SINBITUM SEAL
Στεγανωτική Ασφαλτική Μαστίχη Ενός Συστατικού, Βάσης Διαλύτου
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: H Ασφαλτική Μαστίχη SINBITUM SEAL, είναι ένα σφραγιστικό στεγανωτικό υλικό ενός συστατικού, βάσης διαλύτου. Η επιλεγμένη σύνθεση ασφάλτου και προσθέτων με την κατάλληλη επεξεργασία, δίνει στο προϊόν την ιδιότητα να παραμείνει πλαστικό ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (-20oC).
ΧΡΗΣΕΙΣ: Το SINBITUM SEAL χρησιμοποιείται για τη σφράγιση αρμών, σε οριζόντιες και κάθετες επιφάνειες, τριχοειδών ρωγμών, καθώς και σαν συμπληρωματικό σφραγιστικό υλικό σε δύσκολα σημεία επικόλλησης ασφαλτοπάνων (π.χ. υδρορροές, εξαεριστικά κ.λπ). Έχει άριστη πρόσφυση σε όλες τις δομικές επιφάνειες όπως σκυρόδεμα, μέταλλο, ξύλο, προϊόντα αμιαντοτσιμέντου, και άλλα. Δεν προσβάλλεται από αραιά όξινα και αλκαλικά διαλύματα και από άλατα του υπεδάφους, επηρεάζεται όμως από οργανικούς διαλύτες και λάδια. Δεν είναι συμβατό με πολυστερίνη.
Σχετικά προϊόντα
SINBITUM
Ασφαλτικής βάσης, υδατοδιαλυτό παχύρευστο γαλάκτωμα (πολτός) χωρίς διαλύτες, που χρησιμοποιείται για την εξωτερική στεγανοποίηση επιφανειών σκυροδέματος και πορωδών υποστρωμάτων -ακόμα και νοτισμένων ελαφρώς - πριν την επίχωση. Κατάλληλο για προστασία και εξασφάλιση κατασκευών και στεγανοποίηση τοιχίων υπογείων και θεμελιώσεων, οριζόντιων και κατακόρυφων υπογείων επιφανειών σκυροδέματος γενικότερα. Επίσης, για την προστασία καναλιών απορροής όμβριων υδάτων και υδρορροών. Κατάλληλο επίσης για την προσαρμογή και επικόλληση θερμομονωτικών πλακών σε χώρους υπόγειων εξαίρετη πρόσφυση σε πορώδη υποστρώματα.
ISOPLAST PU/D
Πολυουρεθανικό στεγανωτικό βάσεως νερού για δώματα-στέγες-τοίχους
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το ISOPLAST PU/D για δώματα και στέγες, είναι μια 1-συστατικού, υγρή, επαλειφόμενη μεμβράνη στεγανοποίησης, με βάση την υδατική διασπορά αλειφατικής πολυουρεθάνης. Είναι ένα καινοτόμο προϊόν, το οποίο μετά την ωρίμανση σχηματίζει μια αδιαπέραστη από το νερό (στεγανή) ελαστική μεμβράνη με υψηλή ικανότητα γεφύρωσης ρωγμών, που δεν επηρεάζεται από τις καιρικές ή σκληρές ατμοσφαιρικές συνθήκες.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Το ISOPLAST PU/D είναι βασισμένο σε μια αλειφατική πολυουρεθάνη σε υδατικό διάλυμα. Η εφαρμογή του είναι εύκολη, αντικαθιστά πολλά από τα συνήθη στεγανωτικά υλικά δωμάτων - στεγών και συνάμα είναι μια από τις οικονομικότερες λύσεις σε περίπτωση αποτυχίας (στεγάνωσης) με άλλα παρεμφερή (στεγανωτικά) υλικά. Διατίθεται σε λευκό, ενώ υπάρχει η δυνατότητα χρωματισμού σε πληθώρα αποχρώσεων κατόπιν συννενόησης. Το ISOPLAST PU/D είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, το νερό και τον παγετό. Ταυτόχρονα έχει μεγάλη αντοχή στις απότομες μεταβολές καιρικών συνθηκών.
PC® BENTOSTRIP
Σύνθεση: Το PC® Bentostrip είναι ένα υδρόφιλο στεγανωτικό αρμών που αποτελείται από φυσικό άργιλο μπεντονίτη νατρίου και βουτυλικό καουτσούκ. 2. Εφαρμογή: Τα στεγανωτικά αρμών PC® Bentostrip χρησιμοποιούνται για την αδιάβροχη στεγανοποίηση κατασκευαστικών αρμών στο σκυρόδεμα. Ανάλογα με τον τύπο το στεγανωτικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εφαρμογές γλυκού νερού ή/και αλμυρού νερού, καθιστώντας τα στεγανωτικά αρμών PC® Bentostrip πολύ ευέλικτα. 3. Τύποι και χαρακτηριστικά: Στεγανωτικά αρμών μόνο για γλυκό νερό
SINFLEX TPE System
Υψηλών Επιδόσεων Σύστημα Αρμοκάλυψης Διαστολικών και Κατασκευαστικών Αρμών και Γεφύρωσης Ρηγματώσεων
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το Sinflex TPE System είναι ένα έτοιμο προς χρήση σύστημα γεφύρωσης ρωγμών και εξασφάλισης στεγανοποίησης σε κατασκευαστικούς αρμούς και αρμούς διαστολής με μικρό ή μεγάλο πλάτος καθώς επίσης, πάνω από ενεργές ρηγματώσεις που υπόκεινται σε δυναμικές - έντονες παραμορφώσεις. Πρόκειται για ένα σύστημα αρμοκάλυψης υψηλών επιδόσεων, που αποτελείται από μια υψηλής ανθεκτικότητας, εύκαμπτη, ελαστική μεμβράνη TPE που συνδυάζεται με εποξειδική ρητίνη 2-συστατικών σε μορφή πάστας, που λειτουργεί ως μέσο προσαρμογής και επικόλλησης της ταινίας επάνω στο υπόστρωμα.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ • Υψηλής ανθεκτικότητας, σύστημα αρμοκάλυψης για δυναμικές ρωγμές με κινητικότητα και αρμούς όπου αναμένονται έντονες διαστολές - παραμορφώσεις. Η εύκαμπτη ταινία σφράγισης Sinflex TPE Strip είναι εξαιρετικά ανθεκτική, σκληρή, ελαστική ταινία τόσο στη διαμήκη όσο και στην πλευρική διεύθυνση, με ιδιαίτερα καλές ιδιότητες από πλευράς εφελκυσμού. • Η εύκαμπτη, ελαστική ταινία Sinflex TPE Strip εφαρμόζεται σε στεγνές ή νοτισμένες επιφάνειες, με χρήση εποξειδικής κόλλας 2-συστ. Sinmast P103. Η εποξειδική πάστα, παρουσιάζει σχετικά γρήγορη ωρίμανση, ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες και κυρίως πολύ υψηλή δύναμη πρόσφυσης στα περισσότερα δομικά υποστρώματα. • Συστήνεται κυρίως για εφαρμογή σε επιφάνειες σκυροδέματος, υπό προϋποθέσεις ακόμα και σε μεταλλικά υποστρώματα, επίσης.
