RUSTCLEAN
Ειδικός διαλύτης που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό επιφανειών μετάλλων όπως σιδηρός χάλυβας, μαύρη λαμαρίνα, αλουμίνιο κλπ., από οξειδώσεις και για αφαίρεση αλάτων σκουριάς, κηλιδώσεων. Το προϊόν δρα δημιουργώντας ουσιαστικά «μάλθωση» στο στρώμα της σκουριάς, που παρατηρείται στο μεταλλικό στοιχείο, οπότε ακόμα και με ήπιας μορφής προετοιμασία, δηλαδή ελαφρό τρίψιμο μηχανικά, είναι εφικτό ευκολότερα, να αφαιρεθούν τα φαινόμενα οξείδωσης που παρατηρούνται. Το συμπυκνωμένο υγρό, δύναται να αραιωθεί με το νερό (αναλογία 1/7 – 1/10). Ειδικό βάρος: ~1,0 kg/lt.
Αποθήκευση:
Τουλάχιστον 9 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.
Κατηγορία: προϊόντα καθαρισμού – ενεργοποιητές – διαλυτικά
Ετικέτες: RUSTCLEAN, Διαλύτης καθαρισμού σκουριάς
Λεπτομέρειες
Σχετικά προϊόντα
Kimistone C957
Καθαριστικό με βάση το ανθρακικό αμμώνιο για ευαίσθητες πέτρινες επιφάνειες.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Kimistone C 957 είναι ένα καθαριστικό με βάση το ανθρακικό αμμώνιο για ευαίσθητες πέτρινες επιφάνειες, το οποίο έχει συνταχθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του ICR. Το προϊόν (με ειδική σύνθεση για κατεργασίες μνημειακών πέτρινων στοιχείων) διαλύει αργά τους ρύπους και, χάρη στην αλκαλική του δράση, μαλακώνει τις μαύρες κρούστες εξασφαλίζοντας την απομάκρυνσή τους (η συγκεκριμένη σύνθεση επιτρέπει την πολυπλοκότητα του ασβεστίου στις μαύρες κρούστες, φέρνοντάς το σε διάλυμα). Το προϊόν δεν αλλοιώνει την αρχική πατίνα της πέτρας.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - Εκτέλεση: το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απομάκρυνση ιδιαίτερα των μαύρων λεκέδων σε πέτρα ή επιχρισμένες, βαμμένες επιφάνειες.
THINNER PU
(Acrylic – PU – Polyaspartic)
Ειδικός διαλύτης αραίωσης του Isoplast PU (υγρή επαλειφόμενη, ελαστική μεμβράνη με βάση την πολυουρεθάνη) κατά την εφαρμογή του επάνω σε πρωτογενές, πορώδες υπόστρωμα. Εφαρμόστε την πρώτη στρώση του Isoplast PU αραιωμένη κατά 15% με το ειδικό διαλυτικό Isoplast PU Thinner. Την θερινή περίοδο, σε συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών υπό προϋποθέσεις ομοίως, δύναται να αραιωθεί και η δεύτερη κατά σειρά στρώση ανάπτυξης του Isoplast PU, όμως το πολύ μέχρι 5%.
Αποθήκευση:
Τουλάχιστον 6 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.
KIMIFLOOR-RAINBOW BIANCO
Μίγμα ειδικών χρωστικών σε μορφή πάστας (Kimifloor RAINBOW). Διατίθενται σε (6) διαφορετικές αποχρώσεις από πλευράς χρωματικών επιλογών, κατάλληλο για τον χρωματισμό της μάζας των στρώσεων των εποξειδικών τσιμεντοειδών συστημάτων Kimitech-ECA και Kimitech-ECF, 3-συστατικών, καθώς και των πολυμερικών συστημάτων Kimifloor ECO BASE.
0/5
(0 Reviews)
