από πτητικά συστατικά (ΠΟΕ/ VOC free), χωρίς διαλύτες. Πλήρως αξιόπιστο μέτρο υδρο-απωθητικού εμποτισμού, σχεδιασμένο ειδικά, να αποτελέσει μέσο προστασίας για την απώθηση του νερού σε πορώδη υποστρώματα με απορροφητικότητα, τέτοια όπως όψεις σκυροδέματος, επιφάνειες τσιμεντοκονιών, τουβλοδομών, κλπ. ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ – ΠΡΟΤΥΠΑ – ΕΛΕΓΧΟΙ • Το προϊόν ως υδρόφοβος εμποτισμός, συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του προτύπου EN 1504-2, όπως επίσης ως μέτρο πρόληψης έναντι διεισδύσεων, ως προς την καταλληλότητά του για έλεγχο υγρασίας και για την αύξηση της αντίστασης του σκυροδέματος (Αρχές 1, 2, 8 και Μέθοδοι 1.1, 2.1, 8.1 αντίστοιχα) ως καθορίζονται στο πρότυπο ΕΝ 1504-9. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ • Ελεύθερο από VOC, μιας και δεν περιέχει πτητικές οργανικές ενώσεις (ΠΟΕ). • Προϊόν προηγμένης σύνθεσης και Τεχνολογίας, με υψηλή αντίσταση σε αλκάλια, δράσεις χλωριόντων και spray κυματισμού (splash-zones), σε μικρο-οργανισμούς και σε βακτηρίδια, καθώς επίσης έναντι έκθεσης επιφανειών σε παγολυτικά άλατα και σε συνθήκες παγετού. • Προστατεύει το πορώδες της επιφάνειας από συγκεντρώσεις ρύπων.

SINTECNO SILPORE

Υδατικής διασποράς άχρωμο, λεπτόρρευστο, υγρό προϊόν υψηλής δράσης, με βάση την Τεχνολογία σιλανίων/ σιλοξάνης  χωρίς διαλύτες. Αποτελεί προϊόν διείσδυσης, χρησιμοποιείται δηλαδή με τη μέθοδο του εμποτισμού, και δρα ως μέσο προστασίας για την απώθηση του νερού και την αποφυγή διείσδυσης ελαιωδών ρύπων, σε πορώδη υποστρώματα με απορροφητικότητα. Προϊόν προηγμένης σύνθεσης και Τεχνολογίας (νανο-τεχνολογία), με υψηλή αντίσταση σε αλκάλια, ανθεκτικό ακόμα και σε περιπτώσεις έκθεσης σε συνθήκες παγετού. Δυνατότητα υψηλού βάθους διείσδυσης ως μέτρο αδιαβροχοποίησης, με μακρά διάρκεια και υψηλές επιδόσεις ως προς την ποιότητα δράσης. Μέτρο που περιορίζει δραστικά την απορροφητικότητα του υποστρώματος, αντιμετωπίζοντας και εξαλείφοντας παράλληλα φαινόμενα δημιουργίας αλατώσεων προερχόμενα από διεισδύσεις χλωριδίων προερχόμενα και μεταφερόμενα με όμβρια ύδατα. Επιτρέπει τη διαπνοή, ανθεκτικό στην υπεριώδη, μιας και δρα σε βάθος, οπότε δεν αφήνει επιφανειακό υμένα (film), ούτε διαφοροποιεί το χρώμα της επιφάνειας του αρχικού υποστρώματος πάνω στο οποίο εφαρμόζεται. Παρουσιάζει πολύ καλή συμπεριφορά παρουσίας ασβεστούχων ενώσεων (CaO), που ενδεχομένως υπάρχουν στο υπόστρωμα / Υψηλή αντίσταση σε αλκάλια. Άχρωμος υδροαπωθητικός και ελαιοαπωθητικός εμποτισμός που αποτελεί μέτρο προστασίας σε πορώδεις επιφάνειες, φυσικές και μη, με δεδομένο βαθμό απορροφητικότητας. Κατάλληλος για σκυρόδεμα, επιχρίσματα/ σοβάδες, τσιμεντοκονιάματα, τεχνητή πέτρα και πλάκες πεζοδρομίου, πλίνθους οπτόπλινθους, κεραμίδια και λοιπά κεραμικά, ινοπλισμένες πλάκες, δομικά στοιχεία πορομπετόν, πορόπετρες, μη εφυαλωμένα κεραμικά πλακίδια με απορροφητικότητα (τύπου cotto) κ.α., αλλά και φυσικά, ορυκτά πετρώματα όπως οι φυσικές πέτρες και οι πλάκες πλακοστρώσεων γενικότερα κ.α. Επίσης, κατόπιν δειγματισμού και σε μάρμαρα, γρανίτες κλπ. Προσφέρει μακροχρόνια αδιαβροχοποίηση – υδροφοβισμό και σταθερότητα επιφανείας (η πραγματική χρονική διάρκεια εξαρτάται από την ποσότητα και τον τύπο των μεταλλικών αλάτων που περιέχονται στο υλικό της υπό εξέταση επιφάνειας). Το προϊόν δεν ενδείκνυται για γύψινα και γύψινες διακοσμήσεις, όπως επίσης, δεν επιδέχεται ακολουθία βαφής. Εφαρμόζεται σε (1) ή (2) στρώσεις ανάπτυξης, ανάλογα με την απορροφητικότητα του υποστρώματος (μάλιστα η 2η στρώση πρέπει να γίνει εντός 30 λεπτών από την εφαρμογή της 1ης), με ρολό, πινέλο ή με πιστόλι ανάερου ψεκασμού (airless-spray). Υποστρώματα με υψηλό βαθμό απορροφητικότητας π.χ. στοιχεία πορομπετόν ή στοιχεία από πορώλιθο κλπ., ως προς την κατανάλωση, απαιτούν το μέγιστο της αναλογίας που προτείνεται, ενδεχομένως και να απαιτήσουν επιπρόσθετη στρώση. Σε φυσιολογικές καιρικές συνθήκες, το στέγνωμα διαρκεί 2– 4 ώρες. Το βέλτιστο αποτέλεσμα ως προς τις επιδόσεις, επιτυγχάνεται χρονικά, μετά την πάροδο (24)ωρών από το πέρας της εφαρμογής. Διατίθεται σε υγρό, γαλακτόχρωμο στο δοχείο, άχρωμο και άοσμο όμως κατά την εφαρμογή. Αποθήκευση: Τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.

WP 55S

ΣΗΜΑΝΣΗ  CE / EN 1504-2 Υψηλών επιδόσεων, άχρωμο, λεπτόρρευστο, υγρό διάλυμα σιλανίων/ σιλοξάνης σε μορφή αλκοόλης  με διαλύτες, που αποτελεί προϊόν διείσδυσης και δρα ως μέσο προστασίας για την απώθηση του νερού σε πορώδη υποστρώματα με απορροφητικότητα. Προϊόν/ Διεισδυτική δράση για προστασία επιφανειών σκυροδέματος σύμφωνα με EN 1504-2, Αρχή (1) (Προστασία έναντι διεισδύσεων), Μέθοδος (1.1), Αρχή (2) (Έλεγχος Υγρασίας), Μέθοδος (2.1) και Αρχή (8) (Αύξηση ανθεκτικότητας), Μέθοδοι (8.1). Προϊόν προηγμένης σύνθεσης και Τεχνολογίας, με υψηλή αντίσταση σε αλκάλια, ανθεκτικό ακόμα και σε περιπτώσεις έκθεσης σε συνθήκες παγετού. Δυνατότητα υψηλού βάθους διείσδυσης, ισχυρό μέτρο αδιαβροχοποίησης, με υψηλή απόδοση ως προς την ποιότητα δράσης, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα ελέγχου της αντίδρασής του στο υπόστρωμα μιας και περιέχει ειδικά ενεργά συστατικά ελέγχου του ρυθμού δράσης ως καταλύτες. Επιτρέπει τη διαπνοή, ανθεκτικό στην υπεριώδη, μιας και δρα σε βάθος, οπότε δεν αφήνει επιφανειακό υμένα (film), ούτε διαφοροποιεί το χρώμα της επιφάνειας του αρχικού υποστρώματος πάνω στο οποίο εφαρμόζεται. Με δυνατότητα γεφύρωσης μικρο-τριχοειδών ρηγματώσεων με πλάτος εύρους έως 0,25 mm, κατάλληλο για επιφάνειες σκυροδέματος, τσιμεντοκονιάματα, επιχρίσματα, μωσαϊκά, κεραμίδια και κεραμικά γενικότερα, τουβλοδομές, λιθοδομές ή λιθενδύσεις φυσικής ή/και τεχνητής πέτρας, ασβεστολιθικά πετρώματα, πορόπετρες, αμμοκονίες, καθώς επίσης, κατόπιν δειγματισμού και σε μάρμαρα, γρανίτες κλπ. Το προϊόν δεν ενδείκνυται για γύψινα και γύψινες διακοσμήσεις, όπως επίσης, δεν επιδέχεται ακολουθία βαφής. Εφαρμόζεται τουλάχιστον σε (1) ή (2) στρώσεις ανάπτυξης με ρολό, πινέλο ή με πιστόλι ανάερου ψεκασμού (airless-spray). Ενδεικτικός χρόνος μεταξύ των στρώσεων περίπου 2–4 ώρες, ανάλογα με τις επικρατούσες στο έργο συνθήκες περιβάλλοντος. Το βέλτιστο αποτέλεσμα ως προς τις επιδόσεις σταθεροποίησης, επιτυγχάνεται βαθμιαία και προσδιορίζεται χρονικά, μετά την πάροδο (≥ 7) ημερών. Αποθήκευση: Τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.